Възрастен написа:костенурк написа:Възрастен написа:mark1926 написа:В най-скоро време кокича динев ще бъде отново изметен от Локомотив- после да влиза в затвора, а Локомотив в А група с нов собственик и пълен стадион.
БЕЗ ЛОКОМОТИВ ФУТБОЛ В БЪЛГАРИЯ НЯМА КАК ДА ИМА!
Колко пъти ще го "измитате" и после посрещате "на бял кон"?
Никога не са го измитали и по времето на марешки и сега акциите на клуба са собственост на шофьора на Коко.само Коко се беше покрил за извесно време ако уефа почне раследване на тоя мач не се знае кво ще стане
Знам, че никога не е преставал да бъде собственик. Просто се беше покрил, щото китайците го бяха надушили - а те загубиха доста пари. А ерата "Марешки" ще се запомни само с едно - безнаказаното унищожаване (разрушаване) на общинска собственост, за чието построяване "Неподвласните никому"настояват да заплащаме всички - и аз, и ти... Ало, г-н Цацаров!
Е, и вие сега...в София, в Подуене взривиха държавна собственост, собственост която са я плащали баща ми, баща ти, и бащите на другите българи и няма никаква реакция от никаква държавна структура!!!
Само дебна, нашите копеленца около кмета да посегнат на стадион "Панайот Волов". Вдигам въстание, вдигам революция, просто няма да им се размине...