AN71 написа:Кашчей написа:AN71 написа:Миленчо чувал ли си за Паул Брайтнер та за него ако не се лъжа Румениге казваше в едни интервю че е пил и пушил като смок ама на другия ден на мач или тренировка е изоравал терена така, че и мен не ме итересува личния живот на даден футболист стига на терена да си остави душата и сърцето
Казваш, че всяка вечер или поне всяка е стоял до малките часове на нощта в дискотека, пие като смок и пуши като комин, а на другия ден е свеж, като репичка?!И всичко това в продължение на 20 години?!
Ти па да не би да си му светил всяка вечер какво пие ,яде,пуши или е...е та да знаеш или гледаш да пишеш коментари колкото да не заспиши и да биеш някакви рекорди по идиотия![]()
![]()
Значи всички сме против (и то с право) когато беше изтипосан голият задник на азис срещу паметника на Апостола. Но сме разбиращи, за човека който си играеше със зърната и езика на на същият азис.
Колкото до това, че съм писал срещу него защото съм бил негативен срещу Левски, можеш сам да видиш мненията ми специално за този футболист, и щяха да правя същото ако беше преминал в ЦСКА