Така. Често съм плюл по ЦСКА. Харесва ми да го правя и всеки път, това нещо, да ви плюя, ми носи голяма наслада. Сега обаче искам да ви кажа нещо. Въпреки голямата си ненавист към вашият отбор и миналото с което го свързвам аз съм на ваша страна. На страната на обикновените хора, за които обичта към отбора е едно от трите най-важни неща в живота. От няколко години говоря че е възможно ние да издържаме любимите си отбори, но колкото пъти го кажа толкова пъти се отказвам от тази мисъл, след третия коментар, на малоумен юноша бледен, на който завършването на 8-ми клас с пълно три е върха в живота.
Трябва да премахнем долните, гнусни узурпатори, които са се впили в нашите отбори и смучат от тях, както пиян циганин от водка doctors, жадно и безочливо. Пияници долни. Отрепки. Пазят се с десет човека охрана. Защо? Защото ги е страх да не се спънат в бордюра и да паднат без да има кой да ги хване? Не. Долни гнусни крадци.
До кога ще ги търпим?
До кога, питам?
Питам ви вас, вие които изстрадахте повече от всеки друг като изключим жълтите от Пловдив. Питам и нашите, питам всички, които не си хвърлят фасовете по улицата а тя е пълна с тях. Питам всички, които не се предреждат на светофарите и минават след час защото просто са възпитани. Питам всички, които искат да знаят защо майките и бащите им получават по 150 лв. пенсия а има кифли, завършили музикалната консерватория със специалност свирене на дудук, които се разкарват с коли за по 150 000 лв.? Не. това не е завист? Това е зов за справедливост! Справедливост и възмездие. Защо търпите? Защо ви е страх? Защо не направите забележка на мутрата да не си хвърля дъвката на улицата? Ще ви набие? Сигурно. Ще умрете? Възможно е. Това е отговора. Хората ги е страх защото са слаби а полицията, която трябва да ги пази всъщност е най-големият престъпник в тази държава. Каква държава е това? Кенеф. Кенефът в някой страни е по-хубав от тази държава. А тя, държавата това сме ние. Ние които позволяваме на няколкостотин тарикати да ни водят за носа. Ако не се престрашим животът ни, на нас , обикновените, хора, тези които работим от 8 до 5 или от 9 до 6, или на смени, или два на два или както и да регламентирано шибаното време, ще става все по-лош. Роби. Ние сме роби. Не искате ли да сте свободни? Аз искам но не мога сам. Бият ме мутри но и аз им връщам. Знам, че като мен са хиляди, но знам и че ги е страх? И Левски сигурно го е било страх. И Ботев. И Раковски и Волов и Бенковски и Гоце Делчев и Баба Тонка сигурно я е било страх. Страшно е било но те са знаели, че няма друг път ако искат децата им да са свободни и затова са се борили за тази свобода като лъвове. Сега нещата са по-лоши от тогава, защото сега е много по-трудно да се извоюва свободата. Сега е много, много по-трудно но ние трябва да опитаме. Трябва да се борим, да станем лъвове, защото утре когато децата ни ни погледнат трябва да можем и ние да ги погледнем в очите а не да накланяме глава и да роним сълзи на безпомощност.
Футболът е едно малко нещо, една малка стъпка в тази борба. Искам след години когато започвам да пиша за днешните дни да започвам така. Първо беше футболът а после и целият ни живот.
По отделно сме роби, но заедно можем всичко. Не се страхувайте, животът е кратък за да го живеете в страх.
Не се страхувайте, животът е кратък за да го живеете в страх
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Captain Stottlemeyer
Re: Не се страхувайте, животът е кратък за да го живеете в страх
Трябва да се замезва... 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Точно пък този/автора/ тръгнал на загрижен да се праска и акъл да дава за "кое, кога и как"! Я в човката...! Харесвало му да плюе
,ами върви да плюеш, кво си седнал да пишеш?

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Просълзих се... 

Това което си написал е истина, но като прочетеш коментарите след теб ще разбереш че няма управия.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
Не са само канарите. Спартак Вн например и те го ядоха. Ядохме го и ние с един измамник в Търново и някои от нас ги прибираха по 2-3 пъти в РПУ-то докато го изгоним от Етър. Има и други отбори. А за държавата вече ми се струва е малко късно да се оправи. Нещата стават все по-зле, а хората все по-заспали.
Върни се в “Футбол - България”