Stahlgewitter написа:blue atak написа:Пламен крумов последно ляв бек ли ще играе или ще се взима някои друг на този пост![]()
Сек да питам Ицо
Добре питаи го и ми кажи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Stahlgewitter написа:blue atak написа:Пламен крумов последно ляв бек ли ще играе или ще се взима някои друг на този пост![]()
Сек да питам Ицо
blue atak написа:Stahlgewitter написа:blue atak написа:Пламен крумов последно ляв бек ли ще играе или ще се взима някои друг на този пост![]()
Сек да питам Ицо
Добре питаи го и ми кажи![]()
bilyaletdinov написа:Има ли яснота за мачовете, които ще играем в Кипър и в България преди началото на първенството?

santi_santi написа:Какво сте заяли Божинов,някой тук от пишещите да не би случайно да е ял и пил с него на една маса?Ходил бил по чалготеки,други футболисти само по къщите си стоят,жените му били такива ами бас хващам че 80% от пишещите тук искат и те да изплющят и настоящата и бившата му жена,че и останалите му бройки.Важното е какво ще покаже Божинов с екипа на Левски а не с кого си ляга,къде ходи и какво прави.Играе ли слабо ще го псуваме и ругаем играе ли силно ще се молим лятото да остане в Левски!!!Хайде да бъдем малко толерантни добър или лош Божинов в момента е играч на Левски и преди да е показал,на какво е способен с екипа на Левски нямаме право да го плюем и критикуваме!!!!
Andrew Eldritch написа:Какво ме боли ... дали кисне по чалготеки, ако вкарва и се раздава за Левски. Ние не сме го взели за монахиня, а за централен нападател. Хайде спри малко с неадекватните мнения, че много сериозно се замислям дали всъщност не си от онези
santi_santi написа:Какво сте заяли Божинов,някой тук от пишещите да не би случайно да е ял и пил с него на една маса?Ходил бил по чалготеки,други футболисти само по къщите си стоят,жените му били такива ами бас хващам че 80% от пишещите тук искат и те да изплющят и настоящата и бившата му жена,че и останалите му бройки.Важното е какво ще покаже Божинов с екипа на Левски а не с кого си ляга,къде ходи и какво прави.Играе ли слабо ще го псуваме и ругаем играе ли силно ще се молим лятото да остане в Левски!!!Хайде да бъдем малко толерантни добър или лош Божинов в момента е играч на Левски и преди да е показал,на какво е способен с екипа на Левски нямаме право да го плюем и критикуваме!!!!
sin4ec написа:Andrew Eldritch написа:Какво ме боли ... дали кисне по чалготеки, ако вкарва и се раздава за Левски. Ние не сме го взели за монахиня, а за централен нападател. Хайде спри малко с неадекватните мнения, че много сериозно се замислям дали всъщност не си от онези
Милене, с този потребител се псуваме по разни теми, но тук е много прав! Ти се държиш точно като такъв. Ние помним и няма да забравим как Мъри след гола срещу нас търчеше като разгонен нерез по пистата! Видяхме и Наско какви ги свърши това лято в Левски. Айде байгън с тез чорбарски работи! Ние не ги искаме тези в Левски, не го ли схващаш? Много от нас не харесваха ИИ, и с право, но тогава затраяхме в името на отбора, дадохме му шанс. Сега треньор е Сухия, разкарай се с тия Мърита, Насковци и Домовци-ще траеш, в името на отбора!
milen.hristov написа:Къде съм написал нещо за връщане на Сираков и Стоилов. Единствено споменах, че според мен двамата валери могат да направят супер дуо напред. Ех като критикувам защо критикувам, като хваля защо хваля, няма угодия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта