Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Стефан Велев замина с отбора днес, дали ще е готов за втората част от първенството? 

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- Stahlgewitter
- Контакти:
Rivaldo10 написа:Стефан Велев замина с отбора днес, дали ще е готов за втората част от първенството?
Преди казаха,че няма да играе.Не знам дали ще успее да се възстанови.А дори и да го направи,едва ли ще играе на много високо ново в началото.

Stahlgewitter написа:Преди казаха,че няма да играе.Не знам дали ще успее да се възстанови.А дори и да го направи,едва ли ще играе на много високо ново в началото.
Така е, но той можеше и в София да тренира във фитнеса, да върти обиколки и т.н. Може би ще играе в някои контроли, не виждам друга логика...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Тоя Крумов не е лош играч, само не му давайте да бие към вратата, че в мачовете на Берое ми правеше впечатление точно с това - изпълнение на преки свободни с учудваща дори за "А" група неточност
Леевски, оле

boabbb написа:Тоя Крумов не е лош играч, само не му давайте да бие към вратата, че в мачовете на Берое ми правеше впечатление точно с това - изпълнение на преки свободни с учудваща дори за "А" група неточност
То па ние сме събрали едни изпълнители на преки свободни, Жуниньо до Жуниьото.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:boabbb написа:Тоя Крумов не е лош играч, само не му давайте да бие към вратата, че в мачовете на Берое ми правеше впечатление точно с това - изпълнение на преки свободни с учудваща дори за "А" група неточност
Кевин има мощен удар, само трябва да му се напълни мана-та

Леевски, оле

boabbb написа:rhaegar написа:boabbb написа:Тоя Крумов не е лош играч, само не му давайте да бие към вратата, че в мачовете на Берое ми правеше впечатление точно с това - изпълнение на преки свободни с учудваща дори за "А" група неточност
Кевин има мощен удар, само трябва да му се напълни мана-та![]()
![]()
Лошото е, че мана регенът му работи веднъж на 20 мача

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Stahlgewitter
- Контакти:
rhaegar написа:
Лошото е, че мана регенът му работи веднъж на 20 мача
Според мен проблема е в мааааалкото мана,ако ще си го говорим така

Крумов какъв ще играе последно ляв бек или ще зимаме още един на тоя пост 

blue atak написа:Крумов какъв ще играе последно ляв бек или ще зимаме още един на тоя пост
Казва ли ти някой ?????
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]