Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот Levskar_90 » 06 фев 2014 00:03

Вие не разбрахте ли че тоя BadBoy e PFC Latex 8-) Нека коментира, то това му остана.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 06 фев 2014 05:10

BadBoy написа:Те, като попиха от Роналдо и други, придадоха ли го на националния им отбор?
Силен национален отбор ще имаме, когато родните клубове основните им 11-торки са съставени от по 8-9 играчи с български имена, докато водещите ни клубове са съставени от наемници, силен национал няма да имаме.
Това е примера с Англия, но явно нещо не ти се чете тази вечер

Бих бил много благодарен,ако успееш да посочиш една дейност в която увеличаването на конкуренцията води до влошаване на качеството,аз лично не се сещам за такава :) и винаги съм си мислел,че увеличаването на конкуренцията винаги води до подобряване на качеството,сега очаквам да ме обориш :) . Лично аз не съм останал с впечатление ,че националните отбори на Италия и Испания(други 2 страни които от доста години използват много чужденци) са станали по-слаби,апропо кои са последните 2 световни шампиона?
Би ли посочил ,какво те кара да мислиш,че Англия няма силен национален отбор- следя футбола от повече от 40 години и бих си позволил да твърдя ,че когато в английското първенство играеха само британци то националния отбор на Англия доста често пропускаше и ЕП и СП ,нещо което напоследък не е точно така.
Тук няма да коментирам ,че болшинството от чужденците идващи в България са с паспорти на страни от ЕС и по никакъв начин не могат да бъдат ограничавани.
Не знам на колко си години но преди 30 години ние считахме националните отбори на Гърция и Турция за слаби и те реално бяха такива ,но в голяма степен благодарение на големия брой чужденци вдигнаха първо нивото на клубния си футбол а след това и нивото на националните си отбори и в момента са доста пред нас.

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 06 фев 2014 09:56

BadBoy написа:Златане, виж какво си писал бре човек, отговорих ти с пример, пак не си доволен.
Чужденците са полезни за клубните отбори, но не и за националното ниво.

седемнамалко много спецове се появихте тук да ме оприличавате с кой ли, но нещо все не ви се получава.
Относно интервюто на Сухия, какво да го търся, като то беше до лагера в Созопол. след това до лагера в Кипър, е аджеба лагера ще свърши и селекцията не е приключена, а ставаше дума, за съвсем друго.

Да, ясно, абе какво да го търсиш като то няма такова :) Човекът спомена в интервю, че се НАДЯВА трансферите да бъдат завършени скоро, ти изчака 2-3 дена и обяви, че Сухия "ПАК НИ БИЛ ИЗЛЪГАЛ", като казал, че "СЕЛЕКЦИЯТА ЩЯЛА ДА БЪДЕ ЗАВЪРШЕНА", пък тя не е. И това го правиш по цял ден, от поне два профила, но както казах - щом няма какво друго - продължавай да се занимаваш. :) Ето, и аз заявявам: НАДЯВАМ СЕ да ти дойде акъла и да се спреш, но ме съмнява, след седмица, ако не е дошъл може да ме обявиш за лъжец. :)

Иначе за да не е само спам - какво стана с този тогоанец? Гонг ни пуснаха мухата и забравиха за нас? То си и звучеше прекалено хубаво за да е истина, но все пак, те уж бяха сериозна медия, която рядко пуска жълти новини...
Последна промяна от седемнамалко на 06 фев 2014 14:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tony187
Контакти:

Мнениеот tony187 » 06 фев 2014 14:13

Нещо не ми харесва това че не се коментира нищо относно момчето от Того. Иска ми се да дойде.. :cry:

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 06 фев 2014 14:58

tony187 написа:Нещо не ми харесва това че не се коментира нищо относно момчето от Того. Иска ми се да дойде.. :cry:

Дано да доиде да излезне някакво инфо неска ;)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 06 фев 2014 15:03

Какво става,голямата дзвезда(няма такъв футболист,толкова е добър 8-) ) от Того и Тобаго ще идва ли,или е било плод на някаква фантазия, журналистическа?! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
tony187
Контакти:

Мнениеот tony187 » 06 фев 2014 15:08

CSKA 78 написа:Какво става,голямата дзвезда(няма такъв футболист,толкова е добър 8-) ) от Того и Тобаго ще идва ли,или е било плод на някаква фантазия, журналистическа?! ;)

Oстроумен, бероеца при вас ли е? Добре, довиждане.

Потребителски аватар
C&A_MALE
Контакти:

Мнениеот C&A_MALE » 06 фев 2014 15:38

Пак направихме смешната селекция. Чалгар, некъв чешки тролей, некъв от с. Динево и още некъв подобен на Милиев :roll: , ше се борим за оставане в групата ли кво ? Херо ни вкара три с 15 на проби, руснаци от Б групата ни набиха,.,прав е Наско, това не е нашият Левски, това е фирмата на Батков § Тонев § 20 дроги

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 06 фев 2014 15:50

C&A_MALE написа:Пак направихме смешната селекция. Чалгар, некъв чешки тролей, некъв от с. Динево и още некъв подобен на Милиев :roll: , ше се борим за оставане в групата ли кво ? Херо ни вкара три с 15 на проби, руснаци от Б групата ни набиха,.,прав е Наско, това не е нашият Левски, това е фирмата на Батков § Тонев § 20 дроги

Наско като беше при нас какво направи? Силен е само на думи. Така и аз мога.
Нека мине малко време и тогава да съдим новите.

Потребителски аватар
C&A_MALE
Контакти:

Мнениеот C&A_MALE » 06 фев 2014 16:31

Jürgen написа:
C&A_MALE написа:Пак направихме смешната селекция. Чалгар, некъв чешки тролей, некъв от с. Динево и още некъв подобен на Милиев :roll: , ше се борим за оставане в групата ли кво ? Херо ни вкара три с 15 на проби, руснаци от Б групата ни набиха,.,прав е Наско, това не е нашият Левски, това е фирмата на Батков § Тонев § 20 дроги

Наско като беше при нас какво направи? Силен е само на думи. Така и аз мога.
Нека мине малко време и тогава да съдим новите.

Какво време, вземаме Божинов, а трябва да вземем плеймейкърче. Теплице и те се упражняват върху нас :o

Върни се в “Архив”