Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот gogovcite » 02 фев 2014 12:26

LIMASSOL написа:И аз се чудя как така не сме успели навреме да изпратим денгите. Другите отбори и те правят сделки в последните минути и нямат проблеми. Както и да е, Конопа е история вече, а и от друга страна може и да е за добре. Така Стърлинг ще играе повече и ще израства по-бързо.
iznenada написа:
LIMASSOL написа:
iznenada написа: В тоя ред на мисли ,имаш ли представа ,кога изтича договорчето на един от последните мохикани на Далглиш ,които не могат да спират топката ? Говоря за мегазвездата ,постигнал с лекота ,над 100 мача за Ливърпул и спечелил сърцата на всички фенове ,с невероятните си "технически" и "голови" умения .

Contract until: 30.06.2016

ужасТ

''Ужасът'' може и да предстои, не бих се учудил още лятото Брендън да му предложи нов договор, а не да чака последният момент :)

Ако ще му продължават договора да почват да ''работят'' от сега. Иначе с тяхната скорост може да не им стигне времето :mrgreen:
Hala Madrid

iznenada

Мнениеот iznenada » 02 фев 2014 12:28

LIMASSOL написа: Така Стърлинг ще играе повече и ще израства по-бързо.

Да ,тук съм съгласен .Но му липсва опит ,а предстоят изключително важни мачове с опитни конкуренти.
Сега е момента да покаже израстване .Моузес също ще влиза често а най вероятно и другия ми любимец Ибе ,ще запише някоя друга минута.Но основно ,отговорноста ,ще падне върху малкия Рахим. Ако се справи ,ще е герой.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 02 фев 2014 13:49

Гледам и Боринката и той се е стегнал последните мачове за Съндърланд , дано следващият сезон живот и здраве ако остане при нас да покаже по-добри и игри да свали напрежението от Суарез и Стъридж.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 02 фев 2014 13:51

Ако е подобно забавяне, да си хващат пътя всичките. Изпоначупихме всички тъпомери в Британия

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 02 фев 2014 22:26

Avrameca написа:Гледам и Боринката и той се е стегнал последните мачове за Съндърланд , дано следващият сезон живот и здраве ако остане при нас да покаже по-добри и игри да свали напрежението от Суарез и Стъридж.

И Борини, и Асайди играят добре за отборите си, но друго е да се бориш за оцеляване в Съндърланд и Стоук, друго е да играеш в Шампионска лига и да се бориш за титлата в Ливърпул. Да се надяваме, че ще могат да помогнат в близкото бъдеще все пак. :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 02 фев 2014 23:26

Те пък поне да бяха получили шанс ли?

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 03 фев 2014 01:09

wolf написа:Те пък поне да бяха получили шанс ли?

Е, да, факт е, че не получиха необходимото време, за да се докажат. Особено Асайди, който освен няколко мача в Лига Европа и няколко мача като резерва за по 5 минути във Висшата лига, реално не е играл. Но интересното е, че в Лига Европа показа страхотен футбол, наистина остави доста интересен отпечатък, но въпреки това Роджърс трайно го пренебрегваше във Висшата лига. Може би наистина му е било нужно време за адаптация към английския футбол и за това го пускаше само в мачовете от Лига Европа, но след добрите му изяви в Стоук мога да кажа, че не му е нужно повече време за адаптация и може да го използваме другия сезон. Друг е въпроса, че Борини също прави впечатление в Съндърланд и заслужава шанса си. Със сигурност ще е интересно другия сезон, предвид хората, които ще се върнат от наемите си, да не забравяме Сусо. :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 03 фев 2014 02:22

KOPScousers написа:
wolf написа:Те пък поне да бяха получили шанс ли?

Е, да, факт е, че не получиха необходимото време, за да се докажат. Особено Асайди, който освен няколко мача в Лига Европа и няколко мача като резерва за по 5 минути във Висшата лига, реално не е играл. Но интересното е, че в Лига Европа показа страхотен футбол, наистина остави доста интересен отпечатък, но въпреки това Роджърс трайно го пренебрегваше във Висшата лига. Може би наистина му е било нужно време за адаптация към английския футбол и за това го пускаше само в мачовете от Лига Европа, но след добрите му изяви в Стоук мога да кажа, че не му е нужно повече време за адаптация и може да го използваме другия сезон. Друг е въпроса, че Борини също прави впечатление в Съндърланд и заслужава шанса си. Със сигурност ще е интересно другия сезон, предвид хората, които ще се върнат от наемите си, да не забравяме Сусо. :)

Асаиди има много повече опит и физика от Стърлинг. Подобен тип играч и би паснал много добре за резерва на малкия. Или по-точно казано ротация, защото Стърлинг е на 18. Моузес ми е много спорен, има избухвания харесва ми че търси да влезе в наказателното, има линейна скорост но и той не играе почти че да навлезе в някаква върхова форма и не мога да кажа категорично. Борини в тая конкуренция абсурд, но е по-големия талант от него и Аспас. Като нападател може да забрави да играе някога при нас, или са SAS или Суарез сам напред.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 фев 2014 11:00

Имам един въпрос - кога най-после Брендо ще им разреши да чистят топката ако са под напрежение :?: То бива пасове, ама не сте Барса, а Коло Туре не е Масчерано или Алекс Сонг ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 03 фев 2014 11:04

boabbb написа:Имам един въпрос - кога най-после Брендо ще им разреши да чистят топката ако са под напрежение :?: То бива пасове, ама не сте Барса, а Коло Туре не е Масчерано или Алекс Сонг ;)

Тоя въпрос си го задавам всеки мач като ги видя да си я подават в нашето наказателно поле...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”