Феновете на Сливен изпращат „сините" с "ЦСКА, ЦСКА"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

amanotprostaci
Контакти:

Re: Феновете на Сливен изпращат „сините" с "ЦСКА, ЦСКА"

Мнениеот amanotprostaci » 26 окт 2008 20:45

Някой ще ми каже ли каква полза има от тези форуми? Няма ли някой най - накрая да направи нещо или само ще стоим и ще гледаме как умствено изостанали деца, нищо общо нямащи с футбола, се псуват и показват кой каква псувня е научил през изминалия ден? Не виждате ли, че никога няма да се получи нормална дискусия или спор... Все повече затъваме в посредственост и простащина! Стига вече с това "говеда" , "чорбари", стига вече с тази безумна радост, че БЪЛГАРСКИ отбор е изхвърлен от евротурнирите и че друг БЪЛГАРСКИ отбор губи от друг европейски такъв. Осъзнайте се малко най - накрая...

levski4
Контакти:

Мнениеот levski4 » 26 окт 2008 20:51

petela написа:Имам само един въпрос.Къде са заклетите левскари Син_терор,А_Y_A,Блю Лайън и т.н.Скриха се!САМО ЦСКА!Треперете левскари!Една седимица треперене ви предстои!

Никой не се е скрил,бяхме на мач,треперете вие щото СЕКС ви чака....!!!Нали знаете -стойка "партер"! :lol: :lol: :lol:

KZL4LIFE
Контакти:

Мнениеот KZL4LIFE » 26 окт 2008 21:13

amanotprostaci написа:Някой ще ми каже ли каква полза има от тези форуми? Няма ли някой най - накрая да направи нещо или само ще стоим и ще гледаме как умствено изостанали деца, нищо общо нямащи с футбола, се псуват и показват кой каква псувня е научил през изминалия ден? Не виждате ли, че никога няма да се получи нормална дискусия или спор... Все повече затъваме в посредственост и простащина! Стига вече с това "говеда" , "чорбари", стига вече с тази безумна радост, че БЪЛГАРСКИ отбор е изхвърлен от евротурнирите и че друг БЪЛГАРСКИ отбор губи от друг европейски такъв. Осъзнайте се малко най - накрая...

Прав си. Но е супер забавно да се гледа как разни глисти и интернет сополанковци от цирк подуяне се опитват да оправдаят евроиздънките или тоталната си 94 годишна анти-история.

... тия от Жилина ви скандираха КУР ЗА ЛЕФСКИ на главите и не посмяхте да направите нищо, гледахте с типичния си празен телешки поглед мигахте на парцали ...каквито сте всъщност и сега недей ни обяснява само какви големи хулигани сте на живо. :lol: Бухалки, глупости... пий си хапчетата и лягай. :lol:
АЗ НЕ ОБИЧАМ, ЗАЩОТО МРАЗЯ, А МРАЗЯ, ЗАЩОТО ОБИЧАМ! НАШАТА ВЯРНОСТ Е НАШАТА ЧЕСТ!

plamen_bgr
Контакти:

Мнениеот plamen_bgr » 26 окт 2008 21:18

levski4 написа:
petela написа:Имам само един въпрос.Къде са заклетите левскари Син_терор,А_Y_A,Блю Лайън и т.н.Скриха се!САМО ЦСКА!Треперете левскари!Една седимица треперене ви предстои!

Никой не се е скрил,бяхме на мач,треперете вие щото СЕКС ви чака,прасета!!!Нали знаете -стойка "партер"! :lol: :lol: :lol:

sled sedmica sha se vidi koi kogo ama koito se smee posleden se smee nai dobre

Потребителски аватар
Apostola
Контакти:

Мнениеот Apostola » 26 окт 2008 22:34

Аз лично никъде не съм се крил,а и нямам такова намерение.За пореден път доказвате колко много се знае да се приказва пред мониторите.Пак се слага тигана докато рибата е още в морето.Спрете с тези закани и нека да се изчака една седмица да мине мача и тогава пак да се приказва.Нищо не се знае,защото и двата отбора са окуцели до крайна степен.Само времето ще покаже....!
Мацето,ако праснеш тоя с бухалка бих желал да видя снимки после.. :D
Дела трябват,а не думи!

vaniq1806
Контакти:

Мнениеот vaniq1806 » 26 окт 2008 22:53

Apostola написа:Аз лично никъде не съм се крил,а и нямам такова намерение.За пореден път доказвате колко много се знае да се приказва пред мониторите.Пак се слага тигана докато рибата е още в морето.Спрете с тези закани и нека да се изчака една седмица да мине мача и тогава пак да се приказва.Нищо не се знае,защото и двата отбора са окуцели до крайна степен.Само времето ще покаже....!
Мацето,ако праснеш тоя с бухалка бих желал да видя снимки после.. :D

Нямаш грижи ама то според теб колко фена на Слиен ше се домъкнат в Пл да се бият :D :D :D :D пак ше тряа да ти пращам с некви прасета писна ми вече, няма ли да се окаже, че сме различна раса та някой да измисли биооръжие за тая свинска напаст, той др. Томов така ги беше почнал цяло лятоги нямаше никви а ся наизлизаха от каналите тая свинска напаст....

Потребителски аватар
denis888
Контакти:

Мнениеот denis888 » 26 окт 2008 23:28

Напомнихме им и за Жилина и БАТЕ Бойко :D
АЗ ОБИЧАМ АПОСТОЛА , НО МРАЗЯ БАТКОФ И ЛЕФСКИ

Потребителски аватар
RED_FOX
Контакти:

Мнениеот RED_FOX » 28 окт 2008 13:16

...ама как може такова нещо....нали това е отбора на народа....възмутен съм! :D :D :D

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

...и кой каза - КУР ЗА ЛЕФСКИ, АЛЕ, АЛЕ, АЛЕ.......

Върни се в “ЦСКА”