Държавата отпусна 3 милиона лева за „Лудогорец Арена“
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Re: Държавата отпусна 3 милиона лева за „Лудогорец Арена“
И колко много такива познати ? 5-10 ? 100 ? Пак ще сме повече и ще подкрепим българския шампион , който достигна невероятно високи нива за състоянието на българския футбол , особено т.н. "грандове" . Айде марш при спагетите . Ние да ги очешим пък ме боли че 50 бг наркомана ще подкрепят чужденците 
-
petbezdeset
- Контакти:
Ивайло Лудогорец написа:И колко много такива познати ? 5-10 ? 100 ? Пак ще сме повече и ще подкрепим българския шампион , който достигна невероятно високи нива за състоянието на българския футбол , особено т.н. "грандове" . Айде марш при спагетите . Ние да ги очешим пък ме боли че 50 бг наркомана ще подкрепят чужденците
Виждаш ли каква е разликата между вас и Ботев да кажем. 7-8 хиляди от Пловдив пътуваха 250 километра до Бургас и още 7-8 хиляди отидохме да ги подкрепяме. И това стана три пъти безкористно. И догодина пак ще отида. Вас ви подкрепихме срещу Базел и доста хора останаха извън стадиона, дори аз трябваше да си купувам билет от 25 лева за ложите. И с такова поведение отблъснахте много, страшно много хора. Срещу Одеса 50 човека агитка на ония ви надвика. С един плакат "Благодарим на София за подкрепата" купен от чичко паричко за няколко хиляди лева на Орлов мост не се печелят симпатизанти. Поведение се иска.
Ето затова всички ще ви викат еднодневки. А дълбоко в себе си знаете че сте такива. И те така...
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Прав си поведение се иска , а твоето е арогантно
. Аз не съм видял феновете на Лудогорец да обиждат безпричинно и да казват"ние сме най големите не ни трябва подкрепа" . Това ,че 100 човека ще викате срещу български отбор и си мислите ,че сте големи няма да промени факта ,че цяла футболна българия , всички нормални фенове ще подкрепят българския шампион , било то на стадиона или пред телевизора .
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Защо доста хора са останали извън стадиона ? Естествено ,че трябва да си купиш билет . Ти безплатно ли искаш да посетиш мач от ШЛ или ЛЕ ? Немога да разбера доводите ти . Който е искал да гледа мача го е гледал . Съответно си е платил билетче и е влязал необеспокояван . 
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Затова като направим стадиона няма да има нужда да пътуваме по 1000 км за мач
. Представи си колко хора не са отишли защото следващия ден е работен , трябва да дадат доста пари за път , а и пътя бая . 9-10 000 стадион ще е достатъчен и ще е пълен докрай ако Лацио идваха в Разград да речем . Всеки интересуващ се от футбол в града щеше да отиде със сигурност . А колко няма да могат да си позволят да отидат до София поради горните причини .. мисля че доста .
-
petbezdeset
- Контакти:
Ивайло Лудогорец написа:Защо доста хора са останали извън стадиона ? Естествено ,че трябва да си купиш билет . Ти безплатно ли искаш да посетиш мач от ШЛ или ЛЕ ? Немога да разбера доводите ти . Който е искал да гледа мача го е гледал . Съответно си е платил билетче и е влязал необеспокояван .
Нямаше места. Билетите за А и В свършиха и имаше само пропуски за ВИП-а. Само две лелки продаваха и се чакаше 1 час. Много, ама много хора като виждаха опашките си тръгваха. Замисли се къде е проблема че местата за Базел не стигнаха и стадиона ревеше за вас, а два месеца по-късно бяхте 3000 човека. А още три месеца по-късно предполагам, че ще се гости в София
И те така...
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
petbezdeset написа:Ивайло Лудогорец написа:Защо доста хора са останали извън стадиона ? Естествено ,че трябва да си купиш билет . Ти безплатно ли искаш да посетиш мач от ШЛ или ЛЕ ? Немога да разбера доводите ти . Който е искал да гледа мача го е гледал . Съответно си е платил билетче и е влязал необеспокояван .
Нямаше места. Билетите за А и В свършиха и имаше само пропуски за ВИП-а. Само две лелки продаваха и се чакаше 1 час. Много, ама много хора като виждаха опашките си тръгваха. Замисли се къде е проблема че местата за Базел не стигнаха и стадиона ревеше за вас, а два месеца по-късно бяхте 3000 човека. А още три месеца по-късно предполагам, че ще се гости в София![]()
И те така...
Искаш да кажеш ,че стадиона беше фул макс 40 и косур хил ? Не мисля ..
-
petbezdeset
- Контакти:
Ивайло Лудогорец написа:petbezdeset написа:Ивайло Лудогорец написа:Защо доста хора са останали извън стадиона ? Естествено ,че трябва да си купиш билет . Ти безплатно ли искаш да посетиш мач от ШЛ или ЛЕ ? Немога да разбера доводите ти . Който е искал да гледа мача го е гледал . Съответно си е платил билетче и е влязал необеспокояван .
Нямаше места. Билетите за А и В свършиха и имаше само пропуски за ВИП-а. Само две лелки продаваха и се чакаше 1 час. Много, ама много хора като виждаха опашките си тръгваха. Замисли се къде е проблема че местата за Базел не стигнаха и стадиона ревеше за вас, а два месеца по-късно бяхте 3000 човека. А още три месеца по-късно предполагам, че ще се гости в София![]()
И те така...
Искаш да кажеш ,че стадиона беше фул макс 40 и косур хил ? Не мисля ..
Изобщо не бяха пуснали билети за Б и Г. Абе уж твоя отбор, пък аз зная повече неща от теб
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Аз не виждам логика ,ако е имало желаещи да не отворят секторите ... колкото повече , толкова повече ... както и да е . Сиг съм ,че срещу Лацио ще има доста хора , нещо като срещу Базел . Особено ако има и интрига.
LSFC 1914 написа:BadBoy написа:Браво, само остава да го пълните поне на 75%
Колко ще е капацитета на стадиона ?
Няма нужда да е повече от 3000 места , да направят сектора за гости около 2 000 ПОВЕЧЕ ОТ това е хвърлени пари на вятъра
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете