ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Мнениеот Red joker » 02 фев 2014 10:49

red__army написа:
Red Warrior написа:Хора, в момента имаме нужда от пари, така че, ако някой иска Марсиньо - веднага да го продават. Имаме да плащаме за Венци Христов и на онзи ортак с боклуците - италианското мениджърче. Според мен имаме добри заместници и на Менди. Разберете, че ни трябват пари за да си покрием задълженията, иначе от никаква селекция няма да има нужда. :idea:
Абсолютно и двамата са идеални за продаване....Марсиньо и Менди като качество ИМАТ ЗАМЕСТНИЦИ,трябва да ги продаваме....600-800 ХИЛ. евра общо за двамата ПО ВСЯКО ВРЕМЕ за тях са ОК.След 6 месеца заминават безплатно.Версиите на "Титан" за италианските ментета,пловдивските ментета Бенжаюн и останалите,висят като дамоклев меч.Отделно намалява перото за заплати.Стойчо ко го питаш...иска да се застрахова с повече играчи в състава от колкото е необходимо,хич не го интерсува че клуба спешно търси пари да плаща дълговете на "Титан'....отделно ако сериозно са решили да вземат В.Христов.

...виж за Менди не съм навит,но ако не иска да подписва нов договор,ще трябва да го продадем сега,нема начин :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 02 фев 2014 15:14

Red joker написа:
Кировец написа:
Red joker написа:
Можеше спокойно да си тръгне ,както Платини,ако не беше подписал договор преди да стане патакламата :idea: ;) Иначе е добър,но през изминалия полусезон не беше на ниво,не знам по какви причини :roll:

Какво като е подписал договор? Според теб дали Титан са му плащали всеки месец? Все си мисля, че вероятността да разтрогне и после да съди клуба е била доста реалистична спрямо състоянието ни тогава - тотална анархия, клоняща към ликвидация. :roll:

Викаш, останал е от сантименти към клуба и публиката ;)

Абсолютно. И заради предизвикателството. Все някой трябва да се ангажира - ама от "все някой" само той извади топки и си ги заложи. Поеха доста удари топките му - и от свои и от чужди, а всички знаем как боли там долу, но не се предава.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 03 фев 2014 20:48

ЦСКА вече е набелязал ляв защитник, който да бъде привлечен в отбора. Наставникът на тима Стойчо Младенов го е одобрил, но от щаба на армейците категорично отказаха да назоват неговото име. Ако всичко се развие нормално, той трябва да се появи до края на лагера на армейците в Турция. Именно с привличането на тайнствения състезател ще бъде сложен край на зимната селекция.

"sportal"

Ако вземем още един ляв бек освен барселончето, според мен по-добре да се разделим с Фо-Поре.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 фев 2014 20:53

Red Warrior написа:ЦСКА вече е набелязал ляв защитник, който да бъде привлечен в отбора. Наставникът на тима Стойчо Младенов го е одобрил, но от щаба на армейците категорично отказаха да назоват неговото име. Ако всичко се развие нормално, той трябва да се появи до края на лагера на армейците в Турция. Именно с привличането на тайнствения състезател ще бъде сложен край на зимната селекция.

"sportal"

Ако вземем още един ляв бек освен барселончето, според мен по-добре да се разделим с Фо-Поре.

На колко години ще е новия 36-38 :idea:
[offtopic]шегувам се 8-) :lol:[/offtopic]
Фо-Поре изобщо не става за ЦСКА, видя се през есента!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 03 фев 2014 21:02

Ще го видим след контузията, но ако и сега не покаже нищо - лятото да се маха!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 03 фев 2014 21:31

Teo написа:На колко години ще е новия 36-38 :idea:

Просто,опитен. ;)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 03 фев 2014 22:18

Нещо не ми се връзва тази новина за новия ляв бек. Вчера уж стана ясно, че ще подпишем с Ереро. При това положение вече си имаме двама леви защитници. Ако ще се разделяме с Фо-Поре или контузията му е трайна, е разбираемо, но в противен случай мисля, че е добре поне в момента да се ограничи текучеството на играчи. Вярно, че досега разочарова, но в "Черноморец" не един и два пъти е показвал, че има качества. Ако и той, и Ереро не се представят задоволително, в крайна сметка има и други играчи, които могат да играят успешно на тази позиция.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 фев 2014 22:19

Udoji90 написа:Нещо не ми се връзва тази новина за новия ляв бек. Вчера уж стана ясно, че ще подпишем с Ереро. При това положение вече си имаме двама леви защитници. Ако ще се разделяме с Фо-Поре или контузията му е трайна, е разбираемо, но в противен случай мисля, че е добре поне в момента да се ограничи текучеството на играчи. Вярно, че досега разочарова, но в "Черноморец" не един и два пъти е показвал, че има качества. Ако и той, и Ереро не се представят задоволително, в крайна сметка има и други играчи, които могат да играят успешно на тази позиция.

Сигурно ще върнем Нилсон Антонио, който ще подпише декларация, че никога не е завеждал дело срещу ЦСКА, примерно за още едни 450 000 евро.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 03 фев 2014 23:33

Нилсон Антонио две години го бяхме пратили да завърши виШата школа по изпълнение на тъчове и сега си го връщаме знаещ,научен и можещ. ;)

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 04 фев 2014 00:17

А Иван Боладо нали се контузи още в първият си мач, нали му платихме операцията в Турция и после нали (уж) се разделихме по взаимно съгласие...защо и той съди клуба :roll: . Към момента се оказва, че Титаните са ползвали клубът ЦСКА за облагодетелстване. Томов каза 7-8 млн. на сезон, а при тях задълженията са 40 млн, е-е-е, значи те не са дали нито един лев за ЦСКА, а само са вземали. Няма ли кой да им потърси отговорност, защото след Калпакчиев в началото на 90', тези се оказват най-големите разсипници :!: :idea:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Върни се в “ЦСКА”