69 години от масовото убийсто „Народен съд“
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 69 години от масовото убийсто „Народен съд“
Тогава какво правим с всички митове и легенди от древен Египет,Елада, Южна Америка, Индия и т.н. за сътворението на света? Защо да не вярваме в тях, които са по-стари от християнството и други аврамистични религии? 
v.r.s. написа:Кашчей написа:v.r.s. написа:1982 написа:Т.нар. "Св. писание" е писано от хора, нека уточним. Натам всеки да се досеща за какво иде реч.
Е кой друг да го напише, поне аз други разумни същества които могат да говорят членоразделно, да пишат и четат не съм срещал?
А това е написано много преди да ги има комунестите самоопределили се за "леви", както и преди да го има "левото" като определение за гейовете.
Ми твоят Бог как да не може да говори, след като е казал " Да бъде ден!", а след това и "Да бъде нощ!". Не, че писалият Библията го е чул, но явно по разкази на очевидци от тайфата на ангелите го е разбрал. Относно това, кой се е самоопределил за ляв мисля, че не си твърде запознат с нещата.
И къде съм казал, че Бог не може да говори?
Кой според теб е говорил с Адам и Ева, както и с Аврам, Моисей и Пророците, от които писания са написани книгите съставляващи Старият завет.
Според теб баба Ванга сама ли говореше или го правеше чрез сили макар и спадащи към тъмните, както и останалите врачки и "пророци". Така като тези сили и казваха какво да говори, така Бог е говорил с избраните от него и те са писали казаното, като така са съставили сбора от книги-Св. Писание.
Не съм запознат със самоопределението или определението за ляв, ще ми е интересно да се запозная с това определение и да ме просветиш.
v.r.s. написа:Е кой друг да го напише, поне аз други разумни същества които могат да говорят членоразделно, да пишат и четат не съм срещал?
Освен, ако Бог не е разумно същество!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Кашчей написа:v.r.s. написа:Кашчей написа:v.r.s. написа:1982 написа:Т.нар. "Св. писание" е писано от хора, нека уточним. Натам всеки да се досеща за какво иде реч.
Е кой друг да го напише, поне аз други разумни същества които могат да говорят членоразделно, да пишат и четат не съм срещал?
А това е написано много преди да ги има комунестите самоопределили се за "леви", както и преди да го има "левото" като определение за гейовете.
Ми твоят Бог как да не може да говори, след като е казал " Да бъде ден!", а след това и "Да бъде нощ!". Не, че писалият Библията го е чул, но явно по разкази на очевидци от тайфата на ангелите го е разбрал. Относно това, кой се е самоопределил за ляв мисля, че не си твърде запознат с нещата.
И къде съм казал, че Бог не може да говори?
Кой според теб е говорил с Адам и Ева, както и с Аврам, Моисей и Пророците, от които писания са написани книгите съставляващи Старият завет.
Според теб баба Ванга сама ли говореше или го правеше чрез сили макар и спадащи към тъмните, както и останалите врачки и "пророци". Така като тези сили и казваха какво да говори, така Бог е говорил с избраните от него и те са писали казаното, като така са съставили сбора от книги-Св. Писание.
Не съм запознат със самоопределението или определението за ляв, ще ми е интересно да се запозная с това определение и да ме просветиш.v.r.s. написа:Е кой друг да го напише, поне аз други разумни същества които могат да говорят членоразделно, да пишат и четат не съм срещал?
Освен, ако Бог не е разумно същество!
Същество се отнасяше за Божии творения, а Бог е творец.
А, че Бог говори и е говорил, освен в Старият завет, много добре е изложено и в Евангелието от Йоан, което започва с думите:
1:1 В началото бе Словото; и Словото беше у Бога; и Словото бе Бог.
1:2 То в начало беше у Бога.
1:3 Всичко това чрез Него стана; и без Него не е ставало нищо от това, което е станало.
1:4 В Него бе животът и животът бе светлина на човеците.
Така, че Бог е Всемогъщ и като такъв е нареждал на Пророците си какво да кажат и напишат. Така са събрани и книгите от Св. Писание. Те не са дело на един човек, а съвкупност от събития случили се в продължение на хилядолетия и писани от изпратените от него пророци и очевидци на тези събития.
Но отново се отклоняваме от темата.
- Безкомпромисен
- Контакти:
Alexx написа:Безкомпромисен написа:Ня ма как Бог да обича комунистическите престъпници, защото те са безбожници, религията за тях е опиум за народите, те взривяват църкви и избиват свещенници и след като пукнат тези изчадия на сатаната, Бог ги праща в ада да се мъчат за вечни времена!
Тебе обича ли те? Защото ти си този който иска да убие половин България. Какво е толкова християнското в тебе тогава? Къде са ти християнските ценности?
Няма друг начин да се справиш с тези престъпници, убийци, терористи и национални предатели,безродници,безбожници, служещи на чужда и враждебна на България страна - СССР , освен ако не ги вкараш по затворите и концлагерите, да чукат камъни докато издъхнат тези изчадия на сатаната комунистите!Докато не се извърши радикална и безкомпромисна декомунизация , България никога няма да се оправи!
Бог да пази България от комунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!
v.r.s. написа:1982 написа:Т.нар. "Св. писание" е писано от хора, нека уточним. Натам всеки да се досеща за какво иде реч.
А не ти ли е хрумвало, че може да е написано с някаква подумисъл ??
Кой има изгода от манипулирането на цели маси от хора, от покорността им ..... дали Бог ..... или може би някой тук, на Земята ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Безкомпромисен
- Контакти:
Кашчей написа:dromihait написа:Точно до това съждение се опитват да ни доведат червените мухоморки. "Сите са маскари!" Да, ама не! Народният съд е проява на нечувана жестокост, която може да бъде аплодирана само от тотално зомбирани индивиди, загубили всичко човешко в себе си.
А ЗЗД проява на какво е?
ЗЗД е закон, който цели да се справи с убийците, терористите, националните предатели,безродниците, безбожниците като комунистическите престъпници служещи на чужда и враждебна на България страна СССР!
- Безкомпромисен
- Контакти:
dromihait написа:Ах, горкият Алекс! Оставаш вечно недоразбран. Може би защото не знаеш какво искаш да кажеш?
Твърдиш, че българският президент не бива да говори за жертвите на комунизма. Защо?
Защото е наглост , нахалност и дебелоочие един комунистически престъпник като Росен Плевнелиев , който родът му е силно комунистически да жали за жертвите на комунизма! Мястото на такива комунистически престъпници като него е в затвора, както на всички болшевишко-комунистически престъпници!
Бог да пази България от комунисти!