Истината освобождава!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Истината освобождава!

Мнениеот защо » 04 фев 2014 18:51

Кашчей написа:
Eminem написа:
gugushito написа:ТИ СИ БОЛЕН.... НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА ЗА ТАКИВА ИДИОТЩИНИ ЩЕ СТРАДАШ , АКО ОТИДЕШ В НЯКОЯ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ЩЕ ТИ СЕ ЗАРАДВАТ,АМА НА ТЯХ ТОЛКОВА ИМ Е АКЪЛА !!! ИНТЕРЕСНО МИ Е ЗАЩО НЕ Е ЗАТВОРЕНА ТЕМА,КОЯТО Е ЯВНО АНТИСЕМИТСКА И ПРОВОКАТИВНА ???

Ти това прочете ли го или си пишеш наизуст ? Който каже истината за евреите е антисемит, така ли ?
Дори и някой евреи ? :lol: :lol: То затова евреите не дават нищо лошо да се каже за тях и всеки, който го направи, е обвинен, че е антисемит. По този начин, евреите крият престъпленията си срещу човечеството.
Манипулацията им е завършена, хората веднага действат първосигнално и обявяват хората за антисемити и дори не се замислят над казаното или прочетеното. А то всъщност е факти!
Браво за темата!

Само евреите ли са семити?

И арабите са семити. Освен това са и антисемити. :idea:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 фев 2014 19:07

Кашчей написа:
Captain Stottlemeyer написа:
Кашчей написа:
Eminem написа:
Кашчей написа:Въпросът ми беше друг, но ти очевидно не желаеш да отговориш точно. Левски бил институция, ама една институция, която се крепи на парите на евреин, а ти пцуеш евреите-те това ми обясни!

Аз не искам евреин да е собственик на Левски и не ми е приятно, че е. И това не ми пречи да не ги харесвам.
Левски ще се оправи и без Чорни, бъди сигурен. Левски го е имал и преди чорни, ще го има и след него.
Това ти го казах вече.

О, то си личи яко.. особено със сектор А 8-)

Сектор "А" ще го има, рано или късно (по-добре рано), ти за него не се притеснявай, душа. ;) И по-добре "Левски" да се издържа с парите на руски евреин (защото това са чужди пари, които влизат в България), отколкото с държавни пари (дали е банка или ТЕЦ, няма особено голямо значение), защото тези пари излизат от нашите джобове... 8-)

Не ми пука с какви пари се издържа "Левски", но са смешни левскарите, които се издържат с парите на евреин, но пцуят евреите. Все едно Моше Даян е дошъл да им вземе компа от вкъщи.
Преди няколко дена питах Станко и подобните му, ако изведнъж изчезнат всички евреи на света, ние по-добри ли ще станем. Отговор, естествено, не получих.

И на мен са ми смешни провинциалистите (не визирам конкретно теб), които плюят София и софиянци, макар че техните общини се издържат за сметка на БВП, произведен в София, или те самите си изкарват хляба в столицата, но си мълча. Никой не е съвършен, както гласи последната фраза от филма "Някои го предпочитат горещо"... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 04 фев 2014 19:42

Някои факти ги знаех, други вече ги знам. И аз ги мразя тея, единствения народ, дето ненавиждам от как се помня. :evil:
Изображение

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 04 фев 2014 20:46

Чудя се ако си отворя магазин/ресторант/нещо си с името "Адолф" , дали ще попадне под съдебна отговорност, въпреки че името Адолф е реално използвано име и не може да се асоциира единствено с Хитлер :?
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 04 фев 2014 20:53

South_Park написа:Чудя се ако си отворя магазин/ресторант/нещо си с името "Адолф" , дали ще попадне под съдебна отговорност, въпреки че името Адолф е реално използвано име и не може да се асоциира единствено с Хитлер :?

Едва ли само за Адолф ще има проблем.Виж ако сложиш лого/офи имам предвид/ и примерно "Празнично откриване на 20 април" може и да попаднеш :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 фев 2014 20:56

South_Park написа:Чудя се ако си отворя магазин/ресторант/нещо си с името "Адолф" , дали ще попадне под съдебна отговорност, въпреки че името Адолф е реално използвано име и не може да се асоциира единствено с Хитлер :?

Пробвай в Германия да го откриеш. После ела и сподели опит.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 04 фев 2014 20:57

Кашчей написа:

Ти в Германия колко кръчми си открил?
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 фев 2014 21:04

Stahlgewitter написа:
Кашчей написа:

Ти в Германия колко кръчми си открил?

А ти?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 04 фев 2014 21:09

Открих една,ама не в Германия и не я открих аз,а един приятел ми каза,че са му казвали,че е много яка.Иначе в Германия нямах много време да откривам кръчми.
Изображение

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 04 фев 2014 21:11

Stahlgewitter написа:Открих една,ама не в Германия и не я открих аз,а един приятел ми каза,че са му казвали,че е много яка.Иначе в Германия нямах много време да откривам кръчми.

:mrgreen:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Върни се в “Свободна зона”