Държавата отпусна 3 милиона лева за „Лудогорец Арена“

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Държавата отпусна 3 милиона лева за „Лудогорец Арена“

Мнениеот tsonpen » 06 фев 2014 00:13

petbezdeset написа:Мишок може да викаш вкъщи, но си мисля, че баща ти ще те ошамари ;)
Това което си постнал не са инвестиции. То и джипката на Домуса сигурно е заприходена като инвестиция.
Как па държавата е направила договор, по който нещо ти се дарява, ти не го изпълняваш и няма проблем. :mrgreen:
Аре у лево.

Отивам да му предложа да ме ошамари.
Че си мишок, мишок си. Излъга най-нагло, беше заловен с факти и се навря в дупката си.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 06 фев 2014 00:14

Лудогорец е на цял Разград и региона нищо че формално е собственост на Домусчиев като фирма . Имало го е преди него и ще го има и след него независимо в А ,Б или В група . Ние сме били във В група , знаем какво е и не ни е страх за разлика от някои отбори които са започнали директно от А .Стадиона ще е на цял Разград , околоността и България и ще остане за поколенията, а не на Домусчиев . Той няма сам да си рита на него .

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 фев 2014 00:14

Ивайло Лудогорец написа:На тебе колко човека трябва да ти го обенсят . Изгответе проект, нека Лупи извади 15млн. и иска от държавата не 3 а 5млн.

Аз пък не искам държавата да дава пари на Лупи, при положение, че хората мизеруват. Не съм като вас, толкова тесногръд и алчен. ЦСКА не е проблемът на държавата, тя си имадалеч по-важни приоритети. Или би трябвало да ги има, понеже май не е баш така.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

petbezdeset
Контакти:

Мнениеот petbezdeset » 06 фев 2014 00:19

tsonpen написа:
petbezdeset написа:Мишок може да викаш вкъщи, но си мисля, че баща ти ще те ошамари ;)
Това което си постнал не са инвестиции. То и джипката на Домуса сигурно е заприходена като инвестиция.
Как па държавата е направила договор, по който нещо ти се дарява, ти не го изпълняваш и няма проблем. :mrgreen:
Аре у лево.

Че си мишок, мишок си. Излъга най-нагло, беше заловен с факти и се навря в дупката си.

Вижда се, че в трети пореден пост обиждаш другарче. А после се сърдите и плачете що никой не ви обича.
Селяндури сте си и такива ще си останете. Подхвърлят ви коматче хляб и хапете по всички други. Ето затова ви мразят ;)
Чичко паричко ще умре от някой куршум скоро и ще изчезнете като снега от миналата седмица. И те така...

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 06 фев 2014 00:19

1982 написа:
Ивайло Лудогорец написа:На тебе колко човека трябва да ти го обенсят . Изгответе проект, нека Лупи извади 15млн. и иска от държавата не 3 а 5млн.

Аз пък не искам държавата да дава пари на Лупи, при положение, че хората мизеруват. Не съм като вас, толкова тесногръд и алчен. ЦСКА не е проблемът на държавата, тя си имадалеч по-важни приоритети. Или би трябвало да ги има, понеже май не е баш така.

Да, но за пореден път ти си обеснява че това са пари отпуснати са специално изготвен проект. Тук не става въпрос за пари дадени ей така.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 фев 2014 00:19

BadBoy написа:Как реши, че за болниците няма пари?
Посочи ми една болница, която е изготвила проект за развитие и са й отказали финансиране?

Не е нужно да ти посочвам, поинтересувай се в какво състояние са болшинството, какви проблеми и липси имат, какви дългове. Те са хиляди неща.

BadBoy написа:Стадиончето не е негово, а е на общината и ако вече си забравил същото прочети отново материала

Баш си е негово на практика. То и джиповете на депутати половината се водят на някакви фирми уж, не техни, а те ги карат с пълномощно, ама ..... нали знаеш как е у България ?! Царе сме на далаверите и заобиколките.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 06 фев 2014 00:19

BadBoy написа:За, какво му плаща държавата бе, я кажи, кое е частното?
Той не плаща ли на държавата, като ще извади пари за реконструкция на нещо, което не е негово?

Тая държава трябва да почне да помага на спорта ако искаме да сме актуални, поогледай се малко, какво става извън България.

Частно е отборчето му. Лудогорец не е ОФК, а си частен клуб. Кой друг ще ползва този стадион освен отборчето на Домусчиев. Лекоатлетическите надежди на Разград? :lol: Домусчиев е измислил схемата не го упреквам. Предполагам, че кметът е подставено лице, както във всеки български град, в който има бизнесмени от такъв калибър. Решили как да вземат едни милиони, ОК. Кофти е гротеската - Фенът, който трябва да пълни стадиона-бижу, новата арена няма достъп до качествено здравеопазване, но за сметка на това ще може да ходи да гледа Лудогорец на 4 звезден стадион...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 06 фев 2014 00:20

petbezdeset написа:
tsonpen написа:
Аре у лево.

Вижда се, че в трети пореден пост обиждаш другарче. А после се сърдите и плачете що никой не ви обича.
Селяндури сте си и такива ще си останете. Подхвърлят ви коматче хляб и хапете по всички други. Ето затова ви мразят ;)
Чичко паричко ще умре от някой куршум скоро и ще изчезнете като снега от миналата седмица. И те така...

Май ти си този дето сипе заплахи, така че май тезата ти куца яко...

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 06 фев 2014 00:20

Аз пък искам Лупи да даде 15 млн и държавата да даде 5 и армията най-накрая да стане стадион .. :lol: Бих се радвал много . Също и Герена да стане по проект , на Ботев , Локо и абсолютно всички ;) . Това не е алчност , това са нормални неща в нормалните държави . Спорта е едно от лицата на дадена държава пред останалия свят . Колко хора харесват Англия заради футбола им ? Испания ? Италия ? Аз лично много харесвам Англия като държава и можеби това идва от футбола .. незнам .

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 06 фев 2014 00:22

1982 написа:Аз пък не искам държавата да дава пари на Лупи, при положение, че хората мизеруват. Не съм като вас, толкова тесногръд и алчен. ЦСКА не е проблемът на държавата, тя си имадалеч по-важни приоритети. Или би трябвало да ги има, понеже май не е баш така.

В този ред мисли, не трябва да има министерство на спорта, то трябва да бъде закрито и парите да бъдат пренасочени към други отрасли, примерно образование.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Лудогорец”