Манчестър Сити - Челси

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Re: Следващият моля!

Мнениеот manutd legeng » 04 фев 2014 00:31

CTAHKO написа:
Santiago Munezz написа:В леко и тренировъчно темпо разцъкахме в това мачле и издърпахме ушите на шумните съседи.И наистина като истински джентълмени ги пожалихме и целехме гредите вместо да ги съсипем от голове,но и това е напълно достатъчно.Бихме си ги като пичове... а двата вида лаици тези дето разправяха няколко дни как сме щели да паркираме автобуса и да играем антифутбол или пък другия вид лаици,които едни прогнози от рода на 4,5 на 0 предричаха си бъркат в носа и ядът от яд сополите си,криейки се в дупките.
Както и да е не ни е за първи път да затваряме устите на пишман експертите от форума! 8-)

Не, не, нека подходим аристократично, както подобава на истинските фенове на Челси, да им простим и да не ги храним 8-) Те не са виновни, че са неуки лаици и дилетанти 8-)

Това,че на някого любимият отбор е победил не го прави Разбирач и Капацитет,НИТО пък привържениците на загубилия отбор са лаици и дилетанти!
Да се идентифицираш с успеха на любимия отбор е нормално,НО не означава нищо в личностен план!

от Santiago Munezz на 04 Фев 2014 00:25

И все пак животинското в мен ме кара да ги разкъсам,унижавам и да уринирам върху прясно издълбаните им дупки

А както е ВИДНО,проблема е именно там,в личностен план ! :geek:

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Манчестър Сити - Челси

Мнениеот Santiago Munezz » 04 фев 2014 00:31

sandii74 написа:Факт.Все някога се случва и големите да губят.Не става само с победи,честита победа,напълно заслужена при това.Факт.

Както каза друг аристократ и един от малкото останали мохикани във форумната уредба на гонг,които го разбират това животинче футболчето СТАНКО факт до факта и до факта пак факт 8-)
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 фев 2014 00:31

AnalBreaker написа:Аз си мислех, че това е тема за предаването по ТВ7

Нарочно съм я пуснал леко инкогнито, че лаиците дебнат навсякъде и веднага ще ни налазят :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 фев 2014 00:33

manutd legeng написа:
CTAHKO написа:
Santiago Munezz написа:В леко и тренировъчно темпо разцъкахме в това мачле и издърпахме ушите на шумните съседи.И наистина като истински джентълмени ги пожалихме и целехме гредите вместо да ги съсипем от голове,но и това е напълно достатъчно.Бихме си ги като пичове... а двата вида лаици тези дето разправяха няколко дни как сме щели да паркираме автобуса и да играем антифутбол или пък другия вид лаици,които едни прогнози от рода на 4,5 на 0 предричаха си бъркат в носа и ядът от яд сополите си,криейки се в дупките.
Както и да е не ни е за първи път да затваряме устите на пишман експертите от форума! 8-)

Не, не, нека подходим аристократично, както подобава на истинските фенове на Челси, да им простим и да не ги храним 8-) Те не са виновни, че са неуки лаици и дилетанти 8-)

Това,че на някого любимият отбор е победил не го прави Разбирач и Капацитет,НИТО пък привържениците на загубилия отбор са лаици и дилетанти!
Да се идентифицираш с успеха на любимия отбор е нормално,НО не означава нищо в личностен план!

от Santiago Munezz на 04 Фев 2014 00:25

И все пак животинското в мен ме кара да ги разкъсам,унижавам и да уринирам върху прясно издълбаните им дупки

А както е ВИДНО,проблема е именно там,в личностен план ! :geek:

Никой не говори за феновете на загубилия отбор, а за прогнозите на феновете на съвсем различни отбори от играещите днес, които заслепени от омразата си се надпреварваха да дават прогнози, нямащи нищо общо с реалността 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 04 фев 2014 00:34, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 04 фев 2014 00:34

Santiago Munezz написа:
CTAHKO написа:Не, не, нека подходим аристократично, както подобава на истинските фенове на Челси, да им простим и да не ги храним 8-) Те не са виновни, че са неуки лаици и дилетанти 8-)

И все пак животинското в мен ме кара да ги разкъсам,унижавам и да уринирам върху прясно издълбаните им дупки 8-)

:shock: :shock: :shock:

Много напрежение се е събрало в теб, колега ! Излез, пийни едно-две, тресни някоя кака и се отдай на заслужена почивка. ;)
Любимият ти отбор изнесе истинска лекция на най-класния и най-скъп отбор във Висша лига и то на собствения му стадион. Наслаждавай се на това, а хиените остави да вият и да ближат рани ... :lol:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 04 фев 2014 00:34

Нека да направим тема и за предаването
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

sandii74

Мнениеот sandii74 » 04 фев 2014 00:35

CTAHKO написа:
AnalBreaker написа:Аз си мислех, че това е тема за предаването по ТВ7

Нарочно съм я пуснал леко инкогнито, че лаиците дебнат навсякъде и веднага ще ни налазят :)

Другарят СТАНКО използва мой лаф,но ето докъде се стига,когато се попива от моя фонтан от знания и мъдрост.СТАНКО е един мой много добър ученик,след време може и да ме мине.Бог здраве да му дава,той заслужава.Тежка е нашата орисия да учим и поучаваме глухите и немите за света лаици,но си я бутаме някак,съдба!
Последна промяна от sandii74 на 04 фев 2014 00:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 04 фев 2014 00:36

AnalBreaker написа:Нека да направим тема и за предаването

има такава ;)

sandii74

Re: Манчестър Сити - Челси

Мнениеот sandii74 » 04 фев 2014 00:36

AnalBreaker написа:Честито Сандьо

Честито оцеляване и на вас дайренца,все пак ги събрахте живоспасяващите 40 точици.Факт.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 04 фев 2014 00:38

viali69 написа:
Santiago Munezz написа:
CTAHKO написа:Не, не, нека подходим аристократично, както подобава на истинските фенове на Челси, да им простим и да не ги храним 8-) Те не са виновни, че са неуки лаици и дилетанти 8-)

И все пак животинското в мен ме кара да ги разкъсам,унижавам и да уринирам върху прясно издълбаните им дупки 8-)

:shock: :shock: :shock:

Много напрежение се е събрало в теб, колега ! Излез, пийни едно-две, тресни някоя кака и се отдай на заслужена почивка. ;)
Любимият ти отбор изнесе истинска лекция на най-класния и най-скъп отбор във Висша лига и то на собствения му стадион. Наслаждавай се на това, а хиените остави да вият и да ближат рани ... :lol:

[offtopic]Какво напрежение,просто искам да провокирам разбирачите,дето преди мача не спряха да плямпат как Жозе ще паркира буса,как на Сити ще им е трудно до първия гол и после ще ни надупчат,как сме щели да отнесем 4-5 гола а сега повечето са се покрили. ;)[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - Свят”