Новият нападател в Левски – голмайстор на “А” група!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Re: Новият нападател в Левски – голмайстор на “А” група!

Мнениеот galin56 » 02 фев 2014 16:20

Ivo-Chernomoretz написа:
AN71 написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Не знам аз ако съм фен на Левски ще ме е срам от този трансфер

Ама съм сигурен ,че както ти така и 80% от пишлеметата тук който го плюете мечтаете да сте на негово място ама сега щяло да те бъде срам.А стига бе тия ги разправяй на нямкой малоумник .Именно за това е тази злоба и не ми казвай, че не съм прав защото ви усещам момченца много добре ;)

Ооо разбира се ,че искам да съм като него - смотано манекенче и псевдо-футболистче хахахха ...... без думи направо
Уча си за престижна професия само да ти кажа и хич не си мечтая да съм като този палячо ;)

Първо да подчертая че нито съм фен на Левски, нито уважавам Божинов, но....... учи си за каквото щеш, но като завършиш и си намериш работа със заплата от 100 000 евро на месец, ела пиши пак на човек който е взимал по 100 000 евро на месец палячо. Да се имаш за нещо повече и да се подиграваш на човек, който е постигнал много повече от теб в живота до сега, не води до нищо друго освен на присмех от другите хора към теб.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 02 фев 2014 16:43

galin56 написа:
Ivo-Chernomoretz написа:
AN71 написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Не знам аз ако съм фен на Левски ще ме е срам от този трансфер

Ама съм сигурен ,че както ти така и 80% от пишлеметата тук който го плюете мечтаете да сте на негово място ама сега щяло да те бъде срам.А стига бе тия ги разправяй на нямкой малоумник .Именно за това е тази злоба и не ми казвай, че не съм прав защото ви усещам момченца много добре ;)

Ооо разбира се ,че искам да съм като него - смотано манекенче и псевдо-футболистче хахахха ...... без думи направо
Уча си за престижна професия само да ти кажа и хич не си мечтая да съм като този палячо ;)

Първо да подчертая че нито съм фен на Левски, нито уважавам Божинов, но....... учи си за каквото щеш, но като завършиш и си намериш работа със заплата от 100 000 евро на месец, ела пиши пак на човек който е взимал по 100 000 евро на месец палячо. Да се имаш за нещо повече и да се подиграваш на човек, който е постигнал много повече от теб в живота до сега, не води до нищо друго освен на присмех от другите хора към теб.

Това , че ти гледаш във чуждата паничка и завиждаш , НЕ значи че и другите са така !
И божинката НИКОГА НЕ Е ВЗИМАЛ 100 000 евро на месец ! Май само във Сити и Юве е бил близо до 50 000 .
И да божинката си заслужава подигравките . Малко са хората , които със такъв талант да се провали тотално .

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 02 фев 2014 16:57

Mалко статистика: Играл е в 280 мача, като в 248 от тях или е влизал като резерва, или е сменен ако е започнал мача. Само 32 мача е играл по 90 минути.
Общо е играл 12 388 минути, което се равнява на 137-8 цели мача в които е вкарал 53 гола. :arrow:
Извод: Ще е резервния ни нападател 8-)

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 02 фев 2014 17:13

DmG написа:
galin56 написа:
Ivo-Chernomoretz написа:
AN71 написа:

Това , че ти гледаш във чуждата паничка и завиждаш , НЕ значи че и другите са така !
И божинката НИКОГА НЕ Е ВЗИМАЛ 100 000 евро на месец ! Май само във Сити и Юве е бил близо до 50 000 .
И да божинката си заслужава подигравките . Малко са хората , които със такъв талант да се провали тотално .

Точно така - браво колега , че му го каза.
Постигнал той и какво точно е постигнал - я да чуем ? Пълен палячо , а вие възхвалявате някакви диско-звезди . Айде моля ви се

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 02 фев 2014 17:14

Andrew Eldritch написа:

Май ти се иска ти да си фен на Левски. На теб 5 от последните ти 10 мнения са в теми свързани с Левски.

100 %

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 02 фев 2014 18:42

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Не ми се рови в статистиката но за периода 2003-2013 Божинов няма вкарани 60 гола.Тоест под 6 на година.Няма начин да не стане голмайстор в нашето първенство.Нали знаете че ще е следен под лупа от крайните левскари.

Колко гола беше вкарал Дембеле преди да дойде в Левски? Колко е вкарал след като напусна Левски? Освен това Божинов е играл е отбори, за които повечето футболисти дори не мечтаят.

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 02 фев 2014 20:00

Утре ще падаме ли от втородивизионни руснаци :?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 фев 2014 23:27

Знаете ли какво е общото между валери божинов и Маколи Кълкин, че и двамата ставаха за нещо докато бяха деца

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 03 фев 2014 01:16

Трябва да пускат чалгарски песни на стадиона, ще видите как Божинов ще се раздава на терена.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 фев 2014 09:11

Captain Stottlemeyer написа:
igor tomasic написа:Гади ми се като чета коментари относно личния живот на Божинов ! И какво като си сменяват приятелките с Ники ? Вас какво ви бърка , че си въртят жени , на които вие само ще лъскате бастуните ? И какво като е облякъл фланелка на розовите ? Само да ви кажа ,че разликата между Валери и петев , е че петев си го заслужаваше , а Божинов никога не е казал нещо против Левски.Затова една част от сините фенове да се осъзнаят и да спрат с критиките още преди да е започнал да играе , защото е обречен ! Както беще обречен Жоро Христов , който лично на мен ми харесваше . Играч който до преди това беше носил жълтата фланелка , но какво от това, нали ни направи шампиони !? Спомням си и тогава "разбирачите" как се радваха след гола му срещу берое за 3-2 и този срещу чорбарите , които бяха достатъчни да станем шампиони ! И да попитам с какво макриевото дърво ви е по - симпатичен ? Този некадърник когато си взимаше пари в израел , беше забравил , че е юноша на Левски , а сега понеже не става и за окръжните групи много обича Левски.А на чорбарите ще им кажа че , колкото и да се смеят , вътрешно си знаят ,че това е много по - добрия вариант от сидибе от бадемите и от бирените фъстъци ! Божинов е сърцат играч , доказал го и в националния !Слаб, силен играе със желание ! Когато и да го викнат ще играе , ако ще да е най-големото леке или най-големия некадърник просто защото не е жена като сръдлата барби ! Желая му успех най-вече в мачовете срещу пенсионерско знаме !

+1 :) Успех на Валери Божинов и... Само "Левски"! :)

-1, капитане :!: Хората се майтапят, вие скачате като ощипани, а това момче си го е заслужило с поведението си на и извън терена ( предимно извън ). Бива фенщина, ама вашето е крайно - сакън, някой да не каже нещо против Левски, boji86 или златния мустак :lol:

Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Футбол - България”