За да паднат визите за САЩ, трябва да се случат две неща :
1 Да спадне броят на отказаните визи от сегашните 25-30 % до 3 %
2 Да влезем в Шенген
Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Re: ЕС с ултиматум към САЩ за визите
Неутрален написа:Тези чичковци, дебелобузи и дебелогъзи да поставят ултиматум на Русия да ни приеме без визи. Досега има над 2 милиона които искаха да емигрират в Русия, ама заради визите предпочетоха Германия, Англия, Франция, Италия или САЩ. Не разваляйте плановете на хората, помогнете им. Майната на дивия капитализъм, истината е другаде.
Кои са тези, дето предпочитали да емигрират в Русия вместо в САЩ. Германия и Англия, тези от Карлуково ли ?

Пичът предполагам използва ирония,няма как да е сериозен...
Да сравниш живота в Русия с този в Германия,Франция или Великобритания е цинизъм !
Да сравниш живота в Русия с този в Германия,Франция или Великобритания е цинизъм !
Viktor4o_Rs написа:Неутрален написа:Тези чичковци, дебелобузи и дебелогъзи да поставят ултиматум на Русия да ни приеме без визи. Досега има над 2 милиона които искаха да емигрират в Русия, ама заради визите предпочетоха Германия, Англия, Франция, Италия или САЩ. Не разваляйте плановете на хората, помогнете им. Майната на дивия капитализъм, истината е другаде.
Кои са тези, дето предпочитали да емигрират в Русия вместо в САЩ. Германия и Англия, тези от Карлуково ли ?
Тези от Карлуково не са. Имам братовчеди там, един от тях емигрира в Германия.
ПП: Като ги бъзикам за лудницата винаги се палят и казват че била не в Карлуково, а на 3км от Карлуково в гората(което наистина е така де)
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Схванах му я иронията, да
Иначе, че не гледат толкова от къде си, мога да потвърдя лично, защото имам позната, която учи в Джорджия. Работи в неправителствени организации, които си комуникират директно с ООН и ЮНЕСКО. Председател е и на една университетска организация и й дадоха да управлява бюджет от стотици хиляди долари. Така че има доста голяма разлика между американци и англичани в това отношение. Като разбира се, не бива и да се генерализира изцяло. 

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Имам и 1-2 познати, които се ожениха за рускини и отидоха да живеят там. Естествено са в Москва
Там не може да се отрече, че е доста висок стандартът, какво и в Петербург. Но в провинцията си е леш ...

Viktor4o_Rs написа:Имам и 1-2 познати, които се ожениха за рускини и отидоха да живеят там. Естествено са в МоскваТам не може да се отрече, че е доста висок стандартът, какво и в Петербург. Но в провинцията си е леш ...
Ааа, в Щатите в провинцията живот си живеят. Нещо емигрантите не искат в някой забит град в Орегон да ходят. Айде стига с тая Русия.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
fcb_bg написа:Viktor4o_Rs написа:Имам и 1-2 познати, които се ожениха за рускини и отидоха да живеят там. Естествено са в МоскваТам не може да се отрече, че е доста висок стандартът, какво и в Петербург. Но в провинцията си е леш ...
Ааа, в Щатите в провинцията живот си живеят. Нещо емигрантите не искат в някой забит град в Орегон да ходят. Айде стига с тая Русия.
Напротив, една съученичка ходи в Портланд, мисля че работи в някакъв лунапарк. Не се е оплаквала, но ако ходиш на бригада там, си трябват 2 работи, заради ниския долар. В Англия паундът е висок, ама обикновено те пращат на ягодите, което е убийство

fcb_bg написа:Viktor4o_Rs написа:Имам и 1-2 познати, които се ожениха за рускини и отидоха да живеят там. Естествено са в МоскваТам не може да се отрече, че е доста висок стандартът, какво и в Петербург. Но в провинцията си е леш ...
Е можеш ли да сравниш живота в провинциите в САЩ и Русия ? Стандарта на живот в град като Омаха или Клийвлънд е по-висок от този в Петербург,пък може и от Москва.
ПП: Наскоро гледах много интересно предаване за един моторист,който пътуваше от Москва до Петербург по една "магистрала" и смея да твърдя,че това което видях е достойно за Габон или Бурунди,но не и за страна с претенции на Русия. Представям си каква е останалата инфраструктура из просторните руски земи...
dunavfc написа:fcb_bg написа:Viktor4o_Rs написа:Имам и 1-2 познати, които се ожениха за рускини и отидоха да живеят там. Естествено са в МоскваТам не може да се отрече, че е доста висок стандартът, какво и в Петербург. Но в провинцията си е леш ...
Е можеш ли да сравниш живота в провинциите в САЩ и Русия ? Стандарта на живот в град като Омаха или Клийвлънд е по-висок от този в Петербург,пък може и от Москва.
ПП: Наскоро гледах много интересно предаване за един моторист,който пътуваше от Москва до Петербург по една "магистрала" и смея да твърдя,че това което видях е достойно за Габон или Бурунди,но не и за страна с претенции на Русия. Представям си каква е останалата инфраструктура из просторните руски земи...
Различни страни, различни проблеми. Не казвам, че в Русия е рай, ама това че няколко човека тука вече отиват в щатите и си мислят, че са се уредили е меко казано... айде да не казвам.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.