Държавата отпусна 3 милиона лева за „Лудогорец Арена“

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
varanaDrago
Контакти:

Re: Държавата отпусна 3 милиона лева за „Лудогорец Арена“

Мнениеот varanaDrago » 06 фев 2014 16:46

Никога няма да достигнеш до крайната си цел ,
ако се спираш да хвърляш камъни по всяко куче,
което лае... У. Чърчил

Ние почваме стадиона , а кучетата да си лаят !
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 фев 2014 16:54

zuekaa написа:
LSFC 1914 написа:
BadBoy написа:Браво, само остава да го пълните поне на 75%

Колко ще е капацитета на стадиона ?

Няма нужда да е повече от 3000 места , да направят сектора за гости около 2 000 ПОВЕЧЕ ОТ това е хвърлени пари на вятъра

Даже може и седалки да няма-ще си носят столчета от вкъщи, а отпред, вместо паркинг-коневръзи, където да се връзват такива коне, като всички вас, които си умряхте от злоба и завист към "Лудогорец"!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 06 фев 2014 18:14

Ивайло Лудогорец написа:Естествено ,че разбирам . Злобата и завистта толкова ви е обзела ,че ще подкрепите италинци срещу българи . Такива не ни тряват на националния . Бегайте в агитката на Лацио да отнесете една камара псувни антибългари ! :lol:

Велики български патриоте, защо не попиташ вашия собственик под какъв флаг са корабите му и какви данъци плаща на България , и какви осигуровки плаща на българските граждани ,работещи на корабите му.
Не те ли малко та малко срам, че собственика ви дължи няколкостотин милиона на държавата , а същевременно налива пари в един ФК. Интересно как самия К.Домусчиев официално призна,че няма финансова възможност да изпълнява задълженията си към държавата ,а намира такава за строеж на стадион и издръжка на ФК.

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 06 фев 2014 18:27

Не . Въобще не ме интересува бизнеса на Домусчиев .Той е главен спонсор на Лудогорец . Лудогорец е на Разград и региона . Да направи стадиона , поне когато се махне да остане нещо след него . Завинаги ... Кво общо има това с антибългарите , които ще подкрепят Лацио от злоба и завист ?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 06 фев 2014 18:32

Кашчей написа:
James Beattie написа:Аз пък не съм съгласен парите ми от данъци да отиват за строежа на "Лудогорец Арена"! Каква е тази държава, да раздава парите ни за глупости? Спирам да плащам!

Те, парите ти от данъци, отиват и за социални помощи на циганите, но не те чувам да спреш да плащаш поради това :roll:

Четох два дена глупости написани от уж умни хора. Хайде сега някой от толкова милеещите за старците, болните и децата каже по каква сума на човек ще се падне, ако се раздадат тези 3 милиона. Бургазлията направо го питам техният стадион Порточанов със собствени пари ли го направи? Левскарите и цесекарите...техните стадиони от кого още се ползват, освен от техните отбори?! Специално за цесекарите:какви са дълговете към НАП и НОИ на Лудогорец, сравнени с тези на ЦСКА? Доколкото знам парите за социални помощи и пенсии идват от вноските в НОИ-аз не съм съгласен да плащам аз, а да не плаща ЦСКА!

Дребни душици, с дребна, провинциална злоба, защото някъде нещо се прави, а техните отбори не са случили на собственици! Гот ви беше до 1990-а, когато всичко при вас цъфтеше и вържеше и паричките течаха като река, и военизирани бяхте-ст. л-т Стойчо Младенов със сигурност е вземал пари за този чин, но не е вършил работата, която се изисква за него :evil:

Напълно съм съгласен с теб, само бих те помолил да отговориш на няколко въпроса:
1. Плащат ли се осигуровки на плавателлния състав на ПБМФ със собственик братя Домусчиеви?
2. Под какъв флаг са регистрирани корабите на ПБМФ и изгодно ли е това за България?
3. Изпълнени ли са задълженията на братя Домусчиеви по приватизационния договор на ПБМФ?
4. Къде са инвестирани 1.2 млрд лева ,които трябваше да бъдат инвестирани в ПБМФ?
5. Как се казва новозначения директор на ПБМФ и случайно дали не е виждал кораб само от брега,но за сметка на това е депутат и член на Висшия Партиен Съвет на една Партия?
6. Изгодна за България ли беше приватизацията на ПБМФ?
7. Колко кораба и колко служителя имаше ПБМФ преди приватизацията и колко са в момента?
8. Беше ли чувал имената Кирил и Георги Домусчиеви преди да станат собственици на ПБМФ?
9. В компанията на кого Кирил и Георги Домусчиеви са разглеждали ПБМФ още преди да бъде стартирана приватизацията на ПБМФ?
Ако отговорите на зададените въпроси те затрудняват , може да ти помогна ;) .

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 06 фев 2014 18:47

Ивайло Лудогорец написа:Не . Въобще не ме интересува бизнеса на Домусчиев .Той е главен спонсор на Лудогорец . Лудогорец е на Разград и региона . Да направи стадиона , поне когато се махне да остане нещо след него . Завинаги ... Кво общо има това с антибългарите , които ще подкрепят Лацио от злоба и завист ?

Много удобно- големи патриоти сме, но когато нашите хора трябва да си плащат задълженията ,не ни интересува. Аз си мислех ,че най-най- малкото нещо което трябва да направи един патриот е да си плаща данъците.
Малка поправка- спонсор на ФК Лудогорец е ПБМФ,което е с мажоритарен собственик братя Домусчиеви ,но и с 30% държавно участие. ФК Лудогорец не е собственост на Разград и региона,а на братя Домусчиеви и те могат да правят с него каквото си пожелаят включително и да го преместят в друг град например Варна ;) .
Пожелавам ви проекта за стадион да се реализира,но имам впечатления как Домусчиеви изпълняват поети ангажименти. Не искам да те разочаровам ,но поддръжката на един качествен терен не е никак евтина , примерно тази на Герена струва около 40 000 лв на месец- съмнявам се ,че в Разград ще можете да си го позволите след едно евентуално напускане на братята.

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 06 фев 2014 19:18

Вчера колегите говориха за БМФ и така нататък разрови се . Ако не се лъжа колегата тсопен беше извадил линк , че задълженията коит оса поети от Домусчиев към държавата са изпълнени . Не съм наясно с бизнесите му . Ако го премести няма да се казва Лудогорец, защото идва от местността Лудогорие . Това знаменце изглежда ли откакто е дошъл Домусчиев ? Открих го в една стара обществена сграда в Разград Изображение

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 06 фев 2014 19:24

honda написа:Напълно съм съгласен с теб, само бих те помолил да отговориш на няколко въпроса:
1. Плащат ли се осигуровки на плавателлния състав на ПБМФ със собственик братя Домусчиеви?
2. Под какъв флаг са регистрирани корабите на ПБМФ и изгодно ли е това за България?
3. Изпълнени ли са задълженията на братя Домусчиеви по приватизационния договор на ПБМФ?
4. Къде са инвестирани 1.2 млрд лева ,които трябваше да бъдат инвестирани в ПБМФ?
5. Как се казва новозначения директор на ПБМФ и случайно дали не е виждал кораб само от брега,но за сметка на това е депутат и член на Висшия Партиен Съвет на една Партия?
6. Изгодна за България ли беше приватизацията на ПБМФ?
7. Колко кораба и колко служителя имаше ПБМФ преди приватизацията и колко са в момента?
8. Беше ли чувал имената Кирил и Георги Домусчиеви преди да станат собственици на ПБМФ?
9. В компанията на кого Кирил и Георги Домусчиеви са разглеждали ПБМФ още преди да бъде стартирана приватизацията на ПБМФ?
Ако отговорите на зададените въпроси те затрудняват , може да ти помогна ;) .

Нас защо трябва да ни интересува БМФ? Аз подкрепям отбора, а не Домусчиев.

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 06 фев 2014 19:47

Любопитен момент е, че финансирането ще дойде по програмата „Растеж и устойчиво развитие на регионите". Без съмнение стадиончето за 5-6 хиляди в междублоковото пространство на град Разград ще даде растеж и устойчивост в развитието на региона, където хората живеят с по около 400 лева на месец. Да оставим настрана абсурдността на това да се наливат държавни пари в стадион на частен клуб. Да помислим защо за 24 години свобода на инициативността у нас (поне така ни се иска да е) държавата не даде общо 3 милиона лева за софийските стадиони, които се рушат. Или за тези на Ботев, Локо Пд, Черно Море, Спартак (Вн) или, да речем, на Пирин (Благоевград)?
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 06 фев 2014 19:52

На тебе и 1000 пъти да ти обеснят няма да разбереш и ще си знаеш твоето . Аз нямам нищо против на всеки отбор да се даде не по 3 , а по 5млн . , стига останалите 15 да се осигурят от собственика и да има проект , по който да се работи . Ама ти не , та не .

Върни се в “Лудогорец”