Феновете на Сливен изпращат „сините" с "ЦСКА, ЦСКА"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Феновете на Сливен изпращат „сините" с "ЦСКА, ЦСКА"
Някой ще ми каже ли каква полза има от тези форуми? Няма ли някой най - накрая да направи нещо или само ще стоим и ще гледаме как умствено изостанали деца, нищо общо нямащи с футбола, се псуват и показват кой каква псувня е научил през изминалия ден? Не виждате ли, че никога няма да се получи нормална дискусия или спор... Все повече затъваме в посредственост и простащина! Стига вече с това "говеда" , "чорбари", стига вече с тази безумна радост, че БЪЛГАРСКИ отбор е изхвърлен от евротурнирите и че друг БЪЛГАРСКИ отбор губи от друг европейски такъв. Осъзнайте се малко най - накрая...
petela написа:Имам само един въпрос.Къде са заклетите левскари Син_терор,А_Y_A,Блю Лайън и т.н.Скриха се!САМО ЦСКА!Треперете левскари!Една седимица треперене ви предстои!
Никой не се е скрил,бяхме на мач,треперете вие щото СЕКС ви чака....!!!Нали знаете -стойка "партер"!

amanotprostaci написа:Някой ще ми каже ли каква полза има от тези форуми? Няма ли някой най - накрая да направи нещо или само ще стоим и ще гледаме как умствено изостанали деца, нищо общо нямащи с футбола, се псуват и показват кой каква псувня е научил през изминалия ден? Не виждате ли, че никога няма да се получи нормална дискусия или спор... Все повече затъваме в посредственост и простащина! Стига вече с това "говеда" , "чорбари", стига вече с тази безумна радост, че БЪЛГАРСКИ отбор е изхвърлен от евротурнирите и че друг БЪЛГАРСКИ отбор губи от друг европейски такъв. Осъзнайте се малко най - накрая...
Прав си. Но е супер забавно да се гледа как разни глисти и интернет сополанковци от цирк подуяне се опитват да оправдаят евроиздънките или тоталната си 94 годишна анти-история.
... тия от Жилина ви скандираха КУР ЗА ЛЕФСКИ на главите и не посмяхте да направите нищо, гледахте с типичния си празен телешки поглед мигахте на парцали ...каквито сте всъщност и сега недей ни обяснява само какви големи хулигани сте на живо.

АЗ НЕ ОБИЧАМ, ЗАЩОТО МРАЗЯ, А МРАЗЯ, ЗАЩОТО ОБИЧАМ! НАШАТА ВЯРНОСТ Е НАШАТА ЧЕСТ!
-
- Контакти:
levski4 написа:petela написа:Имам само един въпрос.Къде са заклетите левскари Син_терор,А_Y_A,Блю Лайън и т.н.Скриха се!САМО ЦСКА!Треперете левскари!Една седимица треперене ви предстои!
Никой не се е скрил,бяхме на мач,треперете вие щото СЕКС ви чака,прасета!!!Нали знаете -стойка "партер"!![]()
![]()
sled sedmica sha se vidi koi kogo ama koito se smee posleden se smee nai dobre
Аз лично никъде не съм се крил,а и нямам такова намерение.За пореден път доказвате колко много се знае да се приказва пред мониторите.Пак се слага тигана докато рибата е още в морето.Спрете с тези закани и нека да се изчака една седмица да мине мача и тогава пак да се приказва.Нищо не се знае,защото и двата отбора са окуцели до крайна степен.Само времето ще покаже....!
Мацето,ако праснеш тоя с бухалка бих желал да видя снимки после..

Дела трябват,а не думи!
Apostola написа:Аз лично никъде не съм се крил,а и нямам такова намерение.За пореден път доказвате колко много се знае да се приказва пред мониторите.Пак се слага тигана докато рибата е още в морето.Спрете с тези закани и нека да се изчака една седмица да мине мача и тогава пак да се приказва.Нищо не се знае,защото и двата отбора са окуцели до крайна степен.Само времето ще покаже....!
Нямаш грижи ама то според теб колко фена на Слиен ше се домъкнат в Пл да се бият

Напомнихме им и за Жилина и БАТЕ Бойко 

АЗ ОБИЧАМ АПОСТОЛА , НО МРАЗЯ БАТКОФ И ЛЕФСКИ
...ама как може такова нещо....нали това е отбора на народа....възмутен съм!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
...и кой каза - КУР ЗА ЛЕФСКИ, АЛЕ, АЛЕ, АЛЕ.......

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
...и кой каза - КУР ЗА ЛЕФСКИ, АЛЕ, АЛЕ, АЛЕ.......