Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

iznenada

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот iznenada » 05 фев 2014 11:21

boabbb написа:Псувате американците, но според тоя Еър, парите за Конопа са били преведени ;) Нещо друго се е пре****о. Но и не е правилно да се чака края на прозореца :!: А това, че викат сокър, а си мислят, че футбол е да риташ кривата топка :lol: , си е чисто вярно :mrgreen:

Не бе Боянчо ,тия деца просто незнаят какво искат .Тия деца ,първо не разбират от футбол,второ са много първични и не виждат по далече от носа си ,трето си противоречат всекидневно ,четвърто и най важното е ,че нямат собствено мнение и постояно четат сектантски форуми и попиват от там масовото и грешно мнение ,предимно изказано от легенди или от форумни разбирачи ,тип петърчо-гаргойл .
Значи ,нека погледнем ,за какво мрънкат .Те на първо място ,мрънкат ,за това ,че американците не им били дали пари за нов дефанзивен халф. Значи ,първо Роджърс трябва да поиска този халф и тогава да се обвиняват американците ,ако не му осигурят парите ,нали така ? Но Роджърс ,не иска такъв халф. Ако тия наши фенове ,бяха се вгледали добре във всяко едно негово интервю за отбора от ,една година насам ,те много добре щяха ,да видят ,че Роджърс гласи за дефанзивен Джерард. Аз ,това им се смея за тоя дефанзивен .Ся отделен е въпроса ,че те не искат там да играе Джерард.Но не осъзнават ,че ако Джерард не играе там,той ще играе малко по напред и това означава ,че автоматично некадърника Хендерсън ,отива пак като плеймейкър. Смях . Смях ,защото ,целия свят ни се смее ,че подобен инвалид ,вързва ,гради и организира играта на клуб ,като Ливърпул . Нали така,Боянчо ,ако дойде нов дефанзивен той си застава отзад а пред него ,ще играят незаменимите Джерард и Хендерсън а Коутиньо пак ще се забие на фланга а Стърлинг на пейката.
Освен това ,те мрънкат ,че не американците не били дали пари ,за бекове. А в същото време са влюбени неистово в сегашните Джонсън,Фланаган и Енрике.Как ще играят тия любимци ,като имаме нов десен бек и утре Енрике ,като се върне ,как ще играе ,ако има нов ляв бек ? Тук пак си противоречат. Аз ,за това ти казвам ,че те просто незнаят какво искат.
Последна промяна от iznenada на 05 фев 2014 11:33, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

iznenada

Мнениеот iznenada » 05 фев 2014 11:21

Освен това ,въпросния господин "кадет" и мой любимец от години ,мрънка ,че сме имали само 2-3 класни играча и за това той не вярвал в отбора . Ок ,господин "кадет" ,да приемем ,че имаме само 2-3 класни ,(въпреки ,че за мен са повече) и за това нямаш вяра и ревеш като дърт пенсионер .Кажи ми ,обаче ,колко класни имахме при любимеца ви Далглиш ,че неистово ВЯРВАХТЕ И ПОДКРЕПЯХТЕ отборчето му ??? Нека те чуя ?
И какво излиза Боянчо .Че те ,както ти казах ,не разбират от футбол и оттам ,незнаят какво е класен футболист и класен мениджър ,нали така ? Защото всекидневно спореха с мен и ме псуваха ,за това ,че критикувах Далглиш,Керъл,Хендерсън и Даунинг и Енрике добавям даже и ги обявяваха за класни играчи и едва ли не бъдещето на Ливърпул и Англия. Смях. Ако се върнеш назад и погледнеш ,за какво става въпрос ,ще ти стане лошо .
И в същото време ,плюеха класен играч ,като Суарес и новодошлите Коутиньо и Стъридж и добър мениджър ,като Роджърс или най малкото по добър от Далглиш ? И това е само част от техните смехории .А те са хиляди,но не ми се изброяват .Просто се върни и погледни ,за какво става въпрос ,ако гумичката ,разбира се ,не ги е изтрил . :)
Ти представяш ли си за какви фенове говорим ? И същите тия ,ся ми мрънкат против американците ,които им спасиха отбора и против Роджърс,който им вдигна отбора ..и ми говорят за футбол ,че и ирония ми вкарват и акъл ми дават ? Да не говорим ,че аз съм треньор и бивш играч ,това изобщо не ги ебе .Това изобщо ,няма смисъл да го споменавам. Те нямат усещането,нямат уважението. За това ти казвам,че в Бг има 7 млн треньори. И за това ти казвам,Боянчо,че каквито са ни феновете ,такива са ни легендите и такъв ни е отбора от 23 години насам нямаме титла и ни бъзика цял свят . За това се притеснявам ,аз ,Роджърс да не започне и той да се влияе малко или много от тия фенове и легенди .Защото ,няма как да не отбележим ,че има разлика в поведението на тоя треньор ,от преди и сега ,ако съдим по действията и ходовете му на терена и извън него.
Последна промяна от iznenada на 05 фев 2014 11:48, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 05 фев 2014 11:38

Аз викам ако се класираме в ШЛ ,че трябва поне едно 60-70 милиона да отидат за играчи защото с тоя отбор в ШЛ много бой ще ядем.

iliyan

Мнениеот iliyan » 05 фев 2014 11:54

iznenada написа:Освен това ,въпросния господин "кадет" и мой любимец от години ,мрънка ,че сме имали само 2-3 класни играча и за това той не вярвал в отбора . Ок ,господин "кадет" ,да приемем ,че имаме само 2-3 класни ,(въпреки ,че за мен са повече) и за това нямаш вяра и ревеш като дърт пенсионер .Кажи ми ,обаче ,колко класни имахме при любимеца ви Далглиш ,че неистово ВЯРВАХТЕ И ПОДКРЕПЯХТЕ отборчето му ??? Нека те чуя ?
И какво излиза Боянчо .Че те ,както ти казах ,не разбират от футбол и оттам ,незнаят какво е класен футболист и класен мениджър ,нали така ? Защото всекидневно спореха с мен и ме псуваха ,за това ,че критикувах Далглиш,Керъл,Хендерсън и Даунинг и Енрике добавям даже и ги обявяваха за класни играчи и едва ли не бъдещето на Ливърпул и Англия. Смях. Ако се върнеш назад и погледнеш ,за какво става въпрос ,ще ти стане лошо .
И в същото време ,плюеха класен играч ,като Суарес и новодошлите Коутиньо и Стъридж и добър мениджър ,като Роджърс или най малкото по добър от Далглиш ? И това е само част от техните смехории .А те са хиляди,но не ми се изброяват .Просто се върни и погледни ,за какво става въпрос ,ако гумичката ,разбира се ,не ги е изтрил . :)
Ти представяш ли си за какви фенове говорим ? И същите тия ,ся ми мрънкат против американците ,които им спасиха отбора и против Роджърс,който им вдигна отбора ..и ми говорят за футбол ,че и ирония ми вкарват и акъл ми дават ? Да не говорим ,че аз съм треньор и бивш играч ,това изобщо не ги ебе .Това изобщо ,няма смисъл да го споменавам. Те нямат усещането,нямат уважението. За това ти казвам,че в Бг има 7 млн треньори. И за това ти казвам,Боянчо,че каквито са ни феновете ,такива са ни легендите и такъв ни е отбора от 23 години насам нямаме титла и ни бъзика цял свят . За това се притеснявам ,аз ,Роджърс да не започне и той да се влияе малко или много от тия фенове и легенди .Защото ,няма как да не отбележим ,че има разлика в поведението на тоя треньор ,от преди и сега ,ако съдим по действията и ходовете му на терена и извън него.

Всеки човек се променя.Така , че е нормално и БР да се променя.А за КД да кажеш , че некадърник е обидно.
Все пак този човек ние донесъл толкова много радост и като играч и като треньор.Беше голяма грешка да го слагат за постоянно за мениджър.
Прекалено много време беше извън професията и се натрупаха годинките за да може да е напълно в час с играта.Всичко ще си дойде на мястото.
Нека работи човека (БР). А за Керъл преди дни се убедих , че този човек колко е добър с глава , толкова е зле с краката.
Даунинг сега прави добри мачове , но явно мястото му не беше при нас.Всяко нещо ще си дойде на мястото.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 05 фев 2014 14:20

Некадърник пълен, 33 от 59 купи на клуба са спечелени с него като играч или треньор. Ебати некадърника и чудото

iliyan

Мнениеот iliyan » 05 фев 2014 15:21

wolf написа:Некадърник пълен, 33 от 59 купи на клуба са спечелени с него като играч или треньор. Ебати некадърника и чудото

Не му обръщай внимание ;) Явно някои фенове имат прекалено къса памет !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 05 фев 2014 16:02

iznenada написа:
JBF написа:Абе, вие четете като С.т.н.та Библията бе хора! Американците са изградили най-мощната във военно и политическо отношение съвременна империя в света. А тия нашите хора са в топ 500 на най-богатите хора в света, и то не благодарение на това, че в двора им е текнал петрол, или че са източили всички ресурси от поверената им губерния, за сметка на гладуващите хора. Колко от вас имат много банкови сметки с по 6 и 7 нули след първата цифра? Защото тези имат!
Това е най-добрият период за Пул от 2008/2009 насам, оба4е всички мрънкате! Преди 2 години и малко клубът бе банкрутирал...сега имаме най-яката и нападателна атраквитна игра в ПШ. Да, дори по-добра от тази на Сити, защото те вчера дори не бяха близо до това да вкарат гол на Челси... :)
КВо повече? Хората си казаха: ше ви направим шампионски отбор, който да играе футбола, който искате! КВо повече бе? Виждате че го правят! И за какво трябва да се помпят с пари някакви украински псевдо бизнесмени-мутряги или швейцарски финансови доячи-нехранимайковци, дето от алчност 2 месеца не ни дават играча заради 2 милиона и разтръбиха на цял свят, че Салах се продава, за да вземат 1-2 милиона отгоре????Е, браво на Хенри, че им показа среден пръст! както показа среден пръст на Реал и на Венгер лятото! Голям! Клекна ли за Суарес? Не! Тотнъм клехнаха ли за Бейл? МЮ за Роналдо? Да! Предишните собственици за МАсчерано и Алонсо? Да!
Е, кои са най-добрите ни сосбтвеници и мениджъри от поне 20 години насам? ФСГ и Брендън! Който не е съгласен, значи пада от МАрс. Няма довод на света да обори фактите по-горе!
Поздрав на всеки, който иска да види истината! Да положението не е брилянтно, но е по-добро от всякога! Единствения проблем на Брендън, че е леко наивен във важните моменти, и трябва още малко да се понаучи от хиената Моу, Всичко друго правим добре на всички нива!

Това са деца ,няма как да те разберат . Те ,като цяло ,незнаят какво искат. :)

Виждам , че си на ти с футбола. Отчитам подобрението в стила на отбора, никога не съм защитавал неистово бековете и съм хранил и Далглиш, когато е било нужно.
Само не мога да разбера как се прави шампионски отбор - само с приказки ли ? Ако така разбираш нещата - добре. Аз не ги разбирам така - поставя се ново начало , нов стил и след това се доразвива с нужните играчи ,които обаче от 2 прозореца са много далече от Ливърпул. Вината си е изцяло наша и пак ще я кажа - никаква трансферна политика или неопитност в правенето на трансфери.Защо мислите , че на нас ни извивали ръцете, а пък клякали на Челси, Борусия и т.н. - само че хората не се цинцарят за даден играч, който им трябва и си плащат. А по въпроса за клякането - мислите ли, че ако бяха дали 80-90 милиона за Суарез, Хенри нямаше да го продаде - щеше, барабар с Роджърс. Как да клекне на 40 милиона и какво щяхте да пишете тогава, ако се беше случило. За последно Роджърс има не малко, а много още да се учи от Моу - мога да ти посоча поне 4 мача , тази година, в които загубихме точки заради негови грешки, включително и последния.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 05 фев 2014 17:59

Gil-galad написа:
venomcho написа:
Gil-galad написа:http://deathbyfirsttouch.com/2014/02/01/deja-vu-john-henrys-open-letter-to-fans/

Да продава и да си ходи...с тая политика очевидно се вижда че не вървят нещата и той право куме в очи си ни казва, че нищо няма да се промени докато те са собственици.....и че Еър и комитета си остават и нямат грам вина за провалените 2 поредни прозореца.....а и ако все пак мислите да го четете, имайте предвид, че той все още вика на футбола "сокър", дори в това изявление :)

Ххах е стига де ти сериозно ли, мислех те за умно момче 8-)

С кое точно не си съгласен?

Ами не съм съгласен да се чете само Толкин и да не се доловява употребата на сарказъм и ирония в текстовете ;)
Яд ме е, че и аз не изфабрикувах някакво такова писъмце, та да настане такава демамогия тука и да гледам сеира отстрани :lol:

П. П. По темата все пак - Сейду Кейта си е деф. халф за мен, така че явно комитета и такъв е търсил и изненада - пак не са успяли

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 06 фев 2014 00:17

venomcho написа:
Gil-galad написа:
venomcho написа:
Gil-galad написа:http://deathbyfirsttouch.com/2014/02/01/deja-vu-john-henrys-open-letter-to-fans/

Да продава и да си ходи...с тая политика очевидно се вижда че не вървят нещата и той право куме в очи си ни казва, че нищо няма да се промени докато те са собственици.....и че Еър и комитета си остават и нямат грам вина за провалените 2 поредни прозореца.....а и ако все пак мислите да го четете, имайте предвид, че той все още вика на футбола "сокър", дори в това изявление :)

Ххах е стига де ти сериозно ли, мислех те за умно момче 8-)

С кое точно не си съгласен?

Ами не съм съгласен да се чете само Толкин и да не се доловява употребата на сарказъм и ирония в текстовете ;)
Яд ме е, че и аз не изфабрикувах някакво такова писъмце, та да настане такава демамогия тука и да гледам сеира отстрани :lol:

П. П. По темата все пак - Сейду Кейта си е деф. халф за мен, така че явно комитета и такъв е търсил и изненада - пак не са успяли

Защото,още щом е чул за офертата от Валенсия е игнорирал всички други...
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 06 фев 2014 10:47

Сейду беше box-to-box в Барса, най-често сменяше Шави, но сега, с годините, може да е станал и дефанзивен.

Върни се в “Ливърпул”