Манчестър Юнайтед - Фулъм
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Манчестър Юнайтед - Фулъм
Мисля, че срещу най - слабият отбор в Лигата и то на ОЛД ТРАФОРД е повече от задължително да излезнем максимално ОФАНЗИВНО !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
В този мач победата не подлежи на съмнение, Фулъм са най-трагичния отбор във ВЛ. Няма как да не вземем този мач. По-важното за мен е да го направим с убедителна победа, за да може футболистите да си повдигнат самочувствието преди мача с Арсенал.
Crewe написа:В този мач победата не подлежи на съмнение, Фулъм са най-трагичния отбор във ВЛ. Няма как да не вземем този мач. По-важното за мен е да го направим с убедителна победа, за да може футболистите да си повдигнат самочувствието преди мача с Арсенал.
Да не стане така пак Мойс да счупи някой рекорд.

- MASTER_COOL
- Контакти:
Не предизвиквайте съдбата 
Че Мойс е способен на всичко е факт, но ако и Фулъм не може да бием на Олд Трафорд с тия тролей, които имат в защита, то по-добре да спираме да играеме.
То и Фулъм, ако не бием....целият щаб да си подава оставка. Юнайтед не е сиропиталище за новоизлюпени меринджейчета 
MuFc1878 написа:То и Фулъм, ако не бием....целият щаб да си подава оставка. Юнайтед не е сиропиталище за новоизлюпени меринджейчета
Абсолютно, това ми е мнението и на мен.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Не бием ли Фулъм, дори при равен мач. МОЙС трябва сам да си подаде оставка. Въпреки, че ме съмнява да има много мъжко в него, щом е ходил в дома на журналист да го пита , защо пише лоши неща за него 
Само победа, ако ще и 3 гола от дузпи да ни вкарат, няма да има никакво извинение. Такива отбори се качват на резултат и играеш за публиката