С английските "таланти" толкова!
Стоук Сити-Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Стоук Сити-Манчестър Юнайтед
Няма как да искаме класиране в топ 4 при форма - победа, загуба, победа, загуба
Rofles написа:drago911 написа:Rofles написа:drago911 написа:Чакам анализа на Smoothc.Иначе логичен резултат.
[offtopic]Против заяждането съм, обаче вие нямате спирка. Нека всеки си гледа в своята паничка.[/offtopic]
Кой се заяжда във вашия форум е ? Тука вашите коментари са по 1 редче псувни и хейт. Smoothc кога ви е хейтвал ? Доколкото знам той се обосновява за всичките си коментари, а не са някакви сухи редчета, дето само псувни по адрес на отбора.. Как ме дразните шибани нещастници, след всяка загуба сте тука. След мача с Кардиф що не дойде ? След мача с УХ колко от нашите бяха при Вас да дразнят а ?
Без причина няма да съм тука.И ако може без обиди. Теб поне те мислех за пич.
Боли ме сещаш ли се ? Нервирал съм се яко и ти и още няколко приятелчета от синия форум идвате и дразните, какво очакваш ? Да ви благодарим, че идвате да си изкажете "кометентния" хейт ли???
Нека нека
[center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/e4711071c5715e9804c3e8c4c63657cf/tumblr_ne9thgYpzk1sn2exmo1_1280.png[/wrapimg][/center]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Пичове ВИГАМЕ СЕ и ЗАПОЧВАМЕ ДА МАЧКАМЕ. Това е. Вижда се, че Мата вече е ФУНДАМЕНТАЛЕН футболист за нас. Уникален пас при гола на Перси.
Всичко ще си дойде по местата.
Юнайтед в 38 кръг ще се класира за ШЛ !
Тотнъм и те са нещастници. Ливърпул скоро ще почнат да губят точки наред.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- MapTo_D
- Контакти:
Супер удобен шанс за настигане на конкурентите за топ 4 - баси колко зле звучи, но пропилян с лека ръка. Много непостоянно представяне, победа, хикс, победа, загуба, не става така, трябва да се влезе в серия от 4-5 поредни Победи и да се поставят под напрежение отборите пред нас, но нещо не се получава. 
- ChelseaFUN
- Контакти:
MASTER_COOL написа:Пичове ВИГАМЕ СЕ и ЗАПОЧВАМЕ ДА МАЧКАМЕ. Това е. Вижда се, че Мата вече е ФУНДАМЕНТАЛЕН футболист за нас. Уникален пас при гола на Перси.
Не виждам как ще се вдигнете с тази игра и този треньор.Иначе успех Ви желая в боренето за 4-то място, но много трудно.
Честита победа на Стоук, наистина са много гаден отбор и ние паднахме от тях този сезон, така че не унивайте
- superspiro
- Контакти:
MASTER_COOL написа:Пичове ВИГАМЕ СЕ и ЗАПОЧВАМЕ ДА МАЧКАМЕ. Това е. Вижда се, че Мата вече е ФУНДАМЕНТАЛЕН футболист за нас. Уникален пас при гола на Перси.
В отбор от некадърници всеки добър е фундаментален. Много мърша имате да изгоните.
When you walk through a storm, hold your head up high...
- MASTER_COOL
- Контакти:
Няма как да стане това. Иначе и аз смятам, че Мойс не е за този клуб.
Просто толкова е ошашавен, че прави безумни работи. Ех сър Алекс, на какво ни натресе СЪРЕ
Първо събра тотални некадърници в отбора, а след това сложи и най - неподходящият човек за негов наследник.
Фергюсън, може да бъде заместен само от най - добрите. При това с манталитет на победители.
Просто толкова е ошашавен, че прави безумни работи. Ех сър Алекс, на какво ни натресе СЪРЕ
Първо събра тотални некадърници в отбора, а след това сложи и най - неподходящият човек за негов наследник.
Фергюсън, може да бъде заместен само от най - добрите. При това с манталитет на победители.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Ако се върнем назад в архивите още от 2010 имаме проблеми в състава. Всяка година нарастват, не се взимат хора на правилните места. Халфовата линия е тотален леш, оттам страда цялата игра. Сър Алекс имаше фетиш да гъбарка другите с посредствени играчи. Един е порода си. Мойс е абсурдно да повтори такъв успех. С тези футболисти постига толкова, колкото с Евертън > 5-7 място
И все пак
Рууни, Перси, Кагава, Мата, Янузай. Ако с тези играчи не можеш да започнеш да градиш нещо, не знам!
Заха с 2 асистенции
И все пак
Заха с 2 асистенции
- old_traff
- Контакти:
Мойс: Не знам какво трябва да направим, за да печелим