Ахил е българин
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Stahlgewitter
- Контакти:
Re: Ахил е българин
Ахил е македонски българин . Документирано е в архивите на партията столетница 
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- Captain Stottlemeyer
Lubaka1892 написа:Черният козел написа:Lubaka1892 написа:5-ти век кви Българи търсите там бе
Нищо не се знае,може да е бил странстващ БЪЛГАРИН
Гастарбайтер
По-скоро наемник в Чуждестранния легион...
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
-
THE G.A.M.E
Абе глупости.
Славянин е.

Славянин е.
-
THE G.A.M.E
Кашчей написа:meteorit написа:Виждам изключителнотъпи коментари, на учили по комунистическо-олигофренски учебници. Ако случайно не знаете, през 5 век е засвидетелствано масово заселване на Българи на юг от Дунав, така че не правете такива малоумни коментари тип "това е македонщина"... 681г. е много След началото на нашата държава, просто един договор е подписан тогава...
Аха, държава между различни племена не се прави с договор, ясно
Кой договор визираш ?
Този от 681-ва г. ли ?
В него договор, изрично е подчертано, че не се създава никаква Държава.
В същият договор си пише, че Държавата България ( как може да се основе нещо, което вече е основано, явно само ти си знаеш
И с какви/кои племена по-точно България "сключва" договор ?
Че и да създава Държава с тея племена... Тц, тц, тц.
Сякаш е притрябвала помощ на дедите ни, които от край време си млатят за "добро утро" Империи като Византийската и Персийската.
Който ми посочи източник, в който пише черно на бяло, че "пра-българите" създават Държава със славяните, има от мен 10 хиляди лв.
Ако трябва, ще ги заверим при нотариус.
-
КРАСОТА ВЯРА БОРБА
- Контакти:
Кашчей написа:КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:kostura_1912 написа:Има теория за родствена връзка на мирмидонците с (пра)българите. Йоан Малала пише „пристигна с атридите и самси Ахил със своя собствена войска, наричани някога мирмидоняни, а сега българи, 3000 души“.[2] Тези сведения са много оспорвани, но са исторически факт. Това сведение е отразено и старобългарския превод на „Илиадата“ направен по времето на цар Симеон Велики в Преславската книжовна школа.[2] За връзка на мирмидоните с българите се споменава и от Йоан Цеца, който пише „и тогава всички пристигнаха в Авлида с кораби, и заедно с тях Ахил, синът на Пелей и на Тетида, дъщерята на философа Хирон, водейки войска от хуни-българи-мирмидонци на брой две хиляди и петстотин“.[3]
Гледам че си навътре в нещата.Но всичко е въпрос на теории.Още няколко.Първо Аспарух не минава през 681г Дунава,а 30 години/ако не се лъжа по-рано/,а има теории според които прабългарите не са дошли на Балканите ,а са се .....върнали.Ирник е най-малкият син на Атила,а китайската стена е правена за защита и срещу българите.Нарихито при едно гостуване на Тато в Япония се усмоихнал при думите на Първият че ,,едно време България и Япония са имали обща граница''.Впрочем българите са много уважавани в Монголия и на техен език булгар означавало красивМадара на санскритски означава Отечество.Балхара,Валхара и ...Валкирия са сходни думи,зависи кой ги изрича.Омир никъде не споменава гърци.Но най-достоверно звучи че след създаването на Хазарският хаганат,четирима от синовете на Кубрат отказват да приемат юдеизма и тръгват на запад.За това има българи в Унгария,Русия,Молдова.Най-големият Бат Баян става васал на най-кръвожадното племе в региона.Тия хазари също бягат след разпадането на хаганата и се населват в Русия,Полша,Германия,Латвия.Заради тези чудовища има Холокост и са тема за дебати за несъздаването на Израел.Слав на латински значи роб,римляните идвали взимали са им жените биели са ги,а те са гледали към небето.Тракийските артефакти са многобройни,а славянски така и не са открити.Защо ли.И за това при последните изследвания се оказва че имаме повече генни прилики с латините от колкото с руснаците.Във вените на всеки един съвременен българин според професор Божидар Димитров тече кръв от 51 народности.Въпрос на мироглед е на кого да вярваш.
Гледам, ти си поредният открехнат по темата за склаверай, та да питам теб, а и всики останали, след като галите и траките, че и гърците са били завладени от рим, те били ли са роби? Защо те не са славяни?
И нещо специално към теб, защото съм под твой пост.. Прусите какви са-славяни, или германци?
ПП- Много искам да видя карта на римската империя, в която има земи, населявани от славяни или германи
Галите са си гали франките са си франки.Общото е че са живели в пределите на днешна Франция.Има сини гали,ноте са се установили в Сенегал.Баварците са си бававарци,саксонците са си санксонци,германите ,готите са си готи, германи са си германци да ти обеснявам ли че живеят в днешна Германия.данайците са си данайци,егейците са си егейци,но живеят в днешна Гърция.Медите са си меди,одрисите са си одриси,бесите са си беси,а дероните са си дерони и се отличавали че ядат много лютеница,макетата са си макета.Всичките живеят в България и разширените територии,Гърция Турция.А римляните са си римляни и живеят в Рим,корсиканците са си корсиканци и живеят в Корсика.Етруските са етиопски рускини.Задоволява ли те отговора.Славяните са селски траки,само където са се разминали във вековете.Нищо чудно че си с този ник,а магаренцето те определя.
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Галите са си гали франките са си франки.Общото е че са живели в пределите на днешна Франция.Има сини гали,ноте са се установили в Сенегал.Баварците са си бававарци,саксонците са си санксонци,германите ,готите са си готи, германи са си германци да ти обеснявам ли че живеят в днешна Германия.данайците са си данайци,егейците са си егейци,но живеят в днешна Гърция.Медите са си меди,одрисите са си одриси,бесите са си беси,а дероните са си дерони и се отличавали че ядат много лютеница,макетата са си макета.Всичките живеят в България и разширените територии,Гърция Турция.А римляните са си римляни и живеят в Рим,корсиканците са си корсиканци и живеят в Корсика.Етруските са етиопски рускини.Задоволява ли те отговора.Славяните са селски траки,само където са се разминали във вековете.Нищо чудно че си с този ник,а магаренцето те определя.
А келтите са си келти и са живели в Келтия сигурно.
Иначе благодаря за отговора, и най-вече за галите и франките, защото аз досега не знаех, че са различни племена
Ника ми не закачай, защото си нямаш никакво понятие защо е такъв. А относно аватара ми-кефи ме, че ви бърка в ректума и все за него се хващате, когато ви зацикли мисълта
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
И Робин Худ е българин, и Мартин Лутър Кинг, и Пеле, и Жана Д`Арк ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.