Какво му е специалното на Жозе Моуриньо!?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Voivoda
Контакти:

Re: Какво му е специалното на Жозе Моуриньо!?

Мнениеот Voivoda » 04 фев 2014 08:55

Жозе е изключителен тактик и вчера Великия Челси можеше да вкара 5 гола поне на Шити. Страхувайте се от Жозе ! 8-) 8-) 8-)

Потребителски аватар
castiel
Контакти:

Мнениеот castiel » 04 фев 2014 08:59

гражданин от село написа:Само ми е интересно в тази Английска висша лига къде са англичаните. :?

Джон Тери и Джо Харт , по един в отбор стигат :lol: :lol: :lol:
А иначе по темата няма спор , Жозе е един от най-добрите треньори в момента , но много хора /включително и аз/ не го харесват , заради наглият му характер и късата памет :lol: :lol:
[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 04 фев 2014 09:13

castiel написа:
гражданин от село написа:Само ми е интересно в тази Английска висша лига къде са англичаните. :?

А иначе по темата няма спор , Жозе е един от най-добрите треньори в момента , но много хора /включително и аз/ не го харесват , заради наглият му характер и късата памет :lol: :lol:

Гари Кейхил?
А по темата-блестяща лекция на Жозе в един от най-яките мачове този сезон.

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 04 фев 2014 09:29

И след хиляда години ще се пеят песни във възхвала на Господ Бог Жозе Моуриньо, и великият футболен клуб ЧЕЛСИ от град Лондон! КАЗАХ!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 04 фев 2014 10:18

castiel написа:

Над всички снощи беше друг англичанин- Гари Кейхил! Този защитник просто е уникален! Вярно- снощи нямаше много англичани на терена, но тези, които играха, бяха супер класа.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 04 фев 2014 10:38

Снощи за пореден път се убедих,колко важен е треньора за успеха на един отбор.Когато му е ясен футбола той
може да подбере най-подходящите играчи за даден мач.На всеки поотделно да обясни какво трябва да прави
на терена.И когато нещата се получат футболистите се убеждават колко добър треньор имат.Започват страшно
силно да му вярват и са готови да играят до последен дъх.За това почти всички футболисти,на които е бил треньор
говорят с възхищение за него и дълги години след това.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 04 фев 2014 10:43

Не забравяйте на кого конкретно е бил ученик португалеца - на двама гениални треньори - Сър Боби Робсън и Луис Ван Гаал - забавно е да се наблюдава работата му в детайли, защото който е запознат с работата на тези двамата лесно може да види къде и какво прилага Моу, взето от Робсън и къде какво от холандеца... Като прибавим и огромният вече опит на Моуриньо - в момента е по-добър от всякога!

Разбира се, аз имам по-различно мнение за него - за мен неговата футболна философия е доста рискова, макар и печеливша - Жозе е велик, с него ще спечелим всичко - това, което си мислят в момента феновете на Челси, си го мислех и аз точно преди една година, когато в рамките на 1 седмица Реал победи Барселона като гост и отстрaни Манчестър Юнайтед.... но после дойдоха мачовете с Борусия и с Атлетико Мадрид за Купата и всичко отиде по дяволите.. Истината е ,че макар и да даде всичко от себе си, неговите методи на работа не успяха да сработят до край в Мадрид - между другото при първия му престой в Челси също не се получиха нещата на 100% - най-успешният му период беше в Интер - за мен Моуриньо може да разкриe пълния си треньорски гений най-добре именно в Италия :idea:
Изображение

Изображение

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 04 фев 2014 11:01

bultras4e написа:Жозето е Стойчо Младенов в световен мащаб :mrgreen: Когато спечели (независимо как) си е само и чисто негова заслуга,но когато загуби се започва - съдията,ФА,УЕФА,ФИФА,директиви,19-ти век,ООН и не на последно място , играчите. Когато беше треньор на Реал , при всяка загуба обвиняваше някой или по няколко от играчите , което е...нз.

Доста добро сравнение! Стойчо Младенов завършва кариерата си като играч и започва треньорската си такава именно в Португалия :idea: Обаче наш Стойчо е доста далеч в тактическо отношение от Моуриньо, тук сравнения не може да има - иначе надъхване на отбора, сплотяване на колектив, борба до последно на всички фронтове - това го е научил..
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 04 фев 2014 11:09

По скоро е разбиВач . Да сте видели красив футбол от отборите които води. Снощи разби играта на МС.

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 04 фев 2014 11:13

CSKA69 написа:
bultras4e написа:Жозето е Стойчо Младенов в световен мащаб :mrgreen: Когато спечели (независимо как) си е само и чисто негова заслуга,но когато загуби се започва - съдията,ФА,УЕФА,ФИФА,директиви,19-ти век,ООН и не на последно място , играчите. Когато беше треньор на Реал , при всяка загуба обвиняваше някой или по няколко от играчите , което е...нз.

Доста добро сравнение! Стойчо Младенов завършва кариерата си като играч и започва треньорската си такава именно в Португалия :idea: Обаче наш Стойчо е доста далеч в тактическо отношение от Моуриньо, тук сравнения не може да има - иначе надъхване на отбора, сплотяване на колектив, борба до последно на всички фронтове - това го е научил..

В тактическо отношение е ясно , че няма как да има сравнение.Имах предвид излъчването и държанието на двамата.Ясно е , че португалецът е друга галактика , спрямо , който и да е наш треньор.
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - Свят”