Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот Blue Mind » 07 фев 2014 00:17

bilyaletdinov написа:
todordk написа:Заточеник близо до "сините"
06.02.2014
от в. Стандарт
Заточеник близо до "сините"
София. Бразилецът Рафаел Баштош е близо до трансфер в "Левски", научи "Стандарт". 29-годишният халф в момента рита за "Ал Насър" от Саудитска Aрабия, но е пред раздяла с клуба. Високият техничар отказа първата оферта на "сините", но при втората е започнал пазарлъци. Баштош иска по-висока заплата и преговорите са тежки.

На "Герена" имат отлични наблюдения от бразилеца от престоя му в румънския ЧФР "Клуж". Комшиите го продадоха за 2,7 млн. долара на арабите. Баштош прибира 800 000 долара на година в "Ал Насър". Само дето не е виждал и цент от 4 месеца. Той се оплака в Туитър, че иска да се маха, но му е прибран паспортът. "Един французин е в моето положение от година, не мога да видя децата си", плаче още халфът, цитиран от румънски медии.

Aйде по-сериозно :lol: Нито Аите ще дойде, нито Рафаел Баштош. Един от двигателите на Клуж миналата година, вкара два гола в ШЛ, въобще няма как да стане такъв трансфер. В Левски няма кой да му плаща повече от 15 000 евро. А той взима 800 000 долара годишно :lol:

Може от малък да е фен на Левски и да иска да сбъдне детската си мечта...
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 07 фев 2014 00:21

BadBoy написа:Относно Айте бил искал много пари на ръка за да дойде да играе в България.

от каде знаеш да не си му мениджер :) :)

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 07 фев 2014 00:30

Да кажем, че имам приятели, който са много близки приятели с ръководни фактори в Левски,
това съвсем незначи, че ще почна да дрънкам по форумите всичко, което ми споделят.
По форуми дискутирам единствено, това което се напише в медиите и мои лични виждания по дадена тема.

Левски и Реймс имат договорка
Левски и Айте имат договорка за личните условия.
Айте обаче иска много голяма сума на ръка за да дойде в България
Нещо го е и шубе покрай видеото с Петев
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 фев 2014 00:35

Абе, тоя не е бил Мишел Бастош, а някакъв Рафаел Бастош. :lol: Аз нещо много съм се заблудил. :mrgreen: Тоя може да дойде, не е кой знае каква звезда.
Последна промяна от Tommi на 07 фев 2014 00:38, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 07 фев 2014 00:37

Колко да е голяма тази сума,че да не си заслужава да му се даде? Все пак не всеки трансферен прозорец идва такъв играч в Левски, а и въобще в България. Освен това в бъдеще биха могли да се изкарат доста пари от негов трансфер ако блесне в Левски.

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 07 фев 2014 00:41

plamenst7 написа:Колко да е голяма тази сума,че да не си заслужава да му се даде? Все пак не всеки трансферен прозорец идва такъв играч в Левски, а и въобще в България. Освен това в бъдеще биха могли да се изкарат доста пари от негов трансфер ако блесне в Левски.

АБЕ ОСТАИ и аз мога да кажа че имам хора ама нямам такаче ;) не вярвам

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 фев 2014 00:45

blue atak написа:
plamenst7 написа:Колко да е голяма тази сума,че да не си заслужава да му се даде? Все пак не всеки трансферен прозорец идва такъв играч в Левски, а и въобще в България. Освен това в бъдеще биха могли да се изкарат доста пари от негов трансфер ако блесне в Левски.

Е защо така? :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 07 фев 2014 00:46

Tommi написа:
blue atak написа:

Е защо така? :)

както и да е ще видим тея дни какво ще стане това е :) лека вечер ;)

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 07 фев 2014 00:47

А тоя Бастош е още по-добър вариант и ще има много по-голяма полза от него, защото като гледам е атакуващ халф. Един такъв може коренно да промени играта на отбора. Изглежда обаче и още по-невероятно да дойде.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 07 фев 2014 00:48

Заслужава ли си риска ако излезе повече от 1 милион на фона на това безпаричие в клуба.
Реймс що не са изкарали до сега много пари? ;)
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Архив”