Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот AN71 » 02 фев 2014 13:33

Кашчей написа:
AN71 написа:Миленчо чувал ли си за Паул Брайтнер та за него ако не се лъжа Румениге казваше в едни интервю че е пил и пушил като смок ама на другия ден на мач или тренировка е изоравал терена така, че и мен не ме итересува личния живот на даден футболист стига на терена да си остави душата и сърцето ;)

Казваш, че всяка вечер или поне всяка е стоял до малките часове на нощта в дискотека, пие като смок и пуши като комин, а на другия ден е свеж, като репичка?!И всичко това в продължение на 20 години?!

Ти па да не би да си му светил всяка вечер какво пие ,яде,пуши или е...е та да знаеш или гледаш да пишеш коментари колкото да не заспиши и да биеш някакви рекорди по идиотия :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 фев 2014 13:54

AN71 написа:
Кашчей написа:
AN71 написа:Миленчо чувал ли си за Паул Брайтнер та за него ако не се лъжа Румениге казваше в едни интервю че е пил и пушил като смок ама на другия ден на мач или тренировка е изоравал терена така, че и мен не ме итересува личния живот на даден футболист стига на терена да си остави душата и сърцето ;)

Казваш, че всяка вечер или поне всяка е стоял до малките часове на нощта в дискотека, пие като смок и пуши като комин, а на другия ден е свеж, като репичка?!И всичко това в продължение на 20 години?!

Ти па да не би да си му светил всяка вечер какво пие ,яде,пуши или е...е та да знаеш или гледаш да пишеш коментари колкото да не заспиши и да биеш някакви рекорди по идиотия :lol: :lol: :lol:

Ами Румениге да не би да е светил на Брайтнер?!? Ти май смяташ, че никой не може да мисли, освен теб в този форум?! Божинов може и да възкръсне в Левски, но по-голямата вероятност е да бъде поредният му провал. От колко отбора беше изхвърлен досега, та дори и дисциплинарно уволнен-такова чудо при футболистите е нещо изключително. Ако Божинов не промени начина си на живот съвсем скоро ще е абсолютно свършил за големия футбол, че дори и за средния.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 02 фев 2014 14:12

Кашчей написа:
AN71 написа:
Кашчей написа:

Ами Румениге да не би да е светил на Брайтнер?!? Ти май смяташ, че никой не може да мисли, освен теб в този форум?! Божинов може и да възкръсне в Левски, но по-голямата вероятност е да бъде поредният му провал. От колко отбора беше изхвърлен досега, та дори и дисциплинарно уволнен-такова чудо при футболистите е нещо изключително. Ако Божинов не промени начина си на живот съвсем скоро ще е абсолютно свършил за големия футбол, че дори и за средния.

Кашчей, и теб това какво те касае? И защо е нужно да отдавате значение на толкова второстепенни неща? Разбирам, на някои от вас е в природата да създават интриги и да провокират другите, но с течение на времето "олеквате" с всяко следващо мнение. За добро или лошо (това само времето ще покаже) Валери Божинов ще играе в следващите 4 месеца при нас. На който не му изнася- да ходи да се хвърли от крана на строящия се сектор А. Може да е на кадем... ;)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 02 фев 2014 14:28

santiliana написа:
Кашчей написа:
AN71 написа:
Кашчей написа:

Кашчей, и теб това какво те касае? И защо е нужно да отдавате значение на толкова второстепенни неща? Разбирам, на някои от вас е в природата да създават интриги и да провокират другите, но с течение на времето "олеквате" с всяко следващо мнение. За добро или лошо (това само времето ще покаже) Валери Божинов ще играе в следващите 4 месеца при нас. На който не му изнася- да ходи да се хвърли от крана на строящия се сектор А. Може да е на кадем... ;)

А така :lol: :)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 02 фев 2014 14:45

Спрете със спама, моля ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 02 фев 2014 15:03

Tobacco написа:Някои знае ли приблизително каква заплата ше зима Божката?

Три пъти по-ниска от на Генков, но пък има разни клаузи, за всеки вкаран гол $$$ и т.н.
Това, като информация го видях в друг форум.
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 фев 2014 15:06

Andrew Eldritch написа:
milen.hristov написа:
siniq_fen написа:
metodito написа:
santiliana написа:Ако има треньор, който може и би наложил максимален брой сини юноши в титулярния състав, то това е Тони Здравков. В последните месец-два чета коментари от наши "сини братя" тук, че едва ли не е слаб треньор и т.н. Аз съм на коренно противоположното мнение. Тони е човека, който ни извади от зоната на изпадащите (ако някой е забравил къде бяхме, нека си припомни). С наличния ограничен кадрови ресурс успя да "удари" преките съперници и да отстрани вечния враг в турнира за купата...Той беше човека, който даде най-много шанс на Вутов да играе, както и на Цонев...А превръщането на Старокин от фаворит №1 за гонене като "най-некадърен играч" в любимец на болшинството измежду нас е факт, който говори, че освен чисто треньорски качества, Здравков разполага и с добър нюх да поставя всеки там, където е силата му и не на последно място- явно има и правилен подход към всеки отделен играч...Бъдете сигурни, че ако някое от "децата" покаже дори и мъничко умения, той ще му даде път да ги развие и да ни радва...

+1. Той беше в школата и има поглед над малките. Но аз пак ще кажа, че мисля взехме грешния Валери. Дано да греша...

"Правилният" може само да носи обувките на "грешния"... дори не дай Боже Божинов да се провали, каква е гаранцията, че Домо щеше да успее? Беше повече от трагичен дори в Ботев..

С тази разлика, че правилният няма да бъде, както и не забъркван досега с киснене по чалготеки и с поредната ку**а която е оправил от златотърсачките. Предпочитам играч с по-скромни качества, отколкот поредният измислен плейбой(защо кариерата на един Бербатов е толкова успешна, някой да беше чувал за съпругата му Елена, преди да се разбере, че са заедно, нито пък сериозно е забърква с обичайно заподозрените, женски парцали). Според мен наистина и двамата могат да са заедно по едно и също време на терена, с не лош резултат.

Какво ме боли ... дали кисне по чалготеки, ако вкарва и се раздава за Левски. Ние не сме го взели за монахиня, а за централен нападател. Хайде спри малко с неадекватните мнения, че много сериозно се замислям дали всъщност не си от онези

Toва е така, но точно този е показал нееднократно, че нощният живот и ку**те му влиаят на играта и формата, не случайно стигна до България и Левски, и дори Джери Паломба да не може да му уреди приличен отбор зад граница за в пъти повече пари от Левски.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 02 фев 2014 15:07

milen.hristov написа:[ С тази разлика, че правилният няма да бъде, както и не забъркван досега с киснене по чалготеки и с поредната ку**а която е оправил от златотърсачките. Предпочитам играч с по-скромни качества, отколкот поредният измислен плейбой(защо кариерата на един Бербатов е толкова успешна, някой да беше чувал за съпругата му Елена, преди да се разбере, че са заедно, нито пък сериозно е забърква с обичайно заподозрените, женски парцали). Според мен наистина и двамата могат да са заедно по едно и също време на терена, с не лош резултат.

Пич, ти имаш някакъв сериозен проблем относно половинките на футболистите.
Какво толкова те вълнува, кой с коя се чука, живее, друса и т.н.?
Гикс изчука жената на брат си, Тери ги е подкарал наред, 50% от футболистите пият като смоци, но защо аджеба това не им пречи?
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 фев 2014 15:15

Аз ще ти дам за пример Пол Гаскойн и Гиби Искренов, които са играли пияни при това с успех. Но както виждаш Божинов просто не може да съчетава тези неща, доказателство цялата му кариера до тук.
За финал ще цитирам легендата Сираков, който казва също, че не го интересува кой какво прави в свободното си време стига на терена да помага за успехите на клуба.
Но няма лош алкохол, а лоши пиячи, тези от 94' бяха точно такива бохеми по душа, пиеха си купонясваха но на терена бяха лъвове. Божинов не е виновен, че пиенето не му се отдава, то си има лаф за такива, пиян, пиян върви си лягай

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 фев 2014 15:19

santiliana написа:Кашчей, и теб това какво те касае? И защо е нужно да отдавате значение на толкова второстепенни неща? Разбирам, на някои от вас е в природата да създават интриги и да провокират другите, но с течение на времето "олеквате" с всяко следващо мнение. За добро или лошо (това само времето ще покаже) Валери Божинов ще играе в следващите 4 месеца при нас. На който не му изнася- да ходи да се хвърли от крана на строящия се сектор А. Може да е на кадем... ;)

Откога животът извън терена на футболистите е второстепенен въпрос? Нали именно заради този т.н. от теб "второстепенен въпрос" и се е проваляла не една обещаваща кариера и Божинов е жив пример за това. Както вече казах, ако не си промени поведението извън терена-няма шанс.

Относно това, дали съм червен, както си мислиш ти, и дали много ме притеснява договорът на Божинов с "Левски" (това не е трансфер, все пак) ще ти отговоря, че изобщо не съм притеснен(за червеното си помисли ти). Ще чакам с интерес първият му официален мач с "Левски".. всъщност, по-интересни ще са мачовете от 3-4-и нататък 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”