JBF написа:Не се ядосвайте, може и да е за добро! Вижте Борусия с обшо 40 милина евро(!!!!) колкото лятната ни селекция само, направиха отбор и марка от която всички треперят и сега дори имат силици д а се сборят за някой игра4! И по-добре така, спомнете си че отбора бе пред Администрация, и само за това трябва още 100 години да сме им благодарни! Клубут ни бе пред закриване почти! Пълна ликвидация! Също така помнете, че имаха топките да назначат Брендо - колко от нас сме ги хранили за това решение първия му сезон, само ние си знаем:))))Така че смело напред, всичко е в напи ръце! Имаме си отбор! А и вижте, играчи като Коу или като Стърлинг и Фланаган, в отбор като Сити или Реал илио Челси(на които мног от вас се възхищават заради трансферната им политика и парите им), та тези играчи никога нямаше да имат шанс да пробият при нас, ако имахме подобна политика! Така че мен точно тоя Ливърпул много си ми харесва! И много се радвам, че не направихме кефа на някакви украински гъзар, да му лижем или да му даваме още и още пари за някакъв играч, който дори не се знае че ще ни пасне и ще е по-добър от младите ни играчи! Харесвам Пул точно такъв, какъвто е сега, точно с такива собственици и с такава политика!
Евала, пич! И аз като теб, страшно го заобичах точно този Ливърпул, с всичките му недостатъци, но и със страхотното зрелище, което ни предлага. Горд съм, че съм фен на този отбор, макар и от скоро. Мисля, че Роджърс заслужава огромен респект за всичко, което прави и за хъса, таланта и здравата работа, с която иска да върне Ливърпул там, където му е мястото. И ако успее, ще е уникално, защото ще е по трудния начин, който обаче е по-истински, по-честен. Само ни вижте футболистите и сравнете с тези на отборите около нас и ще разберете за какво говоря. За пръв път го пиша - YNWA!