Новият нападател в Левски – голмайстор на “А” група!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Astarot
Контакти:

Re: Новият нападател в Левски – голмайстор на “А” група!

Мнениеот Astarot » 02 фев 2014 11:43

Хахахаха, уникална тема! Скъсах се от смях :) Без оглед на клубната принадлежност, всеки с чувство за хумор би трябвало да я оцени :mrgreen:

Иначе, след като премина през двете най-велики Ситита в Европа: Мин Сити и Син Сити, кариерата на Божинов е на такова място, че от тук по-зле няма как :) Може само нагоре.
Същото важи и за централната атака на Левски, където двамата ни "тарани" (по-скоро чукове) за цял сезон (плюс контролите) едва ли ще си изкарат и номера на обувките като обща бройка голове...
Изображение

Потребителски аватар
mon_cool
Контакти:

Мнениеот mon_cool » 02 фев 2014 11:54

Как ще ви запуши червената смрадлива уста с няколко гола :twisted:

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 02 фев 2014 11:58

Не знам аз ако съм фен на Левски ще ме е срам от този трансфер

Doktorut
Контакти:

Мнениеот Doktorut » 02 фев 2014 12:03

АЗ не виждам с какво Божинов би могъл да е по-слаб от Генков и Макриев. Така или иначе сезона е в голяма степен провален и привличането на Божинов е един оправдан риск. За класен нападател е ясно, че пари няма, така че, по-добре Божинов отколкото някой африканец свободен агент, дето половин година няма да знае къде е попаднал.

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 02 фев 2014 12:11

Божинов не се знае в какво функционално състояние е, физическата му форма и въпроса с документите. Според мен, не е въобще сигурно, че ще играе.
След като Женков остава за сега, нещата с Божинов въобще не са ясни.

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 02 фев 2014 12:27

Ivo-Chernomoretz написа:Не знам аз ако съм фен на Левски ще ме е срам от този трансфер

Ама съм сигурен ,че както ти така и 80% от пишлеметата тук който го плюете мечтаете да сте на негово място ама сега щяло да те бъде срам.А стига бе тия ги разправяй на нямкой малоумник .Именно за това е тази злоба и не ми казвай, че не съм прав защото ви усещам момченца много добре ;)

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 02 фев 2014 12:31

AN71 написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Не знам аз ако съм фен на Левски ще ме е срам от този трансфер

Ама съм сигурен ,че както ти така и 80% от пишлеметата тук който го плюете мечтаете да сте на негово място ама сега щяло да те бъде срам.А стига бе тия ги разправяй на нямкой малоумник .Именно за това е тази злоба и не ми казвай, че не съм прав защото ви усещам момченца много добре ;)

Ооо разбира се ,че искам да съм като него - смотано манекенче и псевдо-футболистче хахахха ...... без думи направо
Уча си за престижна професия само да ти кажа и хич не си мечтая да съм като този палячо ;)

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 02 фев 2014 12:36

mon_cool написа:Как ще ви запуши червената смрадлива уста с няколко гола :twisted:

Колко няколко? Колкото Макриев, колкото Генков, или колкото двамата заедно? :lol:

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 02 фев 2014 12:37

лафа когато Николет се ожени
"Таз година булка,догодина гол срещу АНДОРА"
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 02 фев 2014 12:41

Май ти се иска ти да си фен на Левски. На теб 5 от последните ти 10 мнения са в теми свързани с Левски.
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

Върни се в “Футбол - България”