МАФИЯ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: МАФИЯ
Toва е. От мача идвам. Не знам кой какво е гледал по ТВ, но Черноморец беше "поръчан". Оставаме без отбор. Впрочем само 5 мача сме изиграли с цял състав. Наглоста на продажния рефер е огромна. Дано на никой от този форум не му се случва да гледа подобен мач на своя отбор с подобен рефер - е за това мачовете с БАТЕ ще свършват по такъв начин. Явно и БФС е решил: Литекс - шампион. Да му е честито, а вие неразумни фенове се питайте защо Бургазлии не ходят на мачове. Това ми е последния БГ мач, който ще гледам по ТВ или стадиона. Абсурдна държавичка. Само не знам кой още се лъже. осъзнавайте се навреме и грапвайте дистанционните за футбол по Диема.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
съдията трябваше да го утрепят !!! в 45 минута мартин тошев като си глътна езика, съдията как нагло не спря играта 10 секунди, докато футболист на литекс не изчисти топката
- petrof
- Контакти:
Пичове явно сте афектирани от загубата и търсите вината в съдията. Не сте прави. Ако погледнете по реално и трезво на нещата ще видите че и картоните и разни други спорни отсъждания бяха правилни. Така че приемете загубата достойно, без хленчене.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
- levskarinvt
- Контакти:
Айде стига вече с тези глупости.Корупция!?Каква корупция?Да може би червения картон на капитана ви беше леко пресилен,но пък след него вие просто не играхте футбол.И дори сега се сещам за една ситуация на Марсио Нуньо,за която картона с червен цвят си беше нарисуван.Така че стига вече с тези неоправдани оправдания.Литекс си бяха малко по-добри и заслуженио победиха.Поздравления за ловчанлии,които играят най-добрия футбол в момента в България и заслужено са лидери. 
Последна промяна от levskarinvt на 07 ное 2009 22:02, променено общо 1 път.
ntodorov написа:Toва е. От мача идвам. Не знам кой какво е гледал по ТВ, но Черноморец беше "поръчан". Оставаме без отбор. Впрочем само 5 мача сме изиграли с цял състав. Наглоста на продажния рефер е огромна. Дано на никой от този форум не му се случва да гледа подобен мач на своя отбор с подобен рефер - е за това мачовете с БАТЕ ще свършват по такъв начин. Явно и БФС е решил: Литекс - шампион. Да му е честито, а вие неразумни фенове се питайте защо Бургазлии не ходят на мачове. Това ми е последния БГ мач, който ще гледам по ТВ или стадиона. Абсурдна държавичка. Само не знам кой още се лъже. осъзнавайте се навреме и грапвайте дистанционните за футбол по Диема.
Виж първо записа и тогава се възмущавай чак толкова! Червените картони си бяха напълно заслужени и безспорни. Съдията се уплаши, иначе заслужавахте още поне 2 - на Нуньо и Дяков.
От това, което чух Черноморец имат пртенции само за фаула при втория гол, за който няма как да съм категоричен, защото по телевизията нямаше добро повторение. Но даже и да са ощетени в тази ситуация, чак пък такива драми от един фаул е направо смешно. Гледах мача Черноморец - Монтана и тогава домакините получиха поне 20 фаула от симулации около наказателното поле на гостите.
Така че, по-леко с емоциите и квалификациите. Литекс си спечели заслужено и то когато бяха 11:11. Черноморец видя, че е по-слаб и играчите му започнаха да ритат безогледно.
-
ultra_shark
- Контакти:
ЕТО ТАКА СЕ СТАВА ШАМПИОН!!! НАЙ-ДОБРИЯ ИГРАЧ НА ЛИТЕКС БЕШЕ СЪДИЯТА. ЕТО ЗА ТОВА ОТБОРИ, КАТО ЧЕРНОМОРЕЦ, ЧЕРНО МОРЕ И ЛОКО СОФИЯ ШАМПИОНИ НЯМА ДА СТАНАТ. НЕ ЗНАМ ЗА ФЕНОВЕТЕ НА ЛИТЕКС, НО АЗ НА ТАКВА ПОБЕДА НИКОГА НЯМА ДА СЕ РАДВАМ.
Последна промяна от stenly на 08 ное 2009 11:17, променено общо 1 път.
Причина: С малки букви, моля!
Причина: С малки букви, моля!
ultra_shark написа:ЕТО ТАКА СЕ СТАВА ШАМПИОН!!! НАЙ-ДОБРИЯ ИГРАЧ НА ЛИТЕКС БЕШЕ СЪДИЯТА. ЕТО ЗА ТОВА ОТБОРИ, КАТО ЧЕРНОМОРЕЦ, ЧЕРНО МОРЕ И ЛОКО СОФИЯ ШАМПИОНИ НЯМА ДА СТАНАТ. НЕ ЗНАМ ЗА ФЕНОВЕТЕ НА ЛИТЕКС, НО АЗ НА ТАКВА ПОБЕДА НИКОГА НЯМА ДА СЕ РАДВАМ.
Абе дечурлига, лягайте си вече...оф, вярно сте в грипна ваканция май... няма да станат шампиони такива отбори именно защото търсят вината в друг, а не в себе си!!!

zieg написа:ultra_shark написа:ЕТО ТАКА СЕ СТАВА ШАМПИОН!!! НАЙ-ДОБРИЯ ИГРАЧ НА ЛИТЕКС БЕШЕ СЪДИЯТА. ЕТО ЗА ТОВА ОТБОРИ, КАТО ЧЕРНОМОРЕЦ, ЧЕРНО МОРЕ И ЛОКО СОФИЯ ШАМПИОНИ НЯМА ДА СТАНАТ. НЕ ЗНАМ ЗА ФЕНОВЕТЕ НА ЛИТЕКС, НО АЗ НА ТАКВА ПОБЕДА НИКОГА НЯМА ДА СЕ РАДВАМ.
Абе дечурлига, лягайте си вече...оф, вярно сте в грипна ваканция май... няма да станат шампиони такива отбори именно защото търсят вината в друг, а не в себе си!!!
Не си прав.Ще дойде мач с говедата или чорбата, ще ви порежат и тогава вие ще сте на местото на бургазлии.Факт е, че няма да ви се случи за първи път.Поправи ме, ако греша!
- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
zieg написа:ultra_shark написа:ЕТО ТАКА СЕ СТАВА ШАМПИОН!!! НАЙ-ДОБРИЯ ИГРАЧ НА ЛИТЕКС БЕШЕ СЪДИЯТА. ЕТО ЗА ТОВА ОТБОРИ, КАТО ЧЕРНОМОРЕЦ, ЧЕРНО МОРЕ И ЛОКО СОФИЯ ШАМПИОНИ НЯМА ДА СТАНАТ. НЕ ЗНАМ ЗА ФЕНОВЕТЕ НА ЛИТЕКС, НО АЗ НА ТАКВА ПОБЕДА НИКОГА НЯМА ДА СЕ РАДВАМ.
я виж как свири съдията през първото полувреме и колко атаки имахте.Апрез второто съдията е получил обаждане и почна да сфири в полза на латекса
Да, с Монтесо съм съгласен, че когато гориш в играта и сърцето ти бие за любимия отбор, преценката е субективна и всяко едно порязване боли...Трудно ми беше в Стара Загора 2007 финалът за КБ ...но се преглъща..им си спадове и възходи, за това е велика тази игра.... а на цесекарчо- бургас, софия... мога да му кажа, че дори с ника му не може да ми вдъхне някакъв респект...ако си от Бургас и си за ЦСКА мога да ти кажа само две неща пич: честита загуба за 2-ри път...веднъж като цесекар и сега като бургазлия