".... А аз смятам, че от всички мачове досега, най-добро впечатление срещу нас ми направи Локо Пд.”
Хмм, имайки предвид колко сме слаби, би трябвало другите играли срещу Своге да са били безобразни....
Треньорът на Спортист с най-добро впечатление от Локо Пд
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Треньорът на Спортист:
staria-миналия шампионат,втория полусезон,момчетата показаха,че имат качества да победят всеки отбор от БГ.Направиха го за нас феновете.Втори път стомната се чупи.Нямаме президент,г.тъпото го е ударила на уволнение,никой не им държи сметка за играта(освен ние феновете).Този сезон,когато им се играе,показват игра.Това е!Нищо чудно и да продала някой мач Г.Т. такъв слаб и безидейн Локомотив срещу ботев не съм виждал(без нито едно сериозно голово полужение) 

ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
puffer написа:staria-миналия шампионат,втория полусезон,момчетата показаха,че имат качества да победят всеки отбор от БГ.Направиха го за нас феновете.Втори път стомната се чупи.Нямаме президент,г.тъпото го е ударила на уволнение,никой не им държи сметка за играта(освен ние феновете).Този сезон,когато им се играе,показват игра.Това е!Нищо чудно и да продала някой мач Г.Т. такъв слаб и безидейн Локомотив срещу ботев не съм виждал(без нито едно сериозно голово полужение)
Да, но все пак са професионалисти, които играят за премии... Не може да не искат да вземат най-малкото повече пари! Миналия полусезон взехме едно 10-12 точки с голове в последните секунди, които можеха и да не влезнат. Ако се борихме да не изпаднем по-дълго време, май пак щяха да са гипсирани, като сега, така че... не се знае какво щеще да стане. Както и да е. Дано вземем нещо от орките, защото изпадаме.
- supershampion2004
Re: Треньорът на Спортист с най-добро впечатление от Локо Пд
Естествено,че имаме добър отбор просто обстановката е доста напрегната и това се отразява на играта.ВЪН Г.Т. ОТ ЛОКОМОТИВ.
Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!

staria написа:puffer написа:staria-миналия шампионат,втория полусезон,момчетата показаха,че имат качества да победят всеки отбор от БГ.Направиха го за нас феновете.Втори път стомната се чупи.Нямаме президент,г.тъпото го е ударила на уволнение,никой не им държи сметка за играта(освен ние феновете).Този сезон,когато им се играе,показват игра.Това е!Нищо чудно и да продала някой мач Г.Т. такъв слаб и безидейн Локомотив срещу ботев не съм виждал(без нито едно сериозно голово полужение)
Да, но все пак са професионалисти, които играят за премии... Не може да не искат да вземат най-малкото повече пари! Миналия полусезон взехме едно 10-12 точки с голове в последните секунди, които можеха и да не влезнат. Ако се борихме да не изпаднем по-дълго време, май пак щяха да са гипсирани, като сега, така че... не се знае какво щеще да стане. Както и да е. Дано вземем нещо от орките, защото изпадаме.
За пръв път,този сезон се чувстват,някак спокоен за мач на Локомотив...с орките!
Явно съм изперкал!

вътрешното чувство, рядко ме подвежда,дано и сега да не ме подведе

ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
ХУбаво, но едва ли това топли някой локомотивец
- child in time
- Контакти:
Няма го отборния дух! Няма го още от времето на подготовката! И най- хубавите продукти без спойка стават на буламач!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- loko-pd-fan
- Контакти:
Г-жа Орката ще остане в историята на Локомотив,като най некадърно управлявалата президентка,довела клуба дотакъв резил да ни скачат всякакви отборчета и то на Лаута.Вън от Локомотив скръндзо ....

- Boksior4eto
- Контакти:
според мен любимото ни Локо има качествени футболисти. просто не е изграден достатъчен колектив,а друг е въпроса,че не са им поставени цели и ултиматоми,за които те да се борят! най-жалкото е,че те самите не си ги поставят тези цели
. 

Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥