Der Schmarotzer написа:vaskonti написа:Дай да се изясним веднъж завинаги - искаш от мен да доказвам, с документи, че Батков не лъже, така ли?
Ако това искаш, мога да разчистя целия ни диалог до тук, ще напиша, че Левски е на печалба от 100 милиона и всички сме доволни!
?
Искам от теб едно единствено нещо - да спреш целенасочено да пишеш недоказани неща (както до сега нееднократно си го правил), които уронват престижа на футболен клуб Левски. Ако имаш
документи, а не празни приказки, а ла А. Томов, ок пиши, публикувай ги ние ще ги обсъдим и съответно ще заклеймим тези, които работят срещу отбора, който подкрепяме, дори и да са ръководителите му, но постоянно да дъвчеш глупости от малотиражки или кървавочервени сайтове от болни червени мозъци, още повече, че си и модератор, т.е. недосегаем, не е геройство, а помиярщина.
Добре, за какви червени малолитражки ми говориш, аз ти цитирам изказвания на Батков! Цитирам ги не по памет, а ги копирам, така че съвсем елементарно и ти можеш да ги намериш! През 2011 той казва, че Левски му дължи почти 17 милиона, през 2012 вече говори за 20, при това без стадиона, където говори за 40 милиона, а целта му за 2013 била да излезете на борсата! За кое точно тук искаш доказателство, при това с документ? Ако смяташ, че Батков лъже, сигурен ли си, че аз се явявам проблем в цялата картинка, а не някой друг? Например самия Батков?
В крайна сметка не е ли факт, че ако Левски беше на печалба и ако Батков не гепеше, строежа нямаше да спре и за секунда? Или и затова мое твърдение ще искаш доказателство?
Нещата са елементарни - ако всичко това е лъжа, защо изобщо се питате къде отиват парите, които печели Левски, а не виждате реално къде се инвестират? След като години наред си задавате тия въпроси, защо не допуснете, че нещо все пак не е наред? Еретични ли са такива мисли, недопустими ли са?