Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот Rivaldo10 » 04 фев 2014 22:19

Не мисля, че можем да си позволим такъв играч в момента... :evil:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 04 фев 2014 22:23

Rivaldo10 написа:Не мисля, че можем да си позволим такъв играч в момента... :evil:
Може да доиде да развърже кесията батков :) ако доиде класата ще се вдигне драстично

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 04 фев 2014 22:24

Не виждам как ще привлечем основен играч на отбор от средата на Франция, особено по това време на годината. Нямам наблюдения върху играта на Аите, познато име ми е знам, че играеше в Бордо. Вярно е, че данъците във Франция удрят здраво по джобовете на играчите, ама не виждам смисъл да зарязваш Франция и да идваш в България...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 04 фев 2014 22:28

bilyaletdinov написа:Не виждам как ще привлечем основен играч на отбор от средата на Франция, особено по това време на годината. Нямам наблюдения върху играта на Аите, познато име ми е знам, че играеше в Бордо. Вярно е, че данъците във Франция удрят здраво по джобовете на играчите, ама не виждам смисъл да зарязваш Франция и да идваш в България...

Не знам дали феновете на Левски можете да влияте на селекцията по някакъв начин. Но като говорим за тогоанци се сещам веднага за Сапол Мани и Дове Уоме. Мисля че ви трябват хора с подобни качества и позиции. А те са добри играчи и звучи реалистично да прекарат един полусезон, а дори и повече в шампионат като нашия. Млади са и биха използвали шанса. Докато за Ейите например трябва да се има предвид, че би дошъл за пари ако му предложите, но дали ще се влага в играта не се знае ;)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 04 фев 2014 22:29

Contract until: 30.06.2014

А дано да дойде. Завършен футболист си е. На 25 години - отлична футболна възраст.

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 04 фев 2014 22:30

tevez написа:
Contract until: 30.06.2014

А дано да дойде. Завършен футболист си е. На 25 години - отлична футболна възраст.

трансферна сума трябва да се плаща ;) дано не е голяма

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 фев 2014 22:31

honda написа:Първо от изброените от колегата eelche футболисти реално само един играе в момента футбол на по-високо ниво от Левски и това е Г.Христов- един футболист ,който има безспорни качества, но определено психически не издържа в Левски. Всички други играят на по-ниско ниво от Левски и искам да попитам колегата дали е гледал някога футболистите Ив.Цочев и Б.Табаков и знае ли как се развиха кариерите им след като напуснаха Левски.
За Вутов- според теб 600 хил евро и 30% от следващ трансфер жълти стотинки ли са? И как се задържа футболист ,които има предложение от клуб от Серия А ,като условията ,които му предлагат от Удинезе са несравними с тези ,които Левски(а и всеки български отбор може да предложи) и като перспективи за развитие и в чисто финансов аспект(около 30 пъти по-висока заплата). Само не казвай,че в България за Вутов има по-добри перспективи отколкото в Италия-смешно е. Според теб с какви очи Йовов може да каже Вутов "Антонио ,остани" ,все пак в тази работа има и малко морал(колкото и да не обичам да използвам тази дума) и когато някой иска да потърси друг път на развитие ,никой няма право да го спира. Не може директора и собственика да се заемат с въпросния футболист да "поговорят с него и да го убедят да остане"- нещо ,което се правеше (а и още се прави в някои клубове)в някои клубове където собствениците са тренирали спортове практикуващи се на тепих или татами.
За Жо- определено неговия трансфер в Краснодар му донесе доста позитиви- самия факт ,че беше избран за най-добрия бразилски футболист в Руското първенство и че през лятото ЦСКА(Москва) предлагаше 12 млн евро за него говори достатъчно само по себе си.
Тук доста се споменава името на Ив.Горанов- най-искрено пожелавам успех на момчето дано се развие в Ловеч, но да не забравяме ,че говорим за футболист,който отдавна не е юноша(на 22 години) и беше резерва в отбор от средата на таблицата в А група. Ако ще съжаляваме за Ив.Горанов,то тогава трябва да посрешнем Пл.Крумов като месия(Ив.Горанов му беше резерва). Макар че според мен Пл.Крумов няма качествата да бъде титуляр в Левски, пожелавам му успех и дано ме опровергае.

Е, после не стана ли ясно, че не са 600 000 парите за малкия? След това за един сръбски хлапак от Войводина сигурно ще го продадат за милион. Батков бизнесмен знаем, че не е - не е важно каква ти е стоката, а как ще я представиш. Еми не, очаквах да го продадат за повече или да го оставят до следващото лято. Иска ми се да вярвам, че ще остане в Удине, но знаем, че ще поеме или към трета дивизия на Англия или втора в Испания (което пък не, че е толкова зле...). Какво стана с това момче, дето му викаха Матераци. Излезе рано - Райо Валекано, ала-бала - един мач и червен картон ли - нещо такова. Бе Удинезе не е Ризеспор. Дано имат други планове и не го провалят в Конфърънс, трета италианска дивизя или нещо такова.

Последна промяна от metodito на 04 фев 2014 22:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 04 фев 2014 22:33

Новината излезна от Гонг, Стефан Стоянов си има връзки с хора от Левски, които да му дават точна информация, така че от тази гледна точка за мен трансферът не би бил изненада. Ако нямаше нищо Гонг нямаше да излезнат с такава информация. ;)

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 04 фев 2014 22:34

Според източници на Гонг, Левски ще плати известна сума за правата на Флойд Айте. Двете страни са постигнали принципна договорка. Крилото е наясно с финансовите условия, които „сините“ могат да му предложат. ;)

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 04 фев 2014 22:38

YANTRA_FOREVER написа:Не знам дали феновете на Левски можете да влияте на селекцията по някакъв начин. Но като говорим за тогоанци се сещам веднага за Сапол Мани и Дове Уоме. Мисля че ви трябват хора с подобни качества и позиции. А те са добри играчи и звучи реалистично да прекарат един полусезон, а дори и повече в шампионат като нашия. Млади са и биха използвали шанса. Докато за Ейите например трябва да се има предвид, че би дошъл за пари ако му предложите, но дали ще се влага в играта не се знае ;)

Левски повече от 15 000 евро не може да му предложи. Не знам колко взима във Франция, ама ми се струва, че разликата няма да е много голяма. Договорът му изтича явно не иска да преподписва, ама не виждам абсолютно никаква логика в такъв трансфер. Да дойдеш точно в България и точно в Левски в разцвета на кариерата си. Качества явно има това момче.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Архив”