wilge написа:tevez написа:Значи взимаме Крумов не за ляв бек, както бях сигурен, а за десен.
Следователно освен Крумов ще вземем още двама. Ляв бек и заместник на Гари.
Крумов изобщо ще го вземаме ли? Явно някой се дърпа- или той, или клуба.
Но всяко зло за добро. И Мияйлович (не Михайлович), и Младенович са с класи над него. Пак за злото и доброто. Направи ми впечатление, че след идването на Божинов идвамата ни нападатели са тренирали като ужилени. В двустранната игра единия е надскочил себе си. Дори два гола вкарал, после греда, петичка...Ако не друго, поне като допинг да им действа. Поне отчасти да компенсира есенния им сън.
Много уважавам мнението ти и ще кажа,че идването на Божинов може да се сравни с това на Гарра Дембеле!Разбира се,към Гарра нямаше такива очаквания,но още с първия му гол срещу Дъндолк бях сигурен,че е играч от класа(при всичките плюсове и минуси на А група вкара 26 гола в 24 мача!).
Още с идването си Божинов става суперзвездата на отбора,най-малко заради отборите в които е играл-нямаме друг играч,който може да се сравни дори с един от трансферите му.Нормално е с идването му,останалите "играчи" да вземат да се мотивират малко и да покажат какви качества имат.
Относно твърдението,че треньора не е имал думата,ха,ами той Здравков си го каза,че го желае много в състава,друг е въпросът доколко Тони Сухия има капацитет да води отбор като Левски(мое мнение)