Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
doniobbb
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот doniobbb » 06 фев 2014 20:27

Селекцията мисля че изглежда добре поне на хартия. Тези дни трябва да ПЛАТИМ и за френския НЕГЕР.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 фев 2014 20:31

Аз докато не видя отбора в титулярен състав, оценки не мога да давам. Тез контроли с експериментите нямат никаква стойност. Първото полувреме защитата ни беше в потресаващ вариант! С един титуляр. Ма не е сериозно срещу третия в Чехия, че са и по-напред в подготовката.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 06 фев 2014 20:47

sin4ec написа:Аз докато не видя отбора в титулярен състав, оценки не мога да давам. Тез контроли с експериментите нямат никаква стойност. Първото полувреме защитата ни беше в потресаващ вариант! С един титуляр. Ма не е сериозно срещу третия в Чехия, че са и по-напред в подготовката.

Това прозвуча, като оправдание. ;)
Защо Теплице са по-напред в подготовката, а Левски са изостанали, при положение, че първите официални мачове и на двата отбора са по едно и същи време, Теплице почва на 21.02, а Левски на 22.02?

Като буча из форума, че нашите отбори работят по някакви измислени методики и подобни тук 1/3 на мига ми скачат по главата да ми пишат, че съм бил провокатор или че съм бил някой си друг.

Ето днес гледах контролата, цифровото изражение на резултата не ме вълнува, но тези ви смазаха с физика и с тичане, а по едно време ви пресираха с по 4 играчи във вашата половина.

Кога ще обиграете една основна защитна четворка, като има 2 седмици до първия официален мач, на това отгоре ляв бек не се знае, кой ще е, а Белайд още не е на лагера в Кипър.
Последна промяна от BadBoy на 06 фев 2014 20:49, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 06 фев 2014 20:47

sin4ec написа:Аз докато не видя отбора в титулярен състав, оценки не мога да давам. Тез контроли с експериментите нямат никаква стойност. Първото полувреме защитата ни беше в потресаващ вариант! С един титуляр. Ма не е сериозно срещу третия в Чехия, че са и по-напред в подготовката.

И аз брат съм на същото мнение ама как да го обясниш това на пишлеметата тук.Хайде розавите ги остави за тях е трудно при тях важното е да се заяждат и да плюят но от ЛЕВСКАРИ не го очаквам :(

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 06 фев 2014 21:04

doniobbb написа:Селекцията мисля че изглежда добре поне на хартия. Тези дни трябва да ПЛАТИМ и за френския НЕГЕР.

Трявба ни едно класно крило като туре и заспива селекцията. Дано да доиде в наи скоро време тоя негер ;) Може да не платим колега :) криза е

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 фев 2014 21:09

BadBoy написа:Защо Теплице са по-напред в подготовката, а Левски са изостанали, при положение, че първите официални мачове и на двата отбора са по едно и същи време, Теплице почва на 21.02, а Левски на 22.02?

Като буча из форума, че нашите отбори работят по някакви измислени методики и подобни тук 1/3 на мига ми скачат по главата да ми пишат, че съм бил провокатор или че съм бил някой си друг.

Ето днес гледах контролата, цифровото изражение на резултата не ме вълнува, но тези ви смазаха с физика и с тичане, а по едно време ви пресираха с по 4 играчи във вашата половина.

Кога ще обиграете една основна защитна четворка, като има 2 седмици до първия официален мач, на това отгоре ляв бек не се знае, кой ще е, а Белайд още не е на лагера в Кипър.

Къде са ни смазали, като три пъти я чистят от голлинията, бе? Те са свежи, ние онзи ден приключихме с ФП, а за нашата четворка ти не бери грижа!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
doniobbb
Контакти:

Мнениеот doniobbb » 06 фев 2014 21:10

blue atak написа:
doniobbb написа:Селекцията мисля че изглежда добре поне на хартия. Тези дни трябва да ПЛАТИМ и за френския НЕГЕР.

Трявба ни едно класно крило като туре и заспива селекцията. Дано да доиде в наи скоро време тоя негер ;) Може да не платим колега :) криза е

Ако искаме да го вземем няма как да не платим. Има си договор с неговия робовладелец :lol:

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 06 фев 2014 21:12

Човек, от къде си я чистил няма никакво значение, но щом това те успокоява, ок приемам го.
Как реши, че те са свежи не зная, нито им знаеш развитието на подготовката нито нищо.
Другото написах в предното си мнение.
Относно защитната ви четворка споделих мнение, забранено ли е?

Ще ти цитирам два пасажа от интервюто на Здравков:
„Най-лошото е, че попаденията са от индивидуални грешки. Когато един допусне индивидуална грешка, другият е далеч, което значи, че грешката е и тактическа. При три перфектни контраатаки, при наши грешки, ни вкараха три гола и една дузпа

„Днес нямахме проблеми при статичните положения. Но проблемът според мен не е изцяло в защитата, а днес губихме топката в определена зона, всички оставаха на място, което не е добре. Трябва да играем общо, като отбор и в защита.“

Няколко реда дават отговор на много въпроси и всеки може да си направи извод за ситуацията
Вярвам, че Здравков и екипа му ще изчистят тези тактически грешки и ще накарат момчета да се движат повече щото ако го карат така статично играта няма да се подобни.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 06 фев 2014 21:19

doniobbb написа:
blue atak написа:

Ако искаме да го вземем няма как да не платим. Има си договор с неговия робовладелец :lol:

МАИТАПА СЕ ем да плащат какво чакат да стане 22 ри ли :) никаде няма инфо не излиза дано искочи нещо наи скоро :)

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 06 фев 2014 21:21

AN71 написа:

И аз брат съм на същото мнение ама как да го обясниш това на пишлеметата тук.Хайде розавите ги остави за тях е трудно при тях важното е да се заяждат и да плюят но от ЛЕВСКАРИ не го очаквам :(

Ми колеги аз не съм съгласен с вас,не може да искаш да правиш ротации в състава и то срещу силни съперници.
Като искаш да правиш ротации намираш по-слаби съперници и пробваш състав,схеми,играчи на различни позиции и т.н.
Или иначе казано докато Сухия е на поста старши треньор мъките ще продължат.

Върни се в “Архив”