Какво му е специалното на Жозе Моуриньо!?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

saract
Контакти:

Re: Какво му е специалното на Жозе Моуриньо!?

Мнениеот saract » 04 фев 2014 11:25

Челси има нужда от нападател.Отборът се чувства крайно неудобно когато трябва да атакува.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 фев 2014 11:35

castiel написа:...А иначе по темата няма спор , Жозе е един от най-добрите треньори в момента , но много хора /включително и аз/ не го харесват , заради наглия му характер и късата памет :lol: :lol:

Не чета написаното в английските медии (нямам достатъчно време, пък и не ме интересува чак толкова), затова винаги приемам с известен резерв „казаното” от Жозе Моуриньо. Винаги е важно също така да се знае:
- Какъв е бил въпросът на журналиста и дали в него не се е съдържала някаква провокация?
- Дали думите на Моуриньо не се извадени от контекста на интервюто?
- Доколко е коректен преводът на нашия пишман спортен „журналист” и дали не става въпрос за Google Translate? :lol: Предполагам, че повечето съфорумци помнят казаното в книгата на сър Алекс Фъргюсън за трансфера на Бербатов и превода на нашите майстори на перото на думичката “scrap” (боклук, шкарто, старо желязо, брак; но и сбиване, счепкване, схватка, кавга)... ;)
П.П. Цитирам по памет думите на Христо Стоичков към интервюиращ го журналист: "Дано да си позная интервюто, като го прочета утре във вестника."... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

trundofor
Контакти:

Мнениеот trundofor » 04 фев 2014 11:47

Ай стига, че вече ми се повръща от одите и възхвалите за тоя ревльо, паркира там 6 защитника и отпред ако стане нещо. Е стана. И кво от това. Никога ама никога не бих приел такъв начин на игра дори целта да е най-големия трофей на света.Той по друг начин не може да печели.Някой спомня ли си като се опита да се надиграва като треньор на Реал с Барселона, е резултата 5:0 е красноречив за тоя "велик стратег на футбола". Ама иначе с 6-8 защитника може и да печели мачове.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 04 фев 2014 11:50

Жозе показа , че е голям ! Така , че критиците тихо

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 фев 2014 11:51

trundofor написа:Ай стига, че вече ми се повръща от одите и възхвалите за тоя ревльо, паркира там 6 защитника и отпред ако стане нещо. Е стана. И кво от това. Никога ама никога не бих приел такъв начин на игра дори целта да е най-големия трофей на света.Той по друг начин не може да печели.Някой спомня ли си като се опита да се надиграва като треньор на Реал с Барселона, е резултата 5:0 е красноречив за тоя "велик стратег на футбола". Ама иначе с 6-8 защитника може и да печели мачове.

Ти кой мач си гледал :? :roll:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Voivoda
Контакти:

Мнениеот Voivoda » 04 фев 2014 11:54

trundofor написа:Ай стига, че вече ми се повръща от одите и възхвалите за тоя ревльо, паркира там 6 защитника и отпред ако стане нещо. Е стана. И кво от това. Никога ама никога не бих приел такъв начин на игра дори целта да е най-големия трофей на света.Той по друг начин не може да печели.Някой спомня ли си като се опита да се надиграва като треньор на Реал с Барселона, е резултата 5:0 е красноречив за тоя "велик стратег на футбола". Ама иначе с 6-8 защитника може и да печели мачове.

Ти обаче си много интересен тип :) Какви 6-8 защитника? 1:0 е най-малкото, с което се отърваха Шити. Ония три греди викаш, защитата на Челси ги натресе. И помни приятелю, НЕ МОЖЕШ ДА АТАКУВАШ ЦЯЛ МАЧ БЕЗСПИРНО. ЗДРАВАТА ОТБРАНА СЪЗДАВА СИГУРНОСТ за отбора и мача ти става по-лесен ! Айде със здраве !

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 04 фев 2014 11:57

Факт е ,че игра с 9 дефензивно насочени футболисти . Факт е обаче и че тактиката проработи и спечели заслужено . И мен не ми се нрави такъв тип игра но ..

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 04 фев 2014 12:08

Нищо спешъл не е направил Моу. Предният кръг се издъни срещу ботушар, сега би топ отбор. Нещо, което правят всички водещи отбори в Англия, било в тая или обратна последователност.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 04 фев 2014 12:14

Какво толкоз е стало?
К'ви са МанСити?
Кои две техни звезди са от класата на Джерард и Уругваеца (Ливърпул) или Руни и Перси (МанЮн)?

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 04 фев 2014 12:41

За такива лаици като теб,трябва да има тест преди да се регистрират във форума.Аман от пишман разбирачи! 8-)
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - Свят”