Контрола: ЦСКА - Есберг, 17:00 часа; 2:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: Контрола: ЦСКА - Есберг, 17:00 часа; 2:1 FT

Мнениеот Red joker » 02 фев 2014 23:53

petko.h.markov написа:
Red joker написа:
petko.h.markov написа:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
Teo написа:
гражданин от село написа:Моу-ът със "страхлива" тактика два пъти стана ЕШ,а ние си отпадаме....дори и от Мури.

Не забравяй, че през 2008 стил Моу с яко пари станахме с 16 точки пред подуяне, а този отбор щеше да направи пробив в ШЛ.
Стою с пари може да прави чудеса!

Номера е да го направи без пари,но до лятото вообще не се знае какво ще се случи.

Така е.Да не стане в като в приказката"Настрадин ходжа тъкмо си научил магарето да не яде и то взело ,че умряло"
И без това тази година ще се борим мах.за 4-5 място.Сега е момента да се налагат млади ама не при този треньор.

Аз не мисля,че ще се бориме за 4-5 място,бъди сигурен :!: 8-) Относно младите въпроса е много деликатен за отбор като ЦСКА,освен това ,ако някой каже ,че сега няма млади играчи в отбора пепел му на езика!

В групата от 30 души има.Да видим колко ще са в групата за даден мач.

Ти да не би да искаш да играеме с 11 юноши :o ,това го нема никъде,повече от двама- трима титуляри е малко прекалено!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 фев 2014 23:57

Кои бяха продадени и нямаха адекватни замени?Ако за всичко са виновни боклуците значи Стойчо е бил в комбина с тях,защо не излезе да каже -"тези ме саботират" или нещо такова и си тръгва чист и неопетнен?А ние цял полусезон слушахме за "директивата".

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 03 фев 2014 00:04

Айде да помоля нещо плювачите на Стойчо. Направете си една отделна тема и там си го плюйте заедно със сините ви приятелки колкото си искате, но не ни занимавайте другите червени фенове с вашата жлъч. Писна ми във всички теми - за селекция, за определени мачове само него да коментирате. Не знам, все едно Стойчо е спал, ако не с майките ви, то поне с жените ви, че имате такава вендета към него. Ако бяхте наполовина толкова активни към боклуците колкото към него, сега нямаше да сме на това дередже! :evil:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 03 фев 2014 00:15

Айде,направете си една отделна тема и там се кланяйте на Стойчо.Тук е форум на ЦСКА и се коментира всичко свързано с отбора и всеки може свободно да си изказва мнението,независимо дали на някой му харесва или не.Другото за майките и т.н. говори за "интелекта" ти,а едно време в публиката на ЦСКА бяха едни от най-интелигентните хора.Всеобщата деградация няма как да не окаже влияние и в/у нас. :(

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 03 фев 2014 00:24

Red Warrior написа:Айде да помоля нещо плювачите на Стойчо. Направете си една отделна тема и там си го плюйте заедно със сините ви приятелки колкото си искате, но не ни занимавайте другите червени фенове с вашата жлъч. Писна ми във всички теми - за селекция, за определени мачове само него да коментирате. Не знам, все едно Стойчо е спал, ако не с майките ви, то поне с жените ви, че имате такава вендета към него. Ако бяхте наполовина толкова активни към боклуците колкото към него, сега нямаше да сме на това дередже! :evil:

Айде ти да не ни казваш какво да мислиме,как да разсъждаваме и какво да говорим?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 03 фев 2014 00:26

гражданин от село написа:Айде,направете си една отделна тема и там се кланяйте на Стойчо.Тук е форум на ЦСКА и се коментира всичко свързано с отбора и всеки може свободно да си изказва мнението,независимо дали на някой му харесва или не.

По-добре на Стойчо да се кланям отколкото на боклуците. Много добре си спомняме как ги защитаваше като Матросов на амбразурата. :oops:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 03 фев 2014 00:27

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
Red Warrior написа:Айде да помоля нещо плювачите на Стойчо. Направете си една отделна тема и там си го плюйте заедно със сините ви приятелки колкото си искате, но не ни занимавайте другите червени фенове с вашата жлъч. Писна ми във всички теми - за селекция, за определени мачове само него да коментирате. Не знам, все едно Стойчо е спал, ако не с майките ви, то поне с жените ви, че имате такава вендета към него. Ако бяхте наполовина толкова активни към боклуците колкото към него, сега нямаше да сме на това дередже! :evil:

Айде ти да не ни казваш какво да мислиме,как да разсъждаваме и какво да говорим?

Чудя се няма ли модератори, които на такива като вас дето не коментират по темата да ви пъхат в спама, или да ви пускат водата?

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 03 фев 2014 00:29

Фо Поаре,Менди ,Марсиньо...без кой от тези можем,да продадем някой,евентуално да поднесат на Стойчо централен нападате-В.Христов.Може и без двама от тях.Но Марсиньо ми е фаворит за продан... също Фо Поаре много рисков играч.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 03 фев 2014 00:32

red__army написа:Фо Поаре,Менди ,Марсиньо...без кой от тези можем,да продадем някой,евентуално да поднесат на Стойчо централен нападате-В.Христов.Може и без двама от тях.Но Марсиньо ми е фаворит за продан... също Фо Поаре много рисков играч.

И тримата са за продан, ако питаш мен, но трябва да намерим заместник на Фо-Поре, че само с барселончето няма как да стане.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 03 фев 2014 00:36

Red Warrior написа:По-добре на Стойчо да се кланям отколкото на боклуците. Много добре си спомняме как ги защитаваше като Матросов на амбразурата. :oops:

След известно време чакам да започнеш да плюеш по боклука Лупи и да започнеш да обясняваш как винаги за нас ще се намери купувач,само да не се окаже,че следващите са пак боклуците и така да си ги менкаме. ;) Твоята наивност ме кара да се просълзявам от умиление.

Върни се в “ЦСКА”