smoothc написа:Време е за една силна серия за Манчестър Юнайтед!
Дейвид Мойс трябва да действа с твърда ръка(това го повтаряме от доста време),защото загубата от Стоук Сити(особено и на фона на отвратителната игра+завръщането на Ван Перси-Рууни и разбира се Хуан Мата),"отвори" още по-дълбоко темата за мотивацията и тактическата концепция,така че...оттук насетне просто няма място за никакви оправдания(особено последното,доста ме разочарова).
Признавам си,след двубоят със Стоук Сити за първи път загубих процент от иначе 100% си доверие в Дейвид Мойс![]()
Вече станаха 99%...колкото и странно да звучи за някои(особено неговите критици),а и този един процент въпреки че изглежда наистина нищожен,всъщност по моите критерии притежава един доста сериозен обем!
Индивидуални,тактически и мотивационни промени! Това искам да видя в оставащите 14-двубоя във Висшата лига,защото в противен случай...ситуацията наистина ще излезе извън контрол.
Валенсия-Мата-Фелайни/Флетчър-Янузай-Рууни-Ван Перси(това е най-доброто в атакуващ план за Манчестър Юнайтед,без никакво съмнение)![]()
Другото,което страшно много ме дразни е,че Дейвид Мойс нито веднъж не заложи на Линдегард във Висшата лига.Очевадно е просто,че Де Хея напоследък е доста разконцентриран,неуверен(видяхме и грешката срещу Съндърланд..която нарочно не коментирах тогава,все пак на всеки може да се случи,но в крайна сметка ако не беше този наивен подход от негова страна,Юнайтед щеше да се класира за финала на Уембли,нали така?) и според мен промяната трябва да дойде именно от вратарския пост и така по цялата линия.
Видич ще се завърне след наказанието,а и да се надяваме че всичко с Джоунс/Евънс е наред и поне един от тях ще вземе участие в този двубой!
пп:Току що ми хрумна нещо,което вероятно ще прозвучи и доста странно,но все пак...Казвам така:Както завърши двубоят в събота срещу Фулъм,така ще завърши и двубоят срещу Олимпиакос в Шампионската лига
Алекс, ситуацията вече е излязла от контрол. Самото изказване на Мойс след мача със Стоук потвърждава това...
[/center]

,проклятието
го няма и всичко може да се очаква от Фулъм,мисля си 0:2 за лондочани след което позорно
МИКИ
МАУС
като калпазанин за ушите
ще изведе мауса навън със шутове. 

,супер шампиона на WWE федерациятa(демек единственият истински спорт в USA
)
за едно RKO