А кой го величае. Журналистът е дал точна информация от биографията на момчето. Който я чете през пръсти, може да реши, че някой го величае.
А днес (а и в събота в контролата с Берое), същият този футболист показа, че има качества и сигурно ще остане в отбора. А относно трамплина - Черноморец беше такъв и за Шаешу, Жужу, Боли, Асис, Анеси и още някой друг. За тях това "ма щом пък нашиЙ Черноморец ще да му се явява трамплина - йеб@м ти и скачача, Йеб@м ти и скока. " отнася ли се?
Ники. Задълбал си.
[offtopic]И нека да си говорим истината тогава. Какъв беше трамплина за Шаешу ? Сиваспор ли ? Нека сме сериозни. Та Шаешу дойде от Нанси. Момчето спасяваше кариера и дойде в Бургас - оказа се класа за нашия футбол и явно средна класа за Турския. Но до тук. За мен трансфера на Шаешу в Сиваспор освен, че имаше парична удовлетвореност за Черноморец не е по аршина за играч, като Аатиф. Даваш примери за Боли, Асис, Жужу, Анеси....Къде ги "изхвърли" нашия трамплин ?
Който я чете през пръсти, може да реши, че някой го величае.
За пет изречения, в които две идат да покажат, че бил искан от Ливърпул и Челси, а той не искал да отиде там , но 5 години след това, видиш ли идва в Черноморец, какво по-различно да разбирам ???

То и в моята визитка пише, че преди 20 години съм бил на 24 и съм онождал, като бик, ама, какво я топли СЕГА жена ми?

[/offtopic]