Черно море 4:2 Локо София (СЪБУДХМЕ СЕ)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
westmc
Контакти:

Re: Черно море - Локо София изваден от всички букмейкъри

Мнениеот westmc » 07 ное 2009 17:54

Ето така трябва да играем във всеки двубой-да смиламе противника от първата до последната минута.Определено това е най-красивия ни мач от началото на шампионата дошъл в най-подходящия момент-преди мачовете с Левски и Цска.Ако играем по този начин да му мислят софиянци.Страхотен мач направиха Жоро,Миро,Дани и Маркес.А тоя Бандаловски понеже е в много добра форма днес беше тотално разкрит и направен за посмешище от Дани Георгиев.А на въпроса какво прави в националния само един господ може да отговори.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 07 ное 2009 18:00

Аааааа,оставете го Национала на оня с правилния футбол...впрочем ако не беше правилния футбол сигурно сега неправилния такъв на Ангел Червенков щеше да празнува в Литекс вече титлата :lol: .Колкото до Бандаловски - да,Дани го направи луд,но Бандаловски е нещо като Дъглас Майкон ако го сравним с оня палячо Павел Виданов от ЦСКА,дето го викаха преди това,или пъпчивия гноясл цирей-Иван Иванов.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 07 ное 2009 18:01

westmc написа:Ето така трябва да играем във всеки двубой-да смиламе противника от първата до последната минута.Определено това е най-красивия ни мач от началото на шампионата дошъл в най-подходящия момент-преди мачовете с Левски и Цска.Ако играем по този начин да му мислят софиянци.Страхотен мач направиха Жоро,Миро,Дани и Маркес.А тоя Бандаловски понеже е в много добра форма днес беше тотално разкрит и направен за посмешище от Дани Георгиев.А на въпроса какво прави в националния само един господ може да отговори.

И аз мисля,че по-подходящ момент този да избухнем нямаше.А за Бандаловски,питай онзи с правилния футбол.Дано е гледал мача,че да викне Домакинов.Като гледам отбора май сме само с един ц.з. в национала.Може и Сашко да извика,а Пиргов трябва да е вместо синчето на тати.
Само Черно море.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 07 ное 2009 18:05

Абе моля ви се.Дали Стоилов е гледал мача?
Пиргов спаси 3-4 сигурни гола,трябва да е национал.
Диомакинов в началото незнаеше каде е много грешки,но после се поправи че и гол вкара :lol:
Бандаловски и той беше дошъл да се разходи.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 07 ное 2009 18:14

Чакай малко бе,Смърдьо да гледа мач :?: .Сега сади дини на бостана в Аскуу,после ще следи внимателно изявите на суперталанта Гошо Сърмов,перспективния младок Димитър Телкийски и сина на тате от Твенте :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 07 ное 2009 18:17

Sagittarius написа:Чакай малко бе,Смърдьо да гледа мач :?: .Сега сади дини на бостана в Аскуу,после ще следи внимателно изявите на суперталанта Гошо Сърмов,перспективния младок Димитър Телкийски и сина на тате от Твенте :!:

Да бе,ще гледа мач на ЧМ.Да не е луд.И аз какви ги говоря :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
westmc
Контакти:

Мнениеот westmc » 07 ное 2009 18:29

Sagittarius написа:Чакай малко бе,Смърдьо да гледа мач :?: .Сега сади дини на бостана в Аскуу,после ще следи внимателно изявите на суперталанта Гошо Сърмов,перспективния младок Димитър Телкийски и сина на тате от Твенте :!:

Също така следи перспективния младок от 2-ра японска дивизия-Илиан Стоянов

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 07 ное 2009 19:00

Много силен мач на Пиргов,Дани,Маркес,Жоро и Миро :!: Но,и много елементарни пропуски при завършващия удар. Ако,се опитат да стрелят към вратата с ниски удари по тревата,а не да вдигат топката високо,сигурен съм,че головите положения в мачовете ще бъдат реализирани :idea:

Varna1913
Контакти:

Зеленото чудовище напомни за себе си

Мнениеот Varna1913 » 07 ное 2009 19:06

Чести победа, след 5 месеца се събудихме и показахме играта, която трябва да правим, Локо София можеха да загубят и с 10:2, време е за 3 точки на Герена, ако повторим тази игра съм сигурен, че ще ги вземем, след това е ред и на ЦСКА, за мен това неска беше най-силния футбол, който е показвал български отбор от началото на сезона
Последна промяна от Varna1913 на 07 ное 2009 19:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Зеленото чудовище напомни за себе си

Мнениеот зеления » 07 ное 2009 19:13

Varna1913 написа:След 5 месеца се събудихме и показахме играта, която трябва да прави Локо София можеха да загубят и с 10:2, време е за 3 точки на Герена, ако повторим тази игра съм сигурен, че ще ги вземем

Оптимист! Но каквото и да си говорим днес моряците за пръв път този сезон показаха тази сърцата игра от миналата година. Играта им достави удоволствие не само на нас феновете, но и на самите тях предполагам. Ако играят по този начин наистина можем да вземем и точки от Герена. ;)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”