Новият нападател в Левски – голмайстор на “А” група!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Новият нападател в Левски – голмайстор на “А” група!

Мнениеот Странджата » 02 фев 2014 10:54

Е-е-е, то бива, бива, ама толкова не бива. Защо е Божинов в Левски, най - добре знае треньорът. Четете бре хора - ето цитат от Гонг -той казва всичко:
Валери Божинов ще играе в атака. Не смятам, че ще ми е оплезен на други позиции.

Хайде, весел ден!
Последна промяна от Странджата на 02 фев 2014 10:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Мнениеот igor tomasic » 02 фев 2014 10:55

T&T написа:
AN71 написа:"Левски винаги е бил приоритет за мен. Когато съм бил в България и съм имал възможност, винаги съм присъствал на мачове на Левски. Но няма да парадирам как съм бил голям левскар. По-скоро феновете ме спечелиха. Публиката на стадиона винаги ме е карала да настръхвам. Дори когато отборът е губил в резултата, левскарите подкрепяха горещо отбора. Наистина ме побиваха тръпки в тези моменти. Агитката ме е грабвала много.” Това заяви за “24 часа” новият голаджия на “сините” Валери Божинов. Днес нападателят тръгва със “сините” за лагер в Кипър. А във вторник ще подпише официално договора си. И за първи път в кариерата си ще заиграе в български отбор. Той не избегна и темата с обличания от него тренировъчен екип на ЦСКА. “Това, че има снимки от тренировка, е нищо повече от част от моето минало. Важното е не коя фланелка си обличал да тренираш, а коя ще защитаваш със сърцето си. А от този момент моето настояще и моето бъдеще е Левски. Знам, че в България винаги ще се търсят закачки. Но знам добре какво значат за клуба ми и феновете ни мачовете срещу ЦСКА. Ако има най-важен мач, това е следващият срещу ЦСКА. И заради моментите, в които ви разказах, че феновете на Левски са ме карали да настръхвам, аз ще направя всичко, за да им върна хубавите изживявания”, заяви Божинов.

Явно момчето е повече левскар от повечето псевдо левскари в този форум и визирам най-вече адмичето Миленчо.

Винаги ми е било смешно, когато някой се напъне за да се хареса на феновете на някой отбор изричайки заучени фрази. Не ни стигаше Мартин Камбуров с "ЦСКА си е ЦСКА", та сега и Божинката, който феновете на Левски го карали да настръхва, може би така както настръхва, когато стои до Азис и му хапе зърната. :lol: Лошото е, че тази зараза прихвана и Сашо Кривия, който тези дни се прави на най-големия ботевист с култовите: "Няма да правим селекцията на Левски" и "На Левски даваме само Домовчийски". На подобни дивотии може да се върже само някое хлапе, но ние трезво мислещите фенове сме наясно що за стока са горепосочените, а и други знайни и незнайни войни, които за някой и друг лев отгоре биха продали и майка си.

Да те попитам защо е бил на не един и два мача на Левски , а на розовите или на Ботев не помня ? Гледайте си РОМънската селекция и млък ;)
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 02 фев 2014 10:56

igor tomasic написа:Гади ми се като чета коментари относно личния живот на Божинов ! И какво като си сменяват приятелките с Ники ? Вас какво ви бърка , че си въртят жени , на които вие само ще лъскате бастуните ? И какво като е облякъл фланелка на розовите ? Само да ви кажа ,че разликата между Валери и петев , е че петев си го заслужаваше , а Божинов никога не е казал нещо против Левски.Затова една част от сините фенове да се осъзнаят и да спрат с критиките още преди да е започнал да играе , защото е обречен ! Както беще обречен Жоро Христов , който лично на мен ми харесваше . Играч който до преди това беше носил жълтата фланелка , но какво от това, нали ни направи шампиони !? Спомням си и тогава "разбирачите" как се радваха след гола му срещу берое за 3-2 и този срещу чорбарите , които бяха достатъчни да станем шампиони ! И да попитам с какво макриевото дърво ви е по - симпатичен ? Този некадърник когато си взимаше пари в израел , беше забравил , че е юноша на Левски , а сега понеже не става и за окръжните групи много обича Левски.А на чорбарите ще им кажа че , колкото и да се смеят , вътрешно си знаят ,че това е много по - добрия вариант от сидибе от бадемите и от бирените фъстъци ! Божинов е сърцат играч , доказал го и в националния !Слаб, силен играе със желание ! Когато и да го викнат ще играе , ако ще да е най-големото леке или най-големия некадърник просто защото не е жена като сръдлата барби ! Желая му успех най-вече в мачовете срещу пенсионерско знаме !

+1 :) Успех на Валери Божинов и... Само "Левски"! :)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 02 фев 2014 10:58, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
EL GALAKTIKO
Контакти:

Мнениеот EL GALAKTIKO » 02 фев 2014 10:57

:) Ама сега Кифла N1 ще ви краси сектор А всяка седмица :) опаааааааааа забравих че няма още сектор А е нищо някой друг

iliyan

Мнениеот iliyan » 02 фев 2014 11:00

T&T написа:
iliyan написа:Сега се сетих за друго - Вече палавият осеменител на фолкпевици(Коко Динев) си има реална конкуренция :lol: :lol: :lol:

Каква конкуренция бе - те са си първи дружки и понякога ходят заедно на мачовете на Локомотив, но за радост на феновете на черно-белите Божинката не е настръхвал при вида им :lol: :lol: :lol:

Това , че ходят заедно на мачове не значи , че няма да се конкурират в осеменяването на фолкпевици :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 02 фев 2014 11:06

Е-е-е, то бива, бива, ама толкова не бива. Защо е Божинов в Левски, най - добре знае треньорът. Четете бре хора - ето цитат от Гонг -той казва всичко:
Валери Божинов ще играе в атака. Не смятам, че ще ми е оплезен на други позиции.

Хайде, весел ден!
Колкото до закачките - форумът е за това. Но не и за злобата и сарказма, защото е добре да си дадем сметка, че 80 процента от трансферите и при червените, и не само при тях, са на свободни агенти -т.е. на хора, които сега са без отбори и търсят някой, който да ги реанимира като футболисти. И се пита - дали бивш национал на България, спряган само преди няколко години за най-голямата ни футболна надежда, или бивш национал на Сейшелските острови, е по-добре да приютиш с надежда, че от храста може да излезе заек?

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 02 фев 2014 11:07

EL GALAKTIKO написа::) Ама сега Кифла N1 ще ви краси сектор А всяка седмица :) опаааааааааа забравих че няма още сектор А е нищо някой друг

По-добре тя, отколкото птеродактила, който чукаш... :) А сектор "А" рано или късно ще има, ако ще да се по***еш... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 02 фев 2014 11:10

Някъде четох, че Валери е единствения футболист в света, който на 16г. е бил по-добър отколкото на 26! :(

Георг
Контакти:

Мнениеот Георг » 02 фев 2014 11:10

Момчета, тук прочетох отзиви на тежки комплексари!Хванете се в ръце и не злобейте!!! :lol:

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 02 фев 2014 11:11

Ами ако каже Николета, че при първия гол на Божинов в Левски ще се съблече гола на скелето на сектор А, с колко ще скочат продажбите - навярно с повече, отколкото на Лудогорец със звездната селекция :)

Върни се в “Футбол - България”