Литекс и Лудогорец показват най-силни игри в контролите

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Parmalat

Re: Литекс и Лудогорец показват най-силни игри в контролите

Мнениеот Parmalat » 06 фев 2014 21:58

k_oleto написа:на мен пък и ЦСКА ми харесват. Незнам във финансов план, но спортно-технически мачкаме и съм доволен. Е.......ако имаш предвид резултатите и за теб начина на игра няма значение - сигурно си прав

ЦСКА ги дърпа 3-м играчи Гъргоров,Мартин Петров и Чочев.В защита нещата са много зле особено някои чужденци.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 06 фев 2014 22:02

Parmalat написа:
k_oleto написа:на мен пък и ЦСКА ми харесват. Незнам във финансов план, но спортно-технически мачкаме и съм доволен. Е.......ако имаш предвид резултатите и за теб начина на игра няма значение - сигурно си прав

ЦСКА ги дърпа 3-м играчи Гъргоров,Мартин Петров и Чочев.В защита нещата са много зле особено някои чужденци.

колко да са зле ? допуснали сме гол в повече от Лудогорец ?

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 06 фев 2014 22:04

Parmalat написа:

Ти си болен бате :lol: :lol: В защита нещата били много зле :lol: :lol:
Колко зле трябва да си, за да кажеш, че при ЦСКА нещата били зле точно в защита :?

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 06 фев 2014 22:14

е то в очите на останалите ЦСКА е зле навсякъде :) Дори чета мнения от левскари, които наричат Стойчо - Тройчо :) Може.....аз казвам браво на тези, които умеят да анализират сами себе си.

По темата: вече писах в друга тема, че Лудогорец се развиват супер, браво и на Литекс, но вие господа: помнете и знайте, че има малка разлика между тези отбори /Литекс и Лудогорец/ и ЦСКА. Първите са футболни тимове, а последния е ......ЦСКА София

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 06 фев 2014 22:36

видео от мача на ловеч днес

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AXry_pfRehQ[/youtube]
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 06 фев 2014 22:44

Какво колите бе? :lol: :lol: :lol:

Само пускам статистиката на Лудогорец срещу Левски:
4-0-2 7:4

Голямо "колене". Май прекалявате с лепилото вече...
Последна промяна от 1Neutralen на 06 фев 2014 22:48, променено общо 1 път.

haha

Мнениеот haha » 06 фев 2014 22:46

Напълно логично е това да са най- добре представящите се отбори. Подуенското и панчаревското недоразумения нямат нищо общо с тоя спорт- футбола.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 06 фев 2014 23:34

Ясно е, че там където са парите са и по-добрите футболисти. На мен Литекс са ми по-симпатични, защото вадят от школата добри български момчета и те са не малка част от титулярите. Вижте на видеото от мача с Ягодина, което е постнал БедБой сърбите играят само с техни момчета. Да не стигаме до крайности, но нещо подобно трябва да бъде и при нашите отбори. Български клуб никога няма да може да купи звезда от класата на Стоичков, Пенев, Костадинов, или Бербатов, но може да си го създаде в школата. :idea:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 06 фев 2014 23:43

Red Warrior написа:Ясно е, че там където са парите са и по-добрите футболисти. На мен Литекс са ми по-симпатични, защото вадят от школата добри български момчета и те са не малка част от титулярите. Вижте на видеото от мача с Ягодина, което е постнал БедБой сърбите играят само с техни момчета. Да не стигаме до крайности, но нещо подобно трябва да бъде и при нашите отбори. Български клуб никога няма да може да купи звезда от класата на Стоичков, Пенев, Костадинов, или Бербатов, но може да си го създаде в школата. :idea:

Кой ще го създаде този играч? Отдавна е отминало времето в, което българският треньор произвеждаше продукт неотстъпващ на европейския.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 06 фев 2014 23:48

bilyaletdinov написа:
Red Warrior написа:Ясно е, че там където са парите са и по-добрите футболисти. На мен Литекс са ми по-симпатични, защото вадят от школата добри български момчета и те са не малка част от титулярите. Вижте на видеото от мача с Ягодина, което е постнал БедБой сърбите играят само с техни момчета. Да не стигаме до крайности, но нещо подобно трябва да бъде и при нашите отбори. Български клуб никога няма да може да купи звезда от класата на Стоичков, Пенев, Костадинов, или Бербатов, но може да си го създаде в школата. :idea:

Кой ще го създаде този играч? Отдавна е отминало времето в, което българският треньор произвеждаше продукт неотстъпващ на европейския.

Ами да почват пак да ги създават. Още са живи треньорите открили тези футболисти. Да направят базите, да взаимстват методиките в Испания и Германия, и нещата ще се получат. Аз не съм от тези българи мазохисти, които смятат, че чужденците са супер, пък ние сме некадърници. Не, просто нас ни управляват некадърници, както в държавата, така и в клубовете и БФС.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Футбол - България”