MuFc1878 написа:Какво стана с Пламен Крумов?
„Доволни сме от новите попълнения, доколкото знам с Берое сме се разбрали за Пламен Крумов. Утре футболистът трябва да мине прегледи, след което го очаквам на лагера в Кипър.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MuFc1878 написа:Какво стана с Пламен Крумов?
„Доволни сме от новите попълнения, доколкото знам с Берое сме се разбрали за Пламен Крумов. Утре футболистът трябва да мине прегледи, след което го очаквам на лагера в Кипър.
Tobacco написа:Някои знае ли приблизително каква заплата ше зима Божката?
zlatan написа:сега:най-лесния пост във футбола е бек.
Всеки средностатистически футболер защитник,който естествено може да рита и с двата крака не е проблем да играе и в дясно и в ляво,същото е и с
крайните нападатели,но в България футболер с два силни крака е рядкост,така че предстои да видим.
siniq_fen написа:
"Правилният" може само да носи обувките на "грешния"... дори не дай Боже Божинов да се провали, каква е гаранцията, че Домо щеше да успее? Беше повече от трагичен дори в Ботев..
трагичен дори в Ботев
siniq_fen написа:metodito написа:santiliana написа:Ако има треньор, който може и би наложил максимален брой сини юноши в титулярния състав, то това е Тони Здравков. В последните месец-два чета коментари от наши "сини братя" тук, че едва ли не е слаб треньор и т.н. Аз съм на коренно противоположното мнение. Тони е човека, който ни извади от зоната на изпадащите (ако някой е забравил къде бяхме, нека си припомни). С наличния ограничен кадрови ресурс успя да "удари" преките съперници и да отстрани вечния враг в турнира за купата...Той беше човека, който даде най-много шанс на Вутов да играе, както и на Цонев...А превръщането на Старокин от фаворит №1 за гонене като "най-некадърен играч" в любимец на болшинството измежду нас е факт, който говори, че освен чисто треньорски качества, Здравков разполага и с добър нюх да поставя всеки там, където е силата му и не на последно място- явно има и правилен подход към всеки отделен играч...Бъдете сигурни, че ако някое от "децата" покаже дори и мъничко умения, той ще му даде път да ги развие и да ни радва...
+1. Той беше в школата и има поглед над малките. Но аз пак ще кажа, че мисля взехме грешния Валери. Дано да греша...
"Правилният" може само да носи обувките на "грешния"... дори не дай Боже Божинов да се провали, каква е гаранцията, че Домо щеше да успее? Беше повече от трагичен дори в Ботев..
milen.hristov написа:siniq_fen написа:metodito написа:santiliana написа:Ако има треньор, който може и би наложил максимален брой сини юноши в титулярния състав, то това е Тони Здравков. В последните месец-два чета коментари от наши "сини братя" тук, че едва ли не е слаб треньор и т.н. Аз съм на коренно противоположното мнение. Тони е човека, който ни извади от зоната на изпадащите (ако някой е забравил къде бяхме, нека си припомни). С наличния ограничен кадрови ресурс успя да "удари" преките съперници и да отстрани вечния враг в турнира за купата...Той беше човека, който даде най-много шанс на Вутов да играе, както и на Цонев...А превръщането на Старокин от фаворит №1 за гонене като "най-некадърен играч" в любимец на болшинството измежду нас е факт, който говори, че освен чисто треньорски качества, Здравков разполага и с добър нюх да поставя всеки там, където е силата му и не на последно място- явно има и правилен подход към всеки отделен играч...Бъдете сигурни, че ако някое от "децата" покаже дори и мъничко умения, той ще му даде път да ги развие и да ни радва...
+1. Той беше в школата и има поглед над малките. Но аз пак ще кажа, че мисля взехме грешния Валери. Дано да греша...
С тази разлика, че правилният няма да бъде, както и не забъркван досега с киснене по чалготеки и с поредната ку**а която е оправил от златотърсачките. Предпочитам играч с по-скромни качества, отколкот поредният измислен плейбой(защо кариерата на един Бербатов е толкова успешна, някой да беше чувал за съпругата му Елена, преди да се разбере, че са заедно, нито пък сериозно е забърква с обичайно заподозрените, женски парцали). Според мен наистина и двамата могат да са заедно по едно и също време на терена, с не лош резултат.
tevez написа:Tobacco написа:Някои знае ли приблизително каква заплата ше зима Божката?
С цифри не мога да говоря, но това, което знам е, че няма да взима най-голямата заплата в отбора, но има клауза да всеки вкаран гол да взима хубава сума.
MuFc1878 написа:tevez написа:Tobacco написа:Някои знае ли приблизително каква заплата ше зима Божката?
С цифри не мога да говоря, но това, което знам е, че няма да взима най-голямата заплата в отбора, но има клауза да всеки вкаран гол да взима хубава сума.
В негов интерес е да вкара 20 гола и да си ходи лятото
AN71 написа:Миленчо чувал ли си за Паул Брайтнер та за него ако не се лъжа Румениге казваше в едни интервю че е пил и пушил като смок ама на другия ден на мач или тренировка е изоравал терена така, че и мен не ме итересува личния живот на даден футболист стига на терена да си остави душата и сърцето
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта