Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот Martines » 05 фев 2014 03:34

mikata написа:Хитлер разбира че Божинов е в Левски

http://www.youtube.com/watch?v=BidPrDq4MI8#t=121

По-тъпо нещо не бях гледал!!!.....
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 06 фев 2014 21:57

Наско Сираков: Това не е моят Левски

"Клубът е тотално скъсан финансово", разкри легендата на сините

Легендата на Левски Наско Сираков заяви, че това не е неговият Левски и не се оприличава с този отбор. Той разкри, че в момента клубът е в окаяно финансово състояние и призова шефовете да кажат какво се случва на "Герена". Сираков коментира още, че не разбира как сините феновете събличат треньора и ги определи като срам за Левски.

"Това не е моят Левски. Не се оприличавам с този отбор. Когато един клуб с толкова богата история навършва цял век, обстановката и атмосферата трябва да са на съвсем друго ниво. Вярно е, че остават няколко месеца. Надявам се ръководителите да впрегнат сили и да поставят нещата на по-добра основа", сподели Сираков.

"Така ми е по-спокойно. Никой не може да ме обвини, че преча и развалям обстановката", каза още той в интервю за "Преса".

"Левски върви стремглаво надолу вече 5-6 години. Не става дума само за резултати - те са следствие на водената политика. Дали отборът ще стане шампион, или ще вземе купата, е маловажно с оглед на стратегията за развитие. А такава няма! Всичко се прави ден за ден, а това обрича всеки клуб на среднячество. На "Герена" е приказка с предизвестен край - така е навсякъде, където има двувластие или тривластие. Когато човек не може да взема сам решенията, а зависи от други хора, е невъзможно да се работи правилно", заяви Наско Сираков.

Не виждам защо все аз трябва да бъда лошият. Да излязат шефовете и да кажат какво става в клуба. Ситуацията е смешна, ако не и трагична. Нека Тодор признае публично, че няма пари, и да каже кой му помага. За който и да е български бизнесмен е много трудно в тези времена да издържа сам такъв клуб. От много време няма сериозни постъпления и нещата само се закърпват. Сега продадоха най-качествените и най-перспективните футболисти - Гари Родригес и Антонио Вутов. За втория през лятото водехме жестока борба да остане. Това нормално ли е? Левски е тотално скъсан финансово. Тези пари обаче ще стигнат само до март, когато проблемите с издръжката пак ще се стоварят. Тогава кого ще продадем? Трябва да се каже на хората какво става. Първенството се подновява след 15 дни и феновете ще живеят с идеята за победи. А те няма как да дойдат. Ще имаме сериозни проблеми в оставащите мачове, предвид състава, с който разполагаме. Просто няма игрови потенциал за борба с Литекс, Лудогорец, Ботев. Дори и с ЦСКА, който ни надигра тотално за купата. Трябва да помислиш как ще замениш тези, които продаваш", коментира легендата на Левски.

"Чуваме се като приятели с Иво Тонев. Даже наскоро се видяхме. Контактувам и с треньора Антони Здравков. Аз съм отворен човек, не тая злоба и лоши чувства. Ако ме питат, винаги ще дам съвет. Вдигам телефона на всеки", сподели той.

"Според мен говорим за фенове, когато на мач идват поне 15 000 зрители. Аз съм играл пред 20 000 на „Герена" срещу най-обикновени отбори, а срещу ЦСКА - пред 70 000. Не разбирам как така „феновете" събличат треньора. Според мен те са срам за Левски. Издигнали са се на пиедестал и си мислят, че те са Левски. Същите тези хора лепнаха най-срамното петно на клуба в цялата му история. Целият свят видя какво се случи с Ивайло Петев. Феновете трябва да ходят на стадиона, така си изразяват мнението. Като продаваш по 700 билета на мач, е показателно. Това е истинската оценка на нашите привърженици. Никой не иска да бръкне в раната. Винаги излиза да говори Наско Сираков", каза още Наско.

"Левски е играл безобразно през годините, но хората ни подкрепяха. Ето, това ще унищожи клуба - всичките потайни и скрити неща прогониха хората. Левски винаги е бил символ на чистота и демокрация, на протест срещу властта по време на комунизма. Но това вече го няма", коментира Сираков.

"Писнало ми е да се карам с всеки и да обяснявам азбучни истини, които се виждат от самолет. Не само в Левски, но и в останалите български отбори публиката бе отблъсната със създаването на фенклубовете. А 90% от тях са платени от самите отбори. Едно и също е дали им даваш пари за охрана, или под масата. Преди никой не се притесняваше да отиде на мач. Сега се насади омраза и хората се страхуват. Едно е да обичаш отбора си, друго е да се бъркаш в неща, от които си нямаш хал хабер. Какво означава ултиматум да не се продава Гари Родригес на Лудогорец? Къде го има това по света? Не знам параметрите на трансфера, но питам - ако Кирил Домусчиев е давал 1 млн. евро, а сега Елче са платили 400 000 евро, на кого са навредили феновете? Гари някаква звезда ли е? Вкарал е 10 гола, 8 са от дузпи. Ако парите са повече, щях на ръце да го занеса в Разград. Даже и панделка щях да му сложа, да го харесат още повече. По-скоро феновете трябваше да тропнат по масата и да не позволят да бъде продаден Вутов", сподели той.

"Никога не съжалявам за отминали неща. Върнах се с желание и радост. Знам какво трябва да се промени в Левски. Три месеца им набивах в главите на Батков и Тонев, но срещнах твърде малко разбиране. Или не искат, или не могат да променят нещата. Не бъркат в раната, а то вече е цял тумор. Чака ни ходене по мъките години наред", коментира Наско Сираков.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 фев 2014 23:59

Ех, Насе, Насе... а га маа кюфтета всичко бе цветя и рози, нали? Че не допринесе с малоумното назначение и уволнение на Йока, а? Ехх, бедни ми Санчо.
Иначе това за фенклубовете е много точно, но след всички глупости, които бълва, това няма да го чуе никой. С плащането на Батков на феновете, привържениците са делени на едни и други - другите - богопомазани, "едните" - всички други - недостойни един вид...

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 фев 2014 18:44

Кога ще се махнеш от Левски бе свиня :?: :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 фев 2014 09:42

[offtopic]"Трансферът на Валери Божинов бих го описал по следния начин - златното момче, голямата надежда на българския футбол, дойде, за да докаже на критиците си, че притежава качествата си на футболист от европейска класа. Какво по-хубаво от това златното момче да играе за Отбора на народа, в навечерието на 100-годишнината на клуба?! Пожелавам успех на Валери, сигурни сме, че ще помогне на Левски. Разбира се, че съм твърдо "ЗА" този трансфер.[/offtopic]
Като чете човек,ще си помисли,че голямата мечта на вашия собственик се е сбъднала :shock: :lol: !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 11 фев 2014 09:45

BRF написа:[offtopic]"Трансферът на Валери Божинов бих го описал по следния начин - златното момче, голямата надежда на българския футбол, дойде, за да докаже на критиците си, че притежава качествата си на футболист от европейска класа. Какво по-хубаво от това златното момче да играе за Отбора на народа, в навечерието на 100-годишнината на клуба?! Пожелавам успех на Валери, сигурни сме, че ще помогне на Левски. Разбира се, че съм твърдо "ЗА" този трансфер.[/offtopic]
Като чете човек,ще си помисли,че голямата мечта на вашия собственик се е сбъднала :shock: :lol: !

Болно ми е да го кажа но Мустачко е прав . Сега вече всичко си зависи от Валери . Има възможност да се доказва пред най-голямата публика която е доказала ,че помага на тези които могат и желаят . Спечели ли ни ще си възроди кариерата .

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 11 фев 2014 15:23

BRF написа:[offtopic]"Трансферът на Валери Божинов бих го описал по следния начин - златното момче, голямата надежда на българския футбол, дойде, за да докаже на критиците си, че притежава качествата си на футболист от европейска класа. Какво по-хубаво от това златното момче да играе за Отбора на народа, в навечерието на 100-годишнината на клуба?! Пожелавам успех на Валери, сигурни сме, че ще помогне на Левски. Разбира се, че съм твърдо "ЗА" този трансфер.[/offtopic]

Като го прочетох това за ''златното момче на България и аз се скъсах от смях'', Тодор съвсем изтрещява с възрастта

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 11 фев 2014 15:53

Време е веднъж завинаги да разберте, че комунист докосне ли се до нещо - разсипва го. Така е било навсякъде по света и така ще бъде. Съдбата на Левски беше известна още преди 10 години, просто влизането в ШЛ удължи нещата. Ние сме стотици хиляди и трябваше да махнем агента на ДС отдавна. Със сигурност щяхме да си спестим много позор и мъки. Ние сме Левски и желаещи да притежават клуба винаги ще има. Най-важното е да не допускаме друг комунист да стане собственик. Преди всичко трябва да разкараме агент Тара.
Последна промяна от makedonski на 19 фев 2014 16:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 фев 2014 14:52

Тодор Батков може да диша по-спокойно, след като Майкъл Чорни отново реши да спаси „сините”! Благодарение на бизнесмена от Ташкент Левски не само няма да има проблем с лиценза, но започва да мисли за по-сериозни неща, научи Sportonline.bg.

ОЧАКВАЙТЕ СЛЕД 16 ЧАСА ЕКСКЛУЗИВНИ ПОДРОБНОСТИ В SPORTONLINE.BG
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 фев 2014 12:11

Хм, нещо не намирам резон в тая "екслклузивна" новина. Нека все пак да видим подробностите, но ми звучи като трик за отвличане на вниманието от основни проблеми. Нещо като ... "Ще видите, обещавам, кълна се ... Ще цъфнем, ама как и кога ще ви кажа като му дойде времето" :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Архив”