Истината освобождава!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Истината освобождава!

Мнениеот Кашчей » 04 фев 2014 18:19

CTAHKO написа:
Кашчей написа:
Eminem написа:
Кашчей написа:Само евреите ли са семити?

Не, и ?

Ами... фен на отбор, чийто собственик е е руски евреин да кълне евреите е доста любопитно.
Иначе сигурно много се радваш, когато приравняват българите с всичко най-лошо на земята?!

А и авторът на темата е фен на Челси, чийто собственик, с фамилията Абрамович, нищо общо няма с евреите :mrgreen:

Аз съм фен на Челси още преди да се появи Абрама ;) А това, че руски евреин ни е купил...ще го преживея някак си 8-) Важното е че не е тръгнал да преименува стадиона от "Стамфорд бридж" на "Моше", примерно 8-) Както това направиха Арсенал и Сити с арабите 8-)

Ами, щом си против евреите, ще трябва да си против и това, евреин да е собственик на любимият ти клуб. Обаче, Абрама дава мъни в Челси и това леко притъпява омразата ти. Ако Абрама беше купил Фулъм, ти щеше да си първият тук, който да го пцуе, защото е евреин. Това, че не е променил името на стадиона говори, че у евреина има акъл, който липсва у някои други.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 04 фев 2014 18:22

Браво, СТАНКО !
Кашчей, не забравяй, че Роман Абрамович е руски евреин ... Това има значение !
За мен руските евреи са по-различни от останалите. ;)
Последна промяна от viali69 на 04 фев 2014 18:28, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 фев 2014 18:26

viali69 написа:Браво, СТАНКО ! Само това ще кажа.

И на теб ли евреите ти пречат за развитието на България? Сигурно са виновни и за глада в Африка, за сушата в Сомалия. Всички наркобарони в Мексико, Колумбия и САЩ са само евреи. Кастро и Ким Чен Ун също са евреи.. колко низко може да падне някой в омразата си!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 фев 2014 18:27

Кашчей написа:Въпросът ми беше друг, но ти очевидно не желаеш да отговориш точно. Левски бил институция, ама една институция, която се крепи на парите на евреин, а ти пцуеш евреите-те това ми обясни!

Аз не искам евреин да е собственик на Левски и не ми е приятно, че е. И това не ми пречи да не ги харесвам.
Левски ще се оправи и без Чорни, бъди сигурен. Левски го е имал и преди чорни, ще го има и след него.
Това ти го казах вече.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 фев 2014 18:28

Eminem написа:
Кашчей написа:Въпросът ми беше друг, но ти очевидно не желаеш да отговориш точно. Левски бил институция, ама една институция, която се крепи на парите на евреин, а ти пцуеш евреите-те това ми обясни!

Аз не искам евреин да е собственик на Левски и не ми е приятно, че е. И това не ми пречи да не ги харесвам.
Левски ще се оправи и без Чорни, бъди сигурен. Левски го е имал и преди чорни, ще го има и след него.
Това ти го казах вече.

О, то си личи яко.. особено със сектор А 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 фев 2014 18:29

Кашчей написа:О, то си личи яко.. особено със сектор А 8-)

Сектор А ще се построи.
Последна промяна от Eminem на 04 фев 2014 18:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 фев 2014 18:36

Кашчей написа:
Eminem написа:

Това ти го казах вече.

Сектор "А" ще го има, рано или късно (по-добре рано), ти за него не се притеснявай, душа. ;) И по-добре "Левски" да се издържа с парите на руски евреин (защото това са чужди пари, които влизат в България), отколкото с държавни пари (дали е банка или ТЕЦ, няма особено голямо значение), защото тези пари излизат от нашите джобове... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 фев 2014 18:39

Captain Stottlemeyer написа:
Кашчей написа:
Eminem написа:

Това ти го казах вече.

Сектор "А" ще го има, рано или късно (по-добре рано), ти за него не се притеснявай, душа. ;) И по-добре "Левски" да се издържа с парите на руски евреин (защото това са чужди пари, които влизат в България), отколкото с държавни пари (дали е банка или ТЕЦ, няма особено голямо значение), защото тези пари излизат от нашите джобове... 8-)

Не ми пука с какви пари се издържа "Левски", но са смешни левскарите, които се издържат с парите на евреин, но пцуят евреите. Все едно Моше Даян е дошъл да им вземе компа от вкъщи.
Преди няколко дена питах Станко и подобните му, ако изведнъж изчезнат всички евреи на света, ние по-добри ли ще станем. Отговор, естествено, не получих.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 04 фев 2014 18:40

Кашчей написа:
viali69 написа:Браво, СТАНКО ! Само това ще кажа.

И на теб ли евреите ти пречат за развитието на България?

Да ! Пречат ми, защото съм убеден, че това, което се случва с родината ми България е именно еврейски план.
Отдавна знам, че външни сили затриват държавата и народа ни. Разбира се, те не го правят пряко чрез военна интервенция като на други места. Правят го индиректно. Чрез подставени лица, които ние наричаме "български политици".
Цялото унищожаване на икономиката на България е умишлен процес.
Геноцидът над българите и демографската катастрофа в следствие на него също са предизвикани умишлено, а не случайни.
Бях наясно, но търсих поръчителите. И въпреки, че съществуваха много конспиративни теории, които доказваха, че ционистите са зло, аз продължавах да не вярвам, че от там идват проблемите за България.
Днес вече съм напълно убеден, че етническото прочистване, което се извършва на територията на България спрямо българския етнос и нейната циганизация са поръчение именно на ционистите.
Няма как да съм равнодушен, когато унищожават народа ми ! 8-)
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 фев 2014 18:42

Кашчей написа:Преди няколко дена питах Станко и подобните му, ако изведнъж изчезнат всички евреи на света, ние по-добри ли ще станем. Отговор, естествено, не получих.

Да, ще бъдем по-добри и по-добре ще живеем :!: И то много по-добре 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”