Хронология на лъжите на Томов

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
caci

Хронология на лъжите на Томов

Мнениеот caci » 05 фев 2014 18:17

Хронология на лъжите
05 февруари 2014 17:15

След като официално стана ясно, че идеологът на ЦСКА Александър Томов за пореден път не спази думата си, ***.eu подбра в хронологичен ред обещанията на Лупи и последвалите факти за последните няколко месеца. Оставяме на нашите читатели сами да пресметнат колко от приказките на Томов са се сбъднали.

Обещание 1: ЦСКА взима Венци Христов

На 21 януари се появи информация, че Христов е сигурно ново попълнение на ЦСКА:

Венци Христов до часове на „Армията“

Два дни по-късно новината бе оповестена на официалния сайт на червените. Нападателят трябваше да премине на "Армията" срещу сумата от 200 000 евро, които уж щяха да бъдат платени в срок от 5 дни.

ЦСКА взима Христов само ако плати 200 000 евро до 5 дни

Старши треньорът на червените Стойчо Младенов заяви:

"Да, Венци Христов е наш. В края на седмицата или в началото на другата, той ще се включи към подготовката в Анталия. Получих уверения, че няма нещо, което да попречи", заяви той, а малко по-късно думите му бяха потвърдени и от изпълнителният директор на армейците Александър Тодоров.

Тодоров: Трябва да платим за Венци Христов до понеделник

Последваха няколко дни на затишие, в които Берое не получи сумата в предварително договорения срок.

На 27 януари Сашо Томов коментира предстоящия трансфер така:

"Престанете най-после да ме тормозите заради Венци Христов! Не знам кой какво е казал, но срокът за плащането, което трябва да направим в Берое, изтича днес. Е, плащане ще има и Венци ще премине официално в ЦСКА. Не ме питайте как и по какъв начин ще стане. За повече новини - обадете ми се следобед. Към 17 часа, когато ще има официална информация. Много съм доволен от селекцията".

До края на деня сделката не стана факт, а от старозагорския клуб се съгласиха на още една отсрочка за ЦСКА - до 4 февруари, т.е вчера.
"Задръжте топката. В 17:00 часа ще има официално становище по въпроса, което ще се появи в нашия сайт. Имаме и втори вариант за нападател", обяви босът Томов вчера в 14:00 часа.

Ето какво обявиха от Берое днес:

Официално: Венци Христов остава в Берое

Обещание 2: Намери се спонсор за 3 милиона

Малко преди коледните празници, Александър Томов обнадежди червените фенове за бъдещето на клуба. Той разкри, че води преговори с 2 крупни фирми за генерален спонсор на ЦСКА:

Сашо Томов: Избирам между две фирми за спонсор

На 24 декември Лупи продължи:

"След празниците ще говорим за интересни неща около ЦСКА. Разбира се, те са положителни. Голяма част са свързани със селекцията. Имаме положителни новини и в други насоки, но засега не искам да разкривам повече".

Александър Томов: Добри новини чакат ЦСКА след празниците

На 15 януари Томов разкри, че преговорите с новия спонсор са в заключителен етап.

Томов: Преговорите за нов спонсор са към края си
„На финалната права сме в преговорите за нов генерален спонсор на клуба. Минималната сума, която се иска, е един милион евро годишно, като в тази сума не влизат премиите, които спонсорът може да добави за всички спортни постижения на отбора. Очаквайте развитие до края на месеца“.

Краят на месец януари дойде и отмина, но развръзка със спонсора, разбира се, няма.

Обещание 3: Футболистите си получиха заплатите

Лупи на няколко пъти обяви, че футболистите получават заплатите си навреме. В същото време напусналият през зимата Браян Хауърд обяви пред английски медии, че възнагражденията и премиите се бавят с месеци, но българските футболисти предпочитат да не се оплакват.
Босът на ЦСКА се хвали: На играчите им е изплатено всичко

Браян Хауърд разказа на цяла Англия за мизерията в ЦСКА

Ето какво споделиха за db от "Армията", макар информацията да не е потвърдена официално от ръководството:

ЦСКА пак се бави със заплатите

Обещание 4: Няма нови задължения и дела срещу клуба

Идеологът на ЦСКА постоянно обяснява, че клубът не трупа нови задължения и срещу червените няма заведени нови дела. Само преди два дни Александър Томов отговори на въпрос дали клубът дължи суми на свои играчи или бивши треньори така:

"Няма към футболисти, няма към персонал, няма към треньори. Това, което има, са стари задължения - някои от 2010-а, от 2009-а, от 2011-а, от 2012-а. Част от тези неща са в дела, но част са си откровени престъпления".

Припомняме само официалните претенции на бивши футболисти, треньори и служители на ЦСКА, откакто Томов се завърна на "Армията":
От ЦСКА се оплетоха като за световно с делата на служителите срещу клуба
И Миодраг Йешич се кани да съди ЦСКА
Ялов македонец заплашва лиценза на ЦСКА
Венци Живков сезира БФС за парите, които му дължи ЦСКА
Венци Живков: Давам ЦСКА на съд, няма да вземат лиценз
Каубоя също подгони армейците за пари
Майкъла погна ЦСКА за пари, разклати лиценза на клуба
Ударите под кръста продължават: Поредна легенда съди ЦСКА

Това са само част от неспазените обещания на Александър Томов. Досещате се каква част от приказките на Лупи за лиценза, акциите, новия стадион, базата, юношите са се превърнали в реалност...

Прочетох това сега и толкова ми стана готино,че реших да го споделя тук с Вас.Има ли още наивници в червено? Вече жал ми става за моите приятели фенове на Цска,които се оказаха големи наивници и вярват ли вярват.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
caci

Re: Хронология на лъжите на Томов

Мнениеот caci » 05 фев 2014 18:21

А това са новите обещания за вярващите.

Стойчо чака Меси и Роналдо до 17 часа утре
Идеологът на ЦСКА Александър Томов не спира да обещава неща, които нямат нищо общо с реалността, но това не му пречи да продължава да чертае светло бъдеще пред "армейския" клуб. ***.eu "намери ключа" от бездънната кутия с обещания на Лупи. Вижте ексклузивно какво подготвя сладкодумният бос на червените. С малко въображение и оптимизъм няма как да не му повярваме...

- ЦСКА ще стане шампион за 32-ри път този сезон. Предишния път беше с 16 точки, сега ще сме с 32 пред Левски

- Не взехме Венци Христов, защото ще привлечем Меси и Роналдо. В пакет. Плащаме накуп за двамата до 17 часа в петък. Или в понеделник. Най-късно сряда. С компромис от моя страна - до 1 април

- Намерил съм спонсор не за 3, а за 300 милиона. Най-сериозната и могъща компания на света. Очаквайте развитие до края на месеца. Ама по китайския календар

- Ще строим стадион за 100 000 души. На "Панчарево" пък ще организираме Олимпиада. Лятна, зимна, че и пролетна. Още тази година

- Пускаме акциите на борсата и дълговете изчезват. Не че и сега не сме ги намалили с 90%. До месец Google и Apple ще ни дишат прахта, а от Байерн, Реал и Манчестър Юнайтед ще ме молят за съвет

- Вдигаме Световната купа на Мондиала в Бразилия! Няма значение, че играят национални отбори. Всички уважават марката "ЦСКА" и ще участваме по право

- 100% ще вземем лиценз. Ама за туроператор. Че тия туристи, дето ги води Стойчо, да им прибираме комисиони

- Очаквайте добри новини от космоса. 53 извънземни се свързаха с мен с молба да инвестират в ЦСКА. Те ми вярват сляпо

Това са само част от новите перспективи, които Сашо Томов чертае пред червената общественост. До момента всички негови обещания са изпълнени на 100%, така че нямаме повод и сега да не му се доверим. А бъдещето на ЦСКА? То ще бъде блестящо и великолепно, като в приказките. Стига да повярваме на Лупи...
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 фев 2014 18:22

Лупи е великан! 8-)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 05 фев 2014 18:23

Благодарим за информацията! Ако не беше ти ние никога нямаше да го осъзнаем!

Виждам, че си добър анализатор и бих те помолил да проследиш и анализираш хронологията на лъжите на господата Тонев и Батко, ако ти е удобно! :)
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 05 фев 2014 18:25

от j0rka7aa на 05 Фев 2014 17:23

Виждам, че си добър анализатор и бих те помолил да проследиш и анализираш хронологията на лъжите на господата Тонев и Батко, ако ти е удобно! :)

Със сигурност са по малко и по малки.
Интервю на ген. Джуров:

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 05 фев 2014 18:27

caci написа:

Говори ми с факти, а не със сигурност са по-малко и по-малки!

Нали знаеш какво са казали хората - не гледай в чуждата паничка, а си гледай твоята, че и вие хич не сте цъфнали и вързали, ама иначе много ви знаят устите!
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 05 фев 2014 18:27

Tommi написа:Лупи е великан! 8-)

Изображение

:lol: :lol:

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 05 фев 2014 18:29

caci написа:

Позволи ни да се съмняваме в това! ;) Подписът ти е добър-Добре дошли ГАЗПРОМ!....това, ако не стане кой ще ви е излъгал, обещал...?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 05 фев 2014 18:30

По повод евентуалният трансфер на В. Христов от ръководството отново ни доказаха , че там работят страхотни аматьори .

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 05 фев 2014 18:31

от j0rka7aa на 05 Фев 2014 17:27

caci написа:

Говори ми с факти, а не със сигурност са по-малко и по-малки!

Нали знаеш какво са казали хората - не гледай в чуждата паничка, а си гледай твоята, че и вие хич не сте цъфнали и вързали, ама иначе много ви знаят устите!

На единия лъжата е,че ще сме шампиони тази година,а на другия,че сектора,ще е готов за 24 май.Но всъщност може да се окаже,че това не са лъжи.Ще видим.
За Газпром нито един от двамата не е излъгал.
Последна промяна от caci на 05 фев 2014 18:33, променено общо 1 път.
Интервю на ген. Джуров:

Върни се в “Футбол - България”