Контрола: ЦСКА - Есберг, 17:00 часа; 2:1 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- amstel_beer
- Контакти:
Re: Контрола: ЦСКА - Есберг, 17:00 часа
ЦСКА - Есберг 2:1 

Добра контрола за нашия отбор!
ВиВа ЦСКА!
ВиВа ЦСКА!
Добра контрола!В края можеше и да вкараме трети гол,но Косоко си е Косоко(колкото и да е задобрял)!
На мен ми направи впечаление,че докато бяха на терена Силва(въпреки,че се води офанзивен футболист) и Ереро имаше по-малко атаки към нашата врата.
Дивани много комбинативно го раздава, все едно е халф ,а не нападател.

На мен ми направи впечаление,че докато бяха на терена Силва(въпреки,че се води офанзивен футболист) и Ереро имаше по-малко атаки към нашата врата.
Дивани много комбинативно го раздава, все едно е халф ,а не нападател.
Последна промяна от CSKA 78 на 02 фев 2014 18:58, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
-
- Контакти:
hard_hitter написа:Ясно , а аржентинеца и испанското бекче как бяха ?
Аржентинеца нищо,Испанеца отново добре!
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Контрола: ЦСКА - Есберг, 17:00 часа; 2:1 FT
Само на мен ли ми бавеше като на забавен каданс? Казвайте да знам дали да сменям оператора. 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
.Апропо ...Този некадърник е Фо Поаре заедно с Менди,от кога "пея" да го продаваме в Азербайджан или някъде в бившите републики,ако ли не,"трамваи" в Столичния градски транспорт.Марсиньо игра ли...ако не.Новината е добра,значи го продаваме...бих казал дори..РАЗКАРВАМЕ,новите Силва,Сънди,Ди Вани са ОК НА ТАЗИ ПОЗИЦИЯ.Сделката за В.Христов 100% е обвързана с продажбата на играч,парите няма да дойдат през комина.Червени_шампиони написа:Новото момче от школата на Барса, Браян Ереро е голям талант и според мен ще е грешка, ако Стойчо го отпрати за сметка на някой некадърник, който не става за нищо. По същата логика аз казвам, че сина му няма опит в треньорската професия и не ни трябва.
Първо за Есберг играха 7 от 11 титулярни играчи.Пробваха нов играч и юноши.Като цяло изляза от групата си за сметка на Стандарт Лиеж.Типичен датски отбор.Здрави момчета.
Видях много слабости в играта на ЦСКА.Най-вече при десния бек и средата на терена.Сипят се случайни топки напред вместо да се пробива през центъра.Във Витанов има футбол и ще е добре да играе повече както и Долапчиев.Чочев израства и ще е много трудно да го задържи ЦСКА.Още с идването от чавдар Етрополе се говореше че е суперталант.
Видях много слабости в играта на ЦСКА.Най-вече при десния бек и средата на терена.Сипят се случайни топки напред вместо да се пробива през центъра.Във Витанов има футбол и ще е добре да играе повече както и Долапчиев.Чочев израства и ще е много трудно да го задържи ЦСКА.Още с идването от чавдар Етрополе се говореше че е суперталант.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- amstel_beer
- Контакти:
Red Warrior написа:Само на мен ли ми бавеше като на забавен каданс? Казвайте да знам дали да сменям оператора.
Ако си с най-новия флашплеър и бави, тогава е от оператора.
"Есберг реализира ПОЧЕТНОТО попадение в срещата в 68-та минута, когато Фелах стреля от 15 метра и изпрати топката в горния десен ъгъл на вратата на Черни."
Почетно попадение
ши кажеш че резултата е 7:1 
Почетно попадение

Добра проверка за нашите.през първото полувреме много приличен футбол и почти без шансове за датчаните.Ди Вани е добре,но се иска още за да си намери голова позиция.Силва нещо ми се губеше в офанзивен план, справяше се добре в дефанзивен,но не му е това задачката. Страхотна преса,добра подготовка,все още не изчистена като идея игра.Ереро много ми харесва вече втори мач и дано го задържим,бърз,умен ,грамотен,мисли с ход напред. Дано вземем Венци,ще имаме добър състав.Е, не можем да се конкурираме с рязаните,Литекс ще изпусне парата,но 8 точки си е много.Ботев взе доста качествени футболисти,поне като визитка.Разчитам,че ще им трябва време да се сработят.Съжалявам за Огнянов,ако го бяхме взели той и испанчето бяха супер комбина.За Менди не берете грижа,играе си супер,но се и забавлява. Косоко се разиграва,трябва му време.Е ,изпусна(вратаря спаси),но и Меси изтърва същото.Може би трябваше да подаде на Долапа...все пак се вижда добра игра,желание,чудесна физическа подготовка,колектив.Дано се преборим за евроквоти!