Литекс и Лудогорец показват най-силни игри в контролите

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Re: Литекс и Лудогорец показват най-силни игри в контролите

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 07 фев 2014 01:28

И без да гледам контроли в които се пробват различни неща мога да ви кажа че битката за титлата ще е между Лудогорец и Литекс.В Ловеч берат труда на своята школа която е създадена преди известно време.Така ще е и в Лудогорец,Ботев.Но докато гнездата започват да бълват кадри ще се разчита на свободни агенти и евтини чужденци.От футбол сепечели.А българският футбол ще се отлепне от дъното когато има повече такива школи.Но как да го обясниш на комисионерите или алчните за бърза печалба.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 07 фев 2014 01:43

Лидери са, нормално
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 07 фев 2014 06:54

Еми нали се приема, че са над нивото на останалите, редно е и да се представят по-добре. Но контролите не са показател, зависи много не само от противниците но и от това с каква идея излизат отборите в тези мачове. Мач, в който и двата отбора започват да речем с по 8 резерви или на полувремето сменят целия отбор малко трудно би бил показател...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 07 фев 2014 07:27

Red Warrior написа:Ясно е, че там където са парите са и по-добрите футболисти. На мен Литекс са ми по-симпатични, защото вадят от школата добри български момчета и те са не малка част от титулярите. Вижте на видеото от мача с Ягодина, което е постнал БедБой сърбите играят само с техни момчета. Да не стигаме до крайности, но нещо подобно трябва да бъде и при нашите отбори. Български клуб никога няма да може да купи звезда от класата на Стоичков, Пенев, Костадинов, или Бербатов, но може да си го създаде в школата. :idea:

Какви пари в Литекс? Бюджетът е 3млн. лева на година - повече от два пъти по-малко от вашия (а уж сте в невероятна финансова криза). Виж, в Разград наистина се изливат сериозно количество пари. Но там, с малки изключения, се разчита предимно на чужденци.
Иначе съм съгласен с останалата част от мнението ти.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 07 фев 2014 09:14

Пармалат

Доста си субективен.

Моята преценка:

Лудогорец не е мръднал изобщо от нивото си, даже според мен е една или две идеи по - надолу от есента. Което означава сигурно отпадане от Лацио.

Литекс - Има известен напредък, добавиха нови футболисти. Голям удар ще е ако Манолев реши да остане. Като нищо може да катурнат поизчерпаният отбор на Лудогорец

ЦСКА - Видимо и осезаемо израстване в игрови план и тактическа дисциплина. Отбора реално кара първа подготовка в пълен състав. Смея да твърдя, че направиха УНИКАЛНА селекция с оглед на липсата на сериозни финанси. Има достойна и равностойна конкуренция от по двама на всички позиции, а в офанзивен план дори по трима ! Ако Иван Стоянов се върне при нас, ще е голям удар и смело мога да твърдя, че сме направили най - голям скок от всички в повдигане на класа и игрови облик, спрямо собствените си възможности от есента.

Левски - Никаква промяна към по - добро според мен. Изпуснаха класни играчи като Пинто и Родригез. Не съм сигурен, че заместниците им са достойни - Белаид и Огнянов. Има една неизвестна в лицето на Валери. По принцип има качества и то сериозни, но не са демонстрирани вече години наред и честно казано е отвикнал от голям футбол. Все пак всичко си зависи от него, ако се мобилизира и му потръгне и започне да мисли само за футбол без дискотеки (това ще му е най - трудно) , може да претърпи ренесанс и да започне да бележи за Левски. В този си вид за мен Левски няма потенциал за тройката и отстъпва значително на Лудогорец, Литекс и ЦСКА !

Ботев - Голяма ззагадка. Уж качествена селекция от Румъния ( НАЙ - СКЪПАТА в БГ ). Реално погледнато трябва да са поне едно ниво над представянето си от есента, но към този момент се забелязва много хаотична игра и редица грешки в защита и изнасянето на топката. При футболисти като Хамза, Куртеан, Анисе, Цветков, Ромарио в нападение и Бенга, Лукин и Христов в защита това е недопустимо. Ако не се променят нещата при тях, смятам че могат да се провалят сериозно и Станимир Стоилов да бъде уволнен още преди края на този сезон. Все пак аз ги виждам в борба с Левски за четвъртото място.

Локо Пд и Черно Море- Нямам наблюдения от контролни срещи. Общо взето Локо Пд си е запазил нивото, но може би е отслабнал малко в защита след продажбата на Белаид. Черно Море се отслаби значително, така че ще се бори с зъби и нокти да запази 7-мата си позиция в класирането
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 07 фев 2014 10:42

Да речем ,че съм съгласен с анализа ти , за Лудогорец мога да поспоря малко но както и да е . Та .. Черно море , поправете ме ако греша ама и да иска по-надолу от 7-мо място неможе да отиде :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 07 фев 2014 10:59

Ако Берое направи три поредни победи до края и обратно Черно Море загуби три поредни, нищо чудно и да не стигнат до първата седмица.

При всички положения, за мен това ще е най - интересното първенство. 3 - 4 отбора са почти на едно ниво и ако приемем че Лудогорец все пак са едно стъпало нагоре се очертават крайно интересни дербита.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 07 фев 2014 12:34

Red Warrior написа:Ами да почват пак да ги създават. Още са живи треньорите открили тези футболисти. Да направят базите, да взаимстват методиките в Испания и Германия, и нещата ще се получат. Аз не съм от тези българи мазохисти, които смятат, че чужденците са супер, пък ние сме некадърници. Не, просто нас ни управляват некадърници, както в държавата, така и в клубовете и БФС.

Няма как да станат нещата без ясна стратегия за развитие на юношеския футбол. А като гледам Батков и Томов, те мислят стратегии само как те лично да се облагодетелстват. Тук е нужно супер много работа и то с години и изключителна последователност. За мен най-верният пример са сръбските отбори. Там чужденците са намалени до минимум и се налагат предимно местни момчета, продукт на работещата им школа. С тях и 2-3 чужденци се гонят титли, купи и евротурнири. След 1-2 години продавач играчите си за 3-4 милиона евро. И идва нови момчета отдолу. И това е система, която работи не само във футбола, а в баскетбола, волейбола, хандбала. Ние успяхме да си развалим собствената методика, да го изгоним кадърните си треньори в чужбина и сега ще градим от нулата. За това вина имаме и ние феновете, които искаме постоянно титли и купи на всяка цена. Дори сега при вас в името на участието ви в ЕКТ се накупиха редица чужденци, които не са с нищо повече от момчетата във вашата школа. При нас е същата ситуация. Докато не го разберем това нещо няма как да произведем Костадинов, Стоичков, Пенев.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Футбол - България”