Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
мазохисти и брутални оптимисти сте и двамата..
wolf написа:мазохисти и брутални оптимисти сте и двамата..
С оглед на представянето в повечето мачове, бих казал, че по-скоро ти си скептик и песимист

Тая политика е от 20 години и нагоре, ти виждаш ли медалите?
JBF написа:Също така помнете, че имаха топките да назначат Брендо - колко от нас сме ги хранили за това решение първия му сезон, само ние си знаем:))))
Брей ,има човек тук ,който за разлика от останалите ,си признава простотиите .Браво .
По всички бг форумчета ,никой не подкрепяше Роджърс и никой не го защитаваше ,освен мен .Същото важи и за Суарес . А сега ,точно те двамата са в основата на успеха на този силен Ливърпул !!!!!!!!!!!!!!!!!

Това само показва ,колко разбирате от футбол .

Иначе съм съгласен ,за мнението за отбора в момента .С леката разлика ,че още нямаме готов отбор. Има три-четири поста ,на които издишаме. Освен това Роджърс ,показа ,че не може да работи с пейката .Но ще влезе в час .
Иска още работа . Но е факт ,че посоката е правилна . С по малко средства от другите отбори ,тоя треньор ,показа как става ! Виждаш ли ,колко е важно ,да имаме кадърен треньор ? Предния ваш любимец ,използваше методи от средновековието .Привлече играчи за британски стил на игра ,който се практикува от отборчетата под средата на таблицата. Високи топки към тарана ?! И на тоя човек ,бяха доверени 120 млн ? Много грешки в тоя голям клуб се допускаха ,през годините .Необяснимо за мен .
Ако Роджърс ни класира тая година в ШЛ и след това ,не допусне същите грешки на предишни треньори ,тоя отбор го чака бляскаво бъдеще . Той трябва да запази класата и да надгражда върху тях . Само ме притеснява леко ,факта ,че последно време ,нещо , му се разминава понятието "класа" ,с моето.

Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
iznenada написа: В тоя ред на мисли ,имаш ли представа ,кога изтича договорчето на един от последните мохикани на Далглиш ,които не могат да спират топката ? Говоря за мегазвездата ,постигнал с лекота ,над 100 мача за Ливърпул и спечелил сърцата на всички фенове ,с невероятните си "технически" и "голови" умения .
Contract until: 30.06.2016
http://fcdnipro.com/news/rusol-anglicha ... i-609.html
Хммм стана интересно...
Хммм стана интересно...
LIMASSOL написа:iznenada написа: В тоя ред на мисли ,имаш ли представа ,кога изтича договорчето на един от последните мохикани на Далглиш ,които не могат да спират топката ? Говоря за мегазвездата ,постигнал с лекота ,над 100 мача за Ливърпул и спечелил сърцата на всички фенове ,с невероятните си "технически" и "голови" умения .
ужасТ
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
LIMASSOL написа:http://fcdnipro.com/news/rusol-anglichane-prosto-ne-uspeli-609.html
Хммм стана интересно...
Е тук вече ,говорим за една голяма некадърност ,за една изключителна аматьорщина и липса на всякаква ориентация ,спрямо времето за един нормален трансфер ! Айрета майрета и комитети да се уволняват на секундата.
Не можем до такава степен ,чак да се излагаме. Това е срамно за един толкова голям клуб. Всъщност ,срамотиите станаха вече прекалено много ,от 23 години насам .
Ясно ,че е до последно ,нашите са си мислили ,че Салах, ще е играч на Ливърпул ,но след като видяха ,че той предпочете да отиде при циганина ,трябваше на секундата ,да тръгнат към вариант 2 ,да осъществат контакт с украинците и да започнат преговорите по най бързия начин.
Тук говорим за тотална липса на организация ,липса на готовност и мудност ,от страна на финансиста на Ливърпул ,който за моя изненада и съжаление ,действа и на поста -спортен директор . Смях.
И аз се чудя как така не сме успели навреме да изпратим денгите. Другите отбори и те правят сделки в последните минути и нямат проблеми. Както и да е, Конопа е история вече, а и от друга страна може и да е за добре. Така Стърлинг ще играе повече и ще израства по-бързо.
''Ужасът'' може и да предстои, не бих се учудил още лятото Брендън да му предложи нов договор, а не да чака последният момент
iznenada написа:LIMASSOL написа:iznenada написа: В тоя ред на мисли ,имаш ли представа ,кога изтича договорчето на един от последните мохикани на Далглиш ,които не могат да спират топката ? Говоря за мегазвездата ,постигнал с лекота ,над 100 мача за Ливърпул и спечелил сърцата на всички фенове ,с невероятните си "технически" и "голови" умения .
ужасТ
''Ужасът'' може и да предстои, не бих се учудил още лятото Брендън да му предложи нов договор, а не да чака последният момент

LIMASSOL написа:И аз се чудя как така не сме успели навреме да изпратим денгите. Другите отбори и те правят сделки в последните минути и нямат проблеми. Както и да е, Конопа е история вече, а и от друга страна може и да е за добре. Така Стърлинг ще играе повече и ще израства по-бързо.iznenada написа:LIMASSOL написа:iznenada написа: В тоя ред на мисли ,имаш ли представа ,кога изтича договорчето на един от последните мохикани на Далглиш ,които не могат да спират топката ? Говоря за мегазвездата ,постигнал с лекота ,над 100 мача за Ливърпул и спечелил сърцата на всички фенове ,с невероятните си "технически" и "голови" умения .
ужасТ
Ама разбира се ,че ще му предложи. Къде сме тръгнали в ШЛ ,без тоя мегаталант ? Как ще бием без него, отбори ,като Барса ,Байерн,Реал ? Не виждаш ли ,че той е в основата на това моменто 4то място ? Без неговите извеждащи пасове и голове ,вече щяхме да сме изпаднали. Без неговата креативност,фантазия и изненадващи идеи ,сме за никъде . Отзад пък ,не минава човек през него хаха
Без неговият манталитет на победител ,силна психика и лидерски качества ,ще ние бие всеки ,който ни хване .
Лимасолче ,не вярвам ,Роджърс да е толкова глупав ,за да продължи договора на това недоразумение . Все ще еземе ,някой класен халф ,през лятото ,който ще го измести на секундата . Но това ,при положение ,че влезем в ШЛ .Иначе ,ако не влезем ,да ,Джордан Хендерсън ,ще продължи да ви топли сърчицата ,със невероятните се "футболни" умения .

Последна промяна от iznenada на 02 фев 2014 12:30, променено общо 2 пъти.