CSKA 78 написа:petbezdeset написа:На всички беше ясно, че се чака да се продаде някой за да се вземе Христов. Сега гледам обърнахте на приказката за киселото грозде. Запомнете - Лупи рано или късно ще бъде изгонен с тояги от ЦСКА. Много големи отбори са започвали от нулата, но тук сте се захванали за сламка. И то каква - Лупи![]()
Задайте си въпроса - по-добре ли беше фалит лято 2013 или 2-3 години ходене по мъките, пак фалит и започване от нулата след няколко години фалшиви надежди.
Късметлии сте, че Левски върви по вашия път, защото ако жънеше некви успехи нямаше да ви издържат нервите. Сега просто привържениците на единия гранд се забавляват със състоянието на другия. Абе смех. И те така...
Браво,изчака да стане "пет без десет" за да оповръщаш всичко,поне се надявам да ти е олекнало!![]()
Прав е за лупи.Не ме е яд толкова,че няма да вземеме Венци,колкото,че Томов през цялата седмица лъжеше.За какво беше целият този цирк?Томов до каквото се докосне съсипва всичко дори да има добри намерения,сега освен,че проваля кариерата на Христов,който вече в Берое няма как да вирее,защото го спукват от майтапи и съм сигурен Хубчев няма да го пуска да играе.Ако трансферът не се осъществи съм сигурен,че Томов ще се оправдае със извиване на ръце от Берое или куп глупости и няма да си признае,че няма пари.