Черно море 4:2 Локо София (СЪБУДХМЕ СЕ)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- ChernoMore
- Контакти:
Re: Черно море - Локо София изваден от всички букмейкъри
ко стана ве Сашо Диковци, мишкииииииииииииии нали е уговорен вееееееее, къде сте бееееееееее лайнарчета малки
- Lord VOODOO
ChernoMore написа:ко стана ве Сашо Диковци, мишкииииииииииииии нали е уговорен вееееееее, къде сте бееееееееее лайнарчета малки
Остави ги тия мишоци... сега ще кажат, че мача е бил уреден първото полувреме да завърши 3:1, а второто... както завърши мача! И сигурно някой някъде в Китай ще е заложил 587683478346583046587438563480743756834768589 евро на точен резултат!
П.П. Две аверчета ми се кълняха, че мача ще завърпи 3:3..., та да видим!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

- ChernoMore
- Контакти:
Lord VOODOO написа:ChernoMore написа:ко стана ве Сашо Диковци, мишкииииииииииииии нали е уговорен вееееееее, къде сте бееееееееее лайнарчета малки
Остави ги тия мишоци... сега ще кажат, че мача е бил уреден първото полувреме да завърши 3:1, а второто... както завърши мача! И сигурно някой някъде в Китай ще е заложил 587683478346583046587438563480743756834768589 евро на точен резултат!
П.П. Две аверчета ми се кълняха, че мача ще завърпи 3:3..., та да видим!
точно да 3-3 е резултата, махай ги бе, всички много знаят!!!!!!!!!!
- ChernoMore
- Контакти:
dodo7271 написа:Запомнете това и после го покажете на Сашо Диков - ЧЕРНО МОРЕ - ЛОКОМОТИВ (Сф) 1:1.
ахаххааххахахах БРАВОООООООООООООООООО, позна трябва да почерпиш и непременно да го покажем на сашо диков хаахаххахаахха МНОГО СТЕ ГОЛЕМИ ВСИЧКИИИИИИИИИИИИИИИИ, ТАРИКАТИИИИИ
По-важното е че отбора показа отлична игра. Следващият кръг е рубиконът. Една победа /колкото и еретично да звучи/ ще обърне сезона. Като гледам и Литекс и ЦСКА що за стока са нищо чудно да започнем пак да мечтаем за призово класиране 

dodo7271 написа:Запомнете това и после го покажете на Сашо Диков - ЧЕРНО МОРЕ - ЛОКОМОТИВ (Сф) 1:1.
Доденце, батка къде си ? Да не сте със Сашо Диков на дискотечка, да се почерпите за печалбата.
Ако си мъж, влаз да кажеш две думи

Този път показаха игра като от миналия сезон.Браво моряци!Сега остава да отнесем и другите шопи!

С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
- Sagittarius
Просто нямам думи
.В последния момент реших,че болен-здрав трябва да ида на мача.Ей Богу - най-силните ни и качествени 90 минути от много време насам с малки колебания в началото.Страхотен мач и страхотна игра на нашите.Жоро-Миро-Дани Георгиев - буквално разнищиха Локо Сф.Те трябва да празнуват,че не им вкарахме поне 10 гола,а някъде към 60-70 минута,когато Пасков свърши бензина - всяка атака беше голова и излизане на Миро или Дани сами срещу Галев
.Ееееее,така вече и най-простите ни привърженици нямаха какво да кажат,никой не може да ни каже копче след така изигран мач.Но не мога да кажа добри думи за съдията.Спести много картони на Локомотив за груби нарушения на откъсващи се сами наши играчи,Пасков губи топката,Миро му я взима,излиза сам срещу Галев,Пасков го поваля....фал без картон?!
Тъпо г-н Йорданов,тъпо
Марчо Дафчев:"Досега не съм виждал толкова силен Черно море. Те тотално не надиграха и заслужено си са победители", добави Дафчев.
Много релистично мнение на Марчо.Дано това да е допинга,тази игра обаче има шанс на Герена,твърдо има шанс

Марчо Дафчев:"Досега не съм виждал толкова силен Черно море. Те тотално не надиграха и заслужено си са победители", добави Дафчев.
Много релистично мнение на Марчо.Дано това да е допинга,тази игра обаче има шанс на Герена,твърдо има шанс

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
- Ticha
- Контакти:
Много добре играхме днес. Експериментите на Велизар Попов този път дадоха резултат. Интересно ми е само защо след мача той не говори нито пред камерите, нито беше на пресконференцията.
Едно голямо ЕВАЛА и БРАВО на момчетата.Знаех си аз,че има хляб и оптимизъм в отбора,въпреки всичко.А на всички заложили на ТР 4:2,честито.Коефициента беше някъде около 500 

Само Черно море.