Betchualeng Arnaikem написа:Безкомпромисен написа:Аз като бях на 18 години получих полиневрит и ме вкараха в комунистическия концлагер наречен болница до убийцитес бели престилки наречени доктори, те не са лекари, и аз оцелях въпреки тяхната намеса, казах на баща ми "не ме оставяйте в ръцете им , искам да умра при вас"!
Ей мършо смрадлива, в състоянието в което си бил е било въпрос на време, малко време да минеш с катафалката еднократно. Спасили са ти живота, скапан комик грозен глупав. Само заради това, което си написал и цитирам заслужаваш да пукнеш като куче от някаква болест и нито 1 лекар да не ти обърне внимание. То бива злоба и помиярски лай по всичко, ама и помияра лае и хапе но не и по тия, дето го хранят.
Кога и да пукнеш все ще ти е късно, оръфляк.
И НЕ СЕ извинявам за езика си, по никой начин без оглед на последствията. Даже съм мек и културен спрямо идиотизмите на тоя мръсен олигофрен, парцал.
Само комунистически престъпник може да говори с такъв обиден език!
http://www.youtube.com/watch?v=YXhfd5HX5Eg - тук обяснявам подробно за мен когато съм получил болестта на 18 години , и за комуннистическите доктори, които не са лекари!Достойните лекари ги избиха на най-черния и кърав ден в българската история 09.09.1944г.!