Ivo-Chernomoretz написа:AN71 написа:Ivo-Chernomoretz написа:Не знам аз ако съм фен на Левски ще ме е срам от този трансфер
Ама съм сигурен ,че както ти така и 80% от пишлеметата тук който го плюете мечтаете да сте на негово място ама сега щяло да те бъде срам.А стига бе тия ги разправяй на нямкой малоумник .Именно за това е тази злоба и не ми казвай, че не съм прав защото ви усещам момченца много добре
Ооо разбира се ,че искам да съм като него - смотано манекенче и псевдо-футболистче хахахха ...... без думи направо
Уча си за престижна професия само да ти кажа и хич не си мечтая да съм като този палячо
Първо да подчертая че нито съм фен на Левски, нито уважавам Божинов, но....... учи си за каквото щеш, но като завършиш и си намериш работа със заплата от 100 000 евро на месец, ела пиши пак на човек който е взимал по 100 000 евро на месец палячо. Да се имаш за нещо повече и да се подиграваш на човек, който е постигнал много повече от теб в живота до сега, не води до нищо друго освен на присмех от другите хора към теб.