Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот 9lives » 03 фев 2014 23:30

Роджърс е на терена на Сити.

Изображение
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 04 фев 2014 00:43

http://deathbyfirsttouch.com/2014/02/01 ... r-to-fans/

Да продава и да си ходи...с тая политика очевидно се вижда че не вървят нещата и той право куме в очи си ни казва, че нищо няма да се промени докато те са собственици.....и че Еър и комитета си остават и нямат грам вина за провалените 2 поредни прозореца.....а и ако все пак мислите да го четете, имайте предвид, че той все още вика на футбола "сокър", дори в това изявление :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 04 фев 2014 10:38

Вчера гледах Сити с Челси - еми какво да кажа страхотни Челси със страхотен мениджър. Те нямат просто слабо звено - защитата им защита (и централните и особено двата бека) , и в средата са супер, и напред... В този отбор има мнооого класа и се сетих за нашите - 2,3 класни играча, ужасна защита и още по ужасна средна линия. Само напред сме по класни. Няма да стане само с изчистване на грешките - трябва класа и затова съм бесен, че 2 прозореца спим или не ни се дават достатъчно пари. По един класен играч на прозорец е достатъчно да се взема и след 2 години ще сме наистина силен отбор, но без пари няма да стане - Борусия са изключение, а вече им хванаха цаката. Перспективите, напротив, са доста мрачни ,ако на лято си отиде Суарез(което за мен е почти сигурно след неуспешните трансферни прозорци) и се контузи , не дай боже, Стъридж се превръщаме в един посредствен отбор и догодина ще сме по зле и като игра, и като класиране. Но някои така и не виждат гората, ами дървото.

iliyan

Мнениеот iliyan » 04 фев 2014 10:52

Аз си задавам въпроса като толкова са класни Челси защо толкова се мъчиха с Ливърпул по коледа а ?!
Същото важи и за Ман Сити !!! Всеки казва колко са добри , а ни биха с помощ от съдиите.Това за мен говори само едно - може да се борим с тях.
И все пак да не забравяме , че Челси и Сити ще идват на Анфийлд и тогава ще видим кой колко струва. Аз мисля , че ще ги разкрием както разкрихме и Евъртън и тогава нещата ще си дойдат на място ;) Срещу силните винаги играем силно и сега момента да ударим и Челси и Сити и да си вземем своето както си го взехме от Евъртън :)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 04 фев 2014 11:02

Нямаме тази класа да се борим с Челси и Сити... :o кой ще спре Агуеро ? Щъркела или пенсионера Коло Туре.... кой ще спре Азар Агер или почти свършелия Глен Джонсън... какво да си говорим ако на Сити и Челси скамейката е общо 200 милиона нашата е макс 30... ! защото ако на Сити мача с УБА им се ''закучи'' те ще пуснат 1 играч и ще си вземат мача... а ние пускаме някакви ''анонимни''звезди които не помагат на отбора а пречат на него.
Реалната цел е класиране в топ 4 ! повече с тия футболисти няма как да се направи.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 04 фев 2014 11:09

ТИТЛАТА НЕ СЕ ПЕЧЕЛИ В ДИРЕКТНИТЕ МАЧОВЕ ! Да, ние може да разкостим Челси и Сити на Анфийлд + победа над Арсенал, но като загубим тия 9 точки в УБА, с Вила и т.н. все едно не сме ги били. Трябва да сме почти безгрешни докрая за да се борим за титлата. Нещо, което не виждам как ще стане.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 04 фев 2014 11:10

iliyan написа:Аз си задавам въпроса като толкова са класни Челси защо толкова се мъчиха с Ливърпул по коледа а ?!
Същото важи и за Ман Сити !!! Всеки казва колко са добри , а ни биха с помощ от съдиите.Това за мен говори само едно - може да се борим с тях.
И все пак да не забравяме , че Челси и Сити ще идват на Анфийлд и тогава ще видим кой колко струва. Аз мисля , че ще ги разкрием както разкрихме и Евъртън и тогава нещата ще си дойдат на място ;) Срещу силните винаги играем силно и сега момента да ударим и Челси и Сити и да си вземем своето както си го взехме от Евъртън :)

За мача със Сити може да говориш, но Челси си ни биха съвсем резонно и реално нямахме голови положения второто полувреме. И стига с това домакинство, че ще се окъкаме още в събота. Анфийлд не е това , което беше някога.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 04 фев 2014 11:11

kadett1 написа:
iliyan написа:Аз си задавам въпроса като толкова са класни Челси защо толкова се мъчиха с Ливърпул по коледа а ?!

Анфийлд не е това , което беше някога.

+1
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 фев 2014 11:13

KingKenny написа:
kadett1 написа:

Анфийлд не е това , което беше някога.

+1

Дали ще ви тупнеме :? Малко ми е странен мача ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 04 фев 2014 11:20

Х-че ми се вижда Боянчо мисля ,че и двата отбора ще са доволни въпреки ,че ми се иска да ви бием.

Върни се в “Ливърпул”